Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Μας πλήγωσε, οφείλω να πω ότι...»: Η αναφορά του Αντώνη Κανάκη στον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Τι εξομολογήθηκε;

6 Μαρτίου 2023 10:31
«Μας πλήγωσε, οφείλω να πω ότι...»: Η αναφορά του Αντώνη Κανάκη στον Στάθη Παναγιωτόπουλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Αντώνης Κανάκης συνάντησε τον Νίκο Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω» πριν λίγο και επιτέλους «κελάηδησε» για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και την υπόθεση του revenge porn. Ο παρουσιαστής τόνισε πως τους πλήγωσε όλο αυτό και προέβη σε μια απρόσμενη αναφορά.

Παράλληλα, τη συνέντευξή του δεν μπόρεσε να αφήσει ασχολίαστη ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος απόρησε με τον παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα.

Η αναφορά του Αντώνη Κανάκη στον Στάθη Παναγιωτόπουλο

«Σίγουρα αυτή ήταν μία από τις χειρότερες στιγμές. Δεν ήταν τόσο τηλεοπτική όμως. Για μένα δεν ήταν τόσο το τηλεοπτικό κομμάτι, ήταν το ανθρώπινο. Μας πλήγωσε σε ανθρώπινο επίπεδο τόσο πολύ αλλά έχει τελειώσει αυτό το πράγμα και ειλικρινά είναι κάτι το οποίο το έχουμε αφήσει πίσω», ανέφερε ο Αντώνης Κανάκης.

Και συνέχισε: «Θεωρώ και ελπίζω να μην παρεξηγηθεί κανείς, το είχα πει και τότε στις εκπομπές, είναι ακραία ανόητο να παραλληλίζεις και να συγκρίνεις τα αντανακλαστικά, την πολιτική ευθιξία, την ευαισθησία και τους κανόνες που διέπουν την πολιτική ζωή του τόπου με τους κανόνες που διέπουν μια σατιρική εκπομπή.

Είναι λαϊκισμός απόλυτος. Βέβαια οφείλω και πρέπει να πω, μιας και ανοίξαμε αυτό το θέμα, ότι μου έκανε τρομακτική εντύπωση ίσως για πρώτη φορά από την κυβέρνηση πόσο συγκροτημένα και συντονισμένα έγινε αυτή η επίθεση σε μια σατιρική εκπομπή. Ήταν πραγματικά εντυπωσιακό» συμπλήρωσε ο Αντώνης Κανάκης καλεσμένος στο «Ενώπιος Ενωπίω».

«Βόμβα» από Ευγενία Σαμαρά: «Με τον Αντώνη Κανάκη ζήσαμε μαζί έξι χρόνια και...»

Η τηλεοπτική Στέλλα και πρώην αρραβωνιαστικιά του Αστέρη στο Σασμό, Ευγενία Σαμαρά, συστήθηκε σε μας ως συμπαρουσιάστρια με τον Αντώνη Κανάκη. Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι έζησαν μαζί για έξι χρόνια.

Πολύ κόσμος την μπέρδευε με τη Χριστίνα Μουστάκα και η Ευγενία Σαμαρά είχε σχολιάσει:

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Στην αρχή μάλλον δεν μπορούσα να καταλάβω. Μετά βέβαια σκεφτόμουν πως αν βλέπεις μια γυναίκα στην τηλεόραση τρία λεπτά, που όντως έχει τα ίδια χρώματα, τα ίδια μαλλιά και σκούρα μάτια, καταλαβαίνω πως μπερδεύεσαι»

Πρόσφατα παραχώρησε συνέντευξη όπου μίλησε για τα 14 χρόνια από το Ράδιο Αρβύλα μέχρι το Σασμό και τη σχέση που έχει με τους υπόλοιπους. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το εξοχικό του Αντώνη Κανάκη στη Χαλκιδική.

Ευγενία Σαμαρά και Αντώνης Κανάκης

Πόσο μεγάλη ήταν η πορεία σου από το Ράδιο Αρβύλα μέχρι τον Σασμό;

«Ήταν μεγάλη… Έχουν συμβεί πολλά από τότε. Σκέψου ότι όταν ξεκίνησα ήμουν 20 και τώρα είμαι 34 χρόνων. Μου αρέσει πολύ το πώς έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, γιατί νιώθω ότι τίποτα δεν έγινε απότομα, όλα έρχονταν με ηρεμία και ισορροπία, σκαλί το σκαλί και όλο και καλύτερα.

Αισθάνομαι γειωμένη και χαρούμενη που πηγαίνει έτσι η ζωή μου και είμαι αισιόδοξη για το μέλλον. Προχωράω με επιλογές που μου αρέσουν, δεν έκανα καμία έκπτωση και νιώθω ευλογημένη γι’ αυτό».

Έχετε κρατήσει επαφές με τον Αντώνη Κανάκη και τα άλλα παιδιά;

Φυσικά, εννοείται, ζήσαμε 6 χρόνια μαζί! Με τα παιδιά μιλάμε στο τηλέφωνο, αν πάω Θεσσαλονίκη θα επιδιώξω να βρεθούμε, δε γίνεται πάντα, αλλά έχουμε πολύ καλή σχέση»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share