Σάββατο, 09 Δεκεμβρίου 2023

Κόλαφος η Βέφα Αλεξιάδου: Ξεκαθάρισε τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη - «Έζησα 8 χρόνια μαζί της και...»

Τι αποκάλυψε;

6 Μαρτίου 2023 11:08
Κόλαφος η Βέφα Αλεξιάδου: Ξεκαθάρισε τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη - «Έζησα 8 χρόνια μαζί της και...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βέφα Αλεξιάδου παρουσίασε πριν καιρό την αυτοβιογραφία της και μίλησε μεταξύ άλλων στο «Πρωινό Μας» για τη σχέση της σήμερα με την Ελένη Μενεγάκη. Η γνωστή τηλεοπτική μαγείρισσα ξεκαθάρισε τα πράγματα και τόνισε ότι έζησαν μαζί 8 χρόνια!

Αρχικά ανέφερε η μαγείρισσα : «Το βιβλίο αυτό είναι η βιογραφία μου. Η ζωή μου ήταν με πολλές δυσκολίες στην αρχή όταν ξεκίνησα και δυστυχώς στα τελευταία χρόνια η ζωή μου επεφύλασσε πίκρα. Παράλληλα, η γνωστή μαγείρισσα «τσακίζει» κόκκαλα για το χαμό των δύο της παιδιών.

Εννοώ για τις απώλειες των παιδιών μου. Άλλη πίκρα δεν ένιωσα στη ζωή μου. Πέρασα πολύ ωραία. Έβγαλα χρήματα από τα κανάλια που δούλεψα, αλλά από τον ΑΝΤ1 δεν πληρώθηκα 13 χρόνια. Όμως στον ΑΝΤ1 χρωστάω την καριέρα μου»!

Για την Ελένη Μενεγάκη, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν περάσαμε καμία κρίση. Στενοχωριόμουν πολύ, όταν οι δημοσιογράφοι μου έλεγαν «γιατί τσακώθηκες με την Ελένη;». Δεν μάλωσα με την Ελένη ποτέ, γιατί να μαλώσω;».

«Αν αποφάσιζα να κάνω μία τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση, την Ελένη Μενεγάκη θα επέλεγα. Έζησα 8 χρόνια μαζί της» κατέληξε η γνωστή μαγείρισσα.

Έξαλλη η Βέφα Αλεξιάδου: «Η Ελένη Μενεγάκη δεν με θυμήθηκε ποτέ, τώρα θα με θυμηθεί;»

Η Βέφα Αλεξιάδου σε συνέντευξή της στον Νίκο Νικόλιζα και στην Espresso, με αφορμή την αυτοβιογραφία που ετοιμάζει με τίτλο «Ήσουν πάντα εκεί», αναφέρθηκε στην Ελένη Μενεγάκη, με την οποία συνεργάστηκε, για πολλά χρόνια, στην τηλεόραση.

Με την ευκαιρία δες εδώ το απίθανο σπίτι της Βέφας Αλεξιάδου.

Το παράπονο της Βέφας Αλεξιάδου για την Ελένη Μενεγάκη

Ερωτηθείσα, τι θα έκανε, αν η παρουσιάστρια του Mega την προσκαλούσε στην εκπομπή της, η μαγείρισσα υπογράμμισε «δε νομίζω να πάω στην Ελένη. Η Ελένη δεν με θυμήθηκε ποτέ, τώρα θα με θυμηθεί; Εγώ δεν ψυχράθηκα ποτέ με κανέναν και ούτε κρατάω κακίες. Αν η Ελένη αποφασίζει και με καλέσει, εντάξει. Όμως, δε θα παρακαλέσω κανέναν, εντάξει. Θα πάω εκεί που θα μου κάνουν την τιμή να με προσκαλέσουν».

Έξαλλη η Βέφα Αλεξιάδου: «Η Ελένη Μενεγάκη δεν με θυμήθηκε ποτέ, τώρα θα με θυμηθεί;»

Οι τρεις παρουσιαστές που συνεργάστηκαν με τη Βέφα Αλεξιάδου, τη βοήθησαν

Σχετικά με τη αυτοβιογραφία της, η Βέφα Αλεξιάδου επεσήμανε «όλοι περίμεναν να δουν τι θα γράψω για την Ελένη, για τη Φαίη και τέτοια θέματα. Εμένα δεν με ενδιαφέρει αυτή η γραφή. Φυσικά και δεν έγραψα για την επαγγελματική μου σχέση με την Ελένη, αλλά και με όλους όσους συνεργάστηκα. Όμως, δε μάλωσα ποτέ με κανέναν προσωπικά. Γιατί να μαλώσω, άλλωστε. Μπορεί κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μου με κάποιους ανθρώπους κάπου να με στενοχώρησαν ή να τους στενοχώρησα. Αυτά δεν μετράνε. Και οι τρεις παρουσιαστές που συνεργάστηκα με βοήθησαν».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share