Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έβδομο παιδί για Βασίλη Σπανούλη; Η αινιγματική απάντηση που έδωσε η Ολυμπία Χοψονίδου

Θα μεγαλώσει κι άλλο η οικογένειά τους;

6 Μαρτίου 2023 10:22
Έβδομο παιδί για Βασίλη Σπανούλη; Η αινιγματική απάντηση που έδωσε η Ολυμπία Χοψονίδου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το σκέφτονται για έβδομο παιδί η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης; Μια αινιγματική απάντηση έδωσε το γνωστό μοντέλο. Με την ευκαιρία, δείτε για πρώτη φορά τη μητέρα του μπασκετμπολίστα.

Αυτή τη φορά μέσω ενός Q and A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, απάντησε σε πολλές ερωτήσεις των ακολούθων της, εκ των οποίων η μία ήταν αν σκοπεύει με τον Βασίλη Σπανούλη, να κάνουν έβδομο παιδί.

H Ολυμπία Χοψονίδου έσπευσε να απαντήσει ανεβάζοντας ένα στιγμιότυπο με τον σύζυγο της και έγραψε:

«Θα χαιρόμουν! Δεν λέω όμως ότι πηγαίνω για το 7ο»

Το αγαπημένο ζευγάρι μετά από 14 χρόνια γάμου έχει αποκτήσει μαζί 6 παιδιά, 3 αγοράκια και 3 κοριτσάκια.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση:

Έβδομο παιδί για Βασίλη Σπανούλη και Ολυμπία Χοψονίδου

Την χώρισε για να παντρευτεί την Ολυμπία Χοψονίδου! Μ' αυτή την πασίγνωστη Ελληνίδα ήταν αρραβωνιασμένος ο Βασίλης Σπανούλης

Από το 2007 ο Βασίλης Σπανούλης είναι ζευγάρι με το πρώην μοντέλο και Σταρ Ελλάς 2006, Ολυμπία Χοψονίδου. Οι δυο τους παντρεύτηκαν στις 24 Ιουνίου 2011 με θρησκευτικό γάμο ενώ ήδη από το 2009 ήταν παντρεμένοι με πολιτικό γάμο.

Έχουν αποκτήσει μαζί έξι παιδιά: τον Θανάση, τον Βασίλη, τον Δημήτρη, την Αιμιλία, την Αναστασία και την Αλεξάνδρα, με τα οποία συχνά πυκνά βγάζουν φωτογραφίες και τις δημοσιεύουν στα social media!

Από τα 26 του ο πρώην μπασκετμπολίστας είναι με την Ολυμπία και μάλιστα το ζευγάρι γνωρίστηκε, όταν εκείνος ήταν αρραβωνιασμένος και πήγαινε για γάμο.

Η αθλήτρια που ήταν αρραβωνιασμένος ο Βασίλης Σπανούλης πριν την Ολυμπία Χοψονίδου

Βέβαια, φαίνεται πως ο κεραυνοβόλος έρωτας του άλλαξε τα σχέδια. Μπορεί να μην έχουν γίνει πολλά πράγματα γνωστά για την πρώην σύντροφό του, ωστόσο ξέρουμε πως είναι... διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share