Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023

«Δεν είμαι πάνω από 25 ετών»: Η πραγματική ηλικία της Μαρίας Μπεκατώρου και το μυστικό για να δείχνει νεότερη

Τι αποκάλυψε;

5 Μαρτίου 2023 13:54
«Δεν είμαι πάνω από 25 ετών»: Η πραγματική ηλικία της Μαρίας Μπεκατώρου και το μυστικό για να δείχνει νεότερη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μαρία Μπεκατώρου ουδέποτε είχε πρόβλημα με την ηλικία της. Την αποκαλύπτει πάντοτε ευθέως και δεν τη νοιάζει να μαθευτεί. Μάλιστα, η ίδια κάνει χιούμορ, δηλώνοντας πως είναι πάνω από 25 ετών. Ποιο είναι το μυστικό για να δείχνει νεότερη;

Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για το γάμο της με τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο.

«Κάπου διάβασα ότι είσαι ο θηλυκός Μπέντζαμιν Μπάτον της ελληνικής τηλεόρασης, κάθε φέτος και νεότερη και καλύτερη».

Μ. Μπεκατώρου: «Έχει πλάκα αυτό. Μου το έλεγε η μακιγιέζ μου, η Έλσα Πρωτοψάλτη, και μετά κάποια στιγμή το είδα γραμμένο. Το έβγαλα screenshot και της το έστειλα. “Τα βλέπεις; Το λένε κι άλλοι” της έγραψα».

«Κοίταξε, πιστεύω ότι αυτό που εκπέμπεται στο πρόσωπο ενός ανθρώπου, πέρα από το DNA που είναι καλό και αυτά που κάνουμε για να παραμένουμε νέοι στον δερματολόγο μας, είναι και η διάθεσή του. Εμένα η διάθεσή μου είναι “η ζωή είναι ωραία” και δεν βάζω μέσα μου αρνητικές σκέψεις για τίποτα».

ηλικία Μαρίας Μπεκατώρου

«Αυτό το παιδί που καθόλου δεν το κρύβεις μέσα σου αλλά το δείχνεις και το χαίρεσαι, τελικά πόσο χρόνων είναι»;

Μ. Μπεκατώρου: «Α, κάτσε να υπολογίσω! Τώρα λοιπόν δεν είμαι πάνω από 25».

«Είσαι μια γυναίκα που δεν κρύβει την ηλικία της».

Μ. Μπεκατώρου: «Καλέ, το ξέρει όλος ο κόσμος, τι να κρύψω; Τώρα τον Φεβρουάριο θα κλείσω τα 49. Έχω γεννηθεί το 1974. Μάλιστα, τα μέτρησα λάθος και νόμιζα ότι κλείνω τα 50. Και μου λέει η κολλητή μου: “Όχι, Μαρία. Τα 49 κλείνεις”. Καλά όχι ότι έχει και καμιά διαφορά»

Ξεκαθάρισε το τοπίο η Μαρία Μπεκατώρου - «Ο κύριος Αρναούτογλου έχει κάνει...» - Αυτές είναι οι σχέσεις τους με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η Μαρία Μπεκατώρου έδωσε το «παρών» στην παρουσίαση βιβλίου του chaser, Πάνου Δημάκη, με τίτλο Το Ποτάμι των Χιλίων Τυφλών και μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη για τον πατέρα της που συγκλόνισε.

Η παρουσιάστρια του The Chase αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, με τον οποίο ειχε συνεργαστεί στο παρελθόν στη βραδινή εκπομπή Καρντάσιανς του ΑΝΤ1, παρέα με τον Δημήτρη Σταρόβα.

Η αντίδρασή της από την άλλη σε ερώτηση για το αν θα αναλάμβανε ξανά πρωινή εκπομπή ήταν μοναδική και ξεκαθάρισε ότι δε θα το επιθυμούσε. «Όχι δε θα γυρνούσα σε πρωινή εκπομπή. Όχι, όχι... δε θέλω, δε θέλω. Είμαι πολύ ευχαριστημένη με αυτά που κάνω τώρα. Ο κάθε άνθρωπος είναι στο πόστο του, περνάνε τα χρόνια κι όσο ο κόσμος μας θέλει στην τηλεόραση μας δείχνει και πού θέλει να μας βλέπει. Εμένα με θέλει σε πιο ψυχαγωγικά προγράμματα», ανέφερε.

«Δε βλέπω πρωινές εκπομπές», σημείωσε σε άλλο κομμάτι η Μαρία. «Ο κύριος Αρναούτογλου έχει κάνει πρωινό και στο παρελθόν, γιατί να μην το κάνει και τώρα; Είμαι πάρα πολύ ωραία εγώ, και τα πράγματα είναι νοικοκυρεμένα. Μπορεί η τηλεοπτική ζωή να μας ενώσει ξανά με τον Γρηγόρη».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share