Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ανατροπή από τον Κώστα Μπακογιάννη: «Με τον 15χρονο γιο μου...» - Η αναφορά στη σχέση του με τη Σία Κοσιώνη

Τι αποκάλυψε;

6 Μαρτίου 2023 11:31
Ανατροπή από τον Κώστα Μπακογιάννη: «Με τον 15χρονο γιο μου...» - Η αναφορά στη σχέση του με τη Σία Κοσιώνη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» ο Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος έκανε την ανατροπή και αναφέρθηκε στη σχέση του με τη Σία Κοσιώνη, αλλά και τον 15χρονο γιο του.

Σχετικά με το αν έχει κατοικίδιο στο σπίτι δήλωσε πως δεν έχει, αν και δυσκολεύεται να πει όχι γιατί τα παιδιά του, με αρχηγό τη μεγάλη του κόρη, έχουν… συνδικαλιστεί για να αποκτήσουν ένα κατοικίδιο ζώο. Με την ευκαιρία αυτή ήταν η απόφαση του Κώστα Μπακογιάννη με την πρώτη σύζυγό του για την επιμέλεια των παιδιών.

«Ο μικρός γιος μου, ο Δήμος, λατρεύει τους Θεούς του Ολύμπου, ενώ τα μεγαλύτερα παιδιά θα τα έφερνα σε μία συναυλία ή μία παράσταση εναλλακτικών καλλιτεχνών», είπε.

«Ο δήμαρχος ξυπνάει και κοιμάται με την πόλη, αλλά όπως όλοι οι γονείς ακούμε κι εμείς το «μπαμπά, μαμά, ξύπνησα» γύρω στις επτά ή και νωρίτερα. Όσο χρόνο και να βρίσκεις, ποτέ δεν αισθάνεσαι ότι ο χρόνος αυτός είναι αρκετός για τα παιδιά σου… Τα παιδιά μου είναι και σε διαφορετικές ηλικίες, από 15 που είναι ο μεγάλος μέχρι πέντε που είναι ο μικρός και κάθε παιδί θέλει κάτι διαφορετικό».

Για εκείνον είναι σημαντικό να γνωρίζει ανά πάσα στιγμή που είναι τα παιδιά του και να νιώθουν την άδολη αγάπη του γονιού και την τυφλή εμπιστοσύνη που τους έχει.

«Είμαι τόσο cool με τον έφηβο 15χρόνο γιο μου, που δεν θα απαντήσω σε τίποτε δημοσίως γιατί θα το μετανιώσω και οποίος έχει παιδί στην εφηβεία με νιώθει», είπε.

Ο ίδιος δεν κρύβει ότι νιώθει να ενοχλείται όταν βλέπει φωτογράφο απέναντι από τον μικρό Δήμο, ωστόσο δεν είναι κάτι που τον έχει τρομάξει. «Δικαιούμαστε κι εμείς να φάμε ένα παγωτό, να κάνουμε μία βόλτα ή να καθίσουμε κάπου να φάμε, χωρίς να νιώθουμε ότι μας παρακολουθούν. Παρακάλεσα να μη μας φωτογραφίσουν, εισακούστηκα και θέλω να πω δημοσίως ένα μεγάλο ευχαριστώ. Εξάλλου τη δουλειά του προσπαθεί να κάνει ο φωτογράφος».

«Ασπίδα» έγινε η Ντόρα Μπακογιάννη για τη Σία Κοσιώνη ενάντια σε όλα τα σχόλια που ακούγονται για το γάμο της με το δήμαρχο Αθηναίων. Η γνωστή πολιτικός τόνισε πως κάνεις δεν έστρωσε στη νύφη της μια διαδρομή με ροδοπέταλα...»

Η μητέρα του Κώστα Μπακογιάννη έχει αναφερθεί στην νύφη της στο παρελθόν, στάζοντας... μέλι για χάρη της, με την παρουσιάστρια παράλληλα να εξομολογείται τη σχέση της με το σύζυγό της και τις δύσκολες στιγμές.

Η γνώμη της Ντόρας Μπακογιάννη για τη Σία Κοσιώνη

«Η Σία είναι υπέροχη, φοβερή μάνα και σύντροφος και ένας πάρα πολύ ζεστός άνθρωπος που εκπέμπει αγάπη. Βεβαίως είναι και μια καταπληκτική επαγγελματίας. Δεν της έστρωσε κάποιος τη διαδρομή της με ροδοπέταλα. Αγωνίστηκε από πολύ μικρή για να γίνει αυτό που είναι σήμερα επαγγελματικά, χωρίς να θυσιάσει και το δικαίωμά της σε μια προσωπική ζωή.

Εμείς οι γυναίκες αδικούμε τους εαυτούς μας όταν πιστεύουμε ότι πρέπει να επιλέξουμε ανάμεσα στη δουλειά, την καριέρα και την οικογένεια. Είμαστε πολύ πιο δυνατές. Δεν πρέπει να μπαίνουμε σε λογικές ότι αυτό δεν γίνεται. Στη δική μου τη γενιά οι περισσότερες φίλες μου που ήταν στην πολιτική διεθνώς, αν εξαιρέσεις τη Χίλαρι Κλίντον, δεν έκαναν οικογένεια. Κατά τη γνώμη μου αυτό είναι λάθος. Αν δεν έχεις φίλους, αν δεν έχεις οικογένεια, αν δεν νοιάζεσαι για κανέναν, αν κοιτάς μόνο την καριέρα σου, αποκλείεται να είσαι καλός πολιτικός».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share