Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023

Καθηλώνει η Μαρία Μπεκατώρου: «Θέλω να ανασαίνω ωραία... Να μην πνίγομαι»

«Ευχαριστώ, Θεέ μου...»

7 Μαρτίου 2023 09:10
Καθηλώνει η Μαρία Μπεκατώρου: «Θέλω να ανασαίνω ωραία... Να μην πνίγομαι»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Μπεκατώρου προτιμά να μιλά με την δουλειά και στις συνεντεύξεις της κυρίως αναφέρεται σε επαγγελματικά θέματα, αφήνοντας την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο οι λιγοστές δηλώσεις της για τον άνθρωπο της… τα λένε όλα:

Η γνωστή παρουσιάστρια στο παρελθόν είχε δώσει μια συνέντευξη και είχε αναφερθεί στην ευτυχία της ζωής της. Τι είχε αποκαλύψει η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1;

Με την ευκαιία, δείτε επίσης: Σοκάρει η Μαρία Μπεκατώρου: «Νομίζω ότι κάτι έχω πιάσει στο στήθος μου και...»

“Θέλω η ψυχή μου να είναι καλά. Τι σημαίνει αυτό; Να βρίσκομαι με ανθρώπους που εκτιμούν αυτό που προσφέρω προσωπικά, που εκτιμούν τον χαρακτήρα μου και τη δουλειά μου. Να σέβονται το ότι θέλω να είμαι ελεύθερη για να μπορώ να κάνω σωστά τη δουλειά μου. Δεν μου αρέσουν καθόλου οι ίντριγκες, δεν μου αρέσουν τα πολλά-πολλά, δεν Θέλω τα παραπάνω.

Περισσότερες δηλώσεις από την Μαρία Μπεκατώρου

Θέλω να ανασαίνω ωραία. Να είναι η ζωή μου σαν μια αναπνοή που να μου δίνει χαρά, να μην πνίγομαι. Θέλω να ξυπνάω και να λέω: “Ευχαριστώ, Θεέ μου, τι ωραία μέρα”. Θα μου πεις, μπορεί να γίνεται αυτό κάθε μέρα; Δεν ξέρω, αλλά αυτό θέλω. Ξέρω ότι μπορεί να σκεφτώ κάτι και να μου χαλάσει τη διάθεση, ένα πρόβλημα, μια στενάχωρη είδηση, αλλά ΟΚ. Το διαχειρίζομαι”.

“Την αγένεια. Εγώ πληγώνομαι πάρα πολύ. Αλλά γενικά δεν με έχει πληγώσει ποτέ άνθρωπος που με έχει πλησιάσει από κοντά. Συνήθως, στα social μπορεί να γράψουν κάτι, αν και σε σύγκριση με άλλους που ξέρω τα αρνητικά σχόλια για μένα είναι ελάχιστα. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά για μένα είναι ότι έχω δουλέψει στη ζωή μου πολύ και χωρίς να διαμαρτυρηθώ, ακόμη και αν ένιωθα πολλές φορές ότι με αδικούσαν. Δεν με νοιάζει. Κουράζομαι κάποιες φορές, αλλά μου αρέσει η δουλειά. Μου αρέσει να δουλεύω. Και για να πω και την αλήθεια, δεν μου έχει χαριστεί και τίποτα.

Καθηλώνει η Μαρία Μπεκατώρου: «Θέλω να ανασαίνω ωραία... Να μην πνίγομαι»

Μαρία Μπεκατώρου: «Όλα γίνονται για κάποιον λόγο και σημασία δεν έχει ούτε το χτες ούτε το αύριο - Σημασία έχει το σήμερα»

Δεν έγινε κάτι εύκολο σε μένα. Αυτό. Αλλά έφτασα φέτος σε ένα σημείο να πω: “Ευχαριστώ, Θεέ μου”. Όλα γίνονται για κάποιον λόγο και σημασία δεν έχει ούτε το χτες ούτε το αύριο. Σημασία έχει το σήμερα. Και αν με ρωτήσεις για σήμερα που μιλάμε και πίνουμε καφέ, θα σου πω ότι είμαι ένας πολύ ευτυχισμένος και χαρούμενος άνθρωπος”, είχε πει η γνωστή παρουσιάστρια. Μάλιστα, η Μαρία Μπεκατώρου είχε κάνει και μια αποκάλυψη για το θάνατο του πατέρα της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share