Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θα κινδύνευε αν το αποφάσιζε: Ο σοβαρός λόγος που η Κατερίνα Καραβάτου δεν έχει κάνει πλαστική επέμβαση

Πρόκειται για... αυθεντική ομορφιά

6 Μαρτίου 2023 19:44
Θα κινδύνευε αν το αποφάσιζε: Ο σοβαρός λόγος που η Κατερίνα Καραβάτου δεν έχει κάνει πλαστική επέμβαση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καραβάτου είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσιάστριες και πάντοτε κερδίζει τα βλέμματα για το εξαιρετικό σώμα και τον ερωτισμό, που αναδύεται από την ομορφιά της.

Είναι μια γυναίκα που λόγω της δουλειάς της προσέχει την εικόνα της, ωστόσο δε κάνει υπερβολές καθώς θέλει να φαίνεται φυσική και υγιής.

Η Κατερίνα Καραβάτου, που πρόσφατα άφησε... σπόντα για τα πεθερικά της, αγαπά να περιποιείται το πρόσωπό της καθώς θέλει να είναι πάντα φρέσκια και λαμπερή.

Ο λόγος που δεν έχει κάνει επεμβάσεις είναι αρκετά σοβαρός

Μάλιστα όπως έχει αναφέρει η ίδια δεν έχει κάνει ποτέ μπότοξ στο πρόσωπό της για ιατρικούς λόγους.

Για να κρατά το δέρμα της νεανικό και ενυδατωμένο χρησιμοποιεί κρέμες, πίνει πολύ νερό και κοιμάται αρκετές ώρες.

«Δεν μπορώ να κάνω τίποτα από αυτά για ιατρικούς λόγους, οπότε χρησιμοποιώ τις κρεμούλες μου, πίνω νερό, προσπαθώ να κοιμάμαι και να μη στρεσάρομαι, πράγμα αδύνατο», έχει πει χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Επιπλέον η Κατερίνα Καραβάτου αποκάλυψε πως δεν κάνει ρετούς στις φωτογραφίες της, ενώ πολλές φορές την έχουμε δει να ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

«Δεν κάνω ρετούς στις φωτογραφίες που δημοσιεύω στον λογαριασμό μου. Το μόνο που κάνω είναι να αλλάζω τα φίλτρα με τον φωτισμό το Instagram, ρετούς δεν κάνω γιατί δεν ξέρω να κάνω. Εμένα μου αρέσει που ανεβάζω φωτογραφίες πιο φυσικές. Στις περισσότερες που ανεβάζω είμαι άβαφη», εξήγησε η παρουσιάστρια.

Χαμογελά ξανά η Κατερίνα Καραβάτου: Ο σκηνοθέτης που της «έκλεψε» την καρδιά μετά το διαζύγιο από τον Κρατερό Κατσούλη

Η Κατερίνα Καραβάτου έχει πια προχωρήσει σε ένα νέο «βήμα» στη ζωή της, έχοντας χωρίσει με τον Κρατερό Κατσούλη, με την ίδια μάλιστα να φημολογείται ότι της «έκλεψε» την καρδιά ένας σκηνοθέτης.

Η παρουσιάστρια μερικούς μήνες μετά το διαζύγιο της φαίνεται ότι είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα. Γεγονός είναι ότι η παρουσιάστρια και ο πρώην σύζυγός της Κρατερός Κατσούλης μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους έχουν γυρίσει οριστικά σελίδα στη ζωή τους.

Εκείνος άφησε την εκπομπή που έκανε και επέστρεψε στη μεγάλη του αγάπη την υποκριτική μόνος και σιωπηλός, ενώ εκείνη άλλαξε τηλεοπτική στέγη και προσπαθεί να βρει τα πατήματα της τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Σύμφωνα με διαρροές που έκαναν το γύρο των social media η δημοφιλής παρουσιάστρια του Mega ζούσε το πραγματικό έρωτα μέσα από ένα καινούργιο ειδύλλιο με γνωστό σκηνοθέτη με τον οποίο μάλιστα είχαν συνεργαστεί και στο παρελθόν.

Οι φήμες ανέφεραν ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο με τον οποίο τους ενώνει αμοιβαία τρυφερότητα και εκτίμηση και είναι μία σχέση η οποία πηγαίνει αργά αλλά σταθερά αφού κανένας από τους δύο δεν δείχνει να βιάζεται.

Αν και το διαζύγιο για την Κατερίνα είναι πάρα πολύ πρόσφατο, παρόλα αυτά φαίνεται να είναι ερωτευμένη ξανά. Η παρουσιάστρια σε συνέντευξη που παραχώρησε μίλησε για τις πολύ καλές σχέσεις που έχει με τον πρώην σύζυγό της Κρατερό Κατσούλη, μετά την κοινή τους απόφαση να ρίξουν τους τίτλους τέλους στο γάμο τους.

Τελείωσε... προτού ξεκινήσει

Όταν, όμως, έγινε γνωστή η σχέση της παρουσιάστριας με τον σκηνοθέτη, όλα άλλαξαν, με τον Κρατερό Κατσούλη να της υπενθυμίζει ότι οι δυο τους έχουν μαζί δυο παιδιά, με την επιμέλειά τους επίσης να έχει αποτελέσει ένα θέμα.

Έτσι, η παρουσιάστρια πήρε την απόφαση να μην προχωρήσει την σχέση της με τον σκηνοθέτη και να αφιερωθεί στα παιδιά της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share