Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Δαγκώθηκα την ώρα που είπα "πάρε με όταν φτάσεις" στον γιο μου» - Συγκλονισμένη η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους (Video)

«Είναι κάτι που μας ξεπερνάει η τραγωδία στα Τέμπη»

5 Μαρτίου 2023 18:50
«Δαγκώθηκα την ώρα που είπα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, το μεσημέρι της Κυριακής, στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha. Μέσα σε όλα, ασφαλώς, η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε στην εθνική τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη που βύθισε στο πένθος σύσσωμη την ελληνική κοινωνία.

Πιο συγκεκριμένα, εκφράζοντας αρχικά την επιθυμία να μην παρευρεθεί μια τέτοια ημέρα στο πλατό, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους εξομολογήθηκε πως «είναι κάτι που μας ξεπερνάει. Εγώ πολλές φορές, όπως νομίζω και όλοι, βάζω τον εαυτό μου στη θέση των άλλων ανθρώπων. Λες, θα μπορούσε να είναι τα παιδιά μου ή κάποιος δικός μου άνθρωπος. Είναι ένα μέσο το οποίο όλοι οι άνθρωποι κάποια στιγμή το έχουμε χρησιμοποιήσει και δεν υπάρχουν λόγια».

«Θα το σκεφτόμουν, ναι, τα παιδιά μου να φύγουν στο μέλλον από αυτή την χώρα. Αισθάνομαι ότι αυτή τη στιγμή όλα είναι στην τύχη. Και το τραμ έχει πρόβλημα και ο προαστιακός έχει πρόβλημα, διάβασα κάτι και για την εναέρια κυκλοφορία άρα αισθάνεσαι ότι όλα είναι στην τύχη και ζούμε κατά τύχη μάλλον. Δεν έχει δηλαδή συμβεί κάτι γιατί κάποιοι άλλοι άνθρωποι, προφανώς και οι υπάλληλοι του ΟΣΕ, έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να μη συμβεί κάτι τέτοιο».

«Χθες, κάποια στιγμή, ο μεγάλος μου γιος ήταν κάπου και του λέω την φυσική αυτή φράση «πάρε με όταν φτάσεις». Και την ώρα που το είπα δαγκώθηκα γιατί πραγματικά πόσοι συνάνθρωποι είπαν σε κάποιον άλλον άνθρωπο τη φράση «πάρε με όταν φτάσεις» και ποτέ δεν έλαβαν αυτό το τηλεφώνημα» πρόσθεσε, επίσης, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στο OPEN.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share