Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σπιταρόνα άλλης εποχής: Δείτε για πρώτη φορά το διαμέρισμα της Ζωζώς Σαπουντζάκη στην Αθήνα

«Άνοιξε» την καρδιά της η βασίλισσα της νύχτας

5 Μαρτίου 2023 09:49
Σπιταρόνα άλλης εποχής: Δείτε για πρώτη φορά το διαμέρισμα της Ζωζώς Σαπουντζάκη στην Αθήνα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην κάμερα της εκπομπής “Έλα Χαμογέλα” είχε ανοίξει τη σπιταρόνα της στην Αθήνα, η Ζωζώ Σαπουντζάκη πριν αρκετό καιρό, αφηγούμενη άγνωστες ιστορίες από τη ζωή της. Όπως θα δείτε, το διαμέρισμα της θυμίζει άλλη εποχή!

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για διάφορες στιγμές της ζωής της αλλά και της καριέρας της, οι οποίες της έχουν μείνει χαραγμένες στο μυαλό. Με την ευκαιρία, δείτε την επεισοδιακή γνωριμία με τον τωρινό της σύντροφο, Πύρρο Αναγνωστόπουλο.

«Αυτό το σπίτι ήταν το πρώτο που αγόρασα και έχει γνωρίσει τις μεγαλύτερες δόξες. Ήμουν κάπου 16-17 χρονών. Τα χρήματα τα ξόδευα στον εαυτό μου. Δεν ξέρω τι έμπνευση είχα, δεν το είδα πουθενά και δεν το άκουσα πουθενά και έπαιρνα μια πανάκριβη κολόνια και περνούσα τρεις ημέρες. Έλεγαν στην “Κομπαρσίτα” έρχεται από μακριά γιατί μύριζε η κολόνια.

Το μικρόφωνο στο χέρι εγώ το πήρα πρώτη, ήταν όλες με το σταθερό. Έβλεπα ένα βράδυ ότι δυσκολευόμουν να πάω κοντά στον Ωνάση και το τραβούσα και το έβγαλα αλλά το καλώδιο δεν ήταν τόσο μακρύ και είπα στον επιχειρηματία να βάλει ένα 5-6 μέτρα. Το σκίσιμο στο πόδι το λανσάρισα εγώ και μετά το μιμήθηκαν και κάποιες άλλες.

Το διαμέρισμα της Ζωζώς Σαπουντζάκη στην Αθήνα

Νομίζω οι γυναίκες με αγαπάνε. Με σταματούν στον δρόμο, θέλουν να με φιλήσουν, να με χαϊδέψουν, είναι πολύ όμορφο. Στην Κινέτα έκανα τα ωραιότερα και πιο ακριβά πάρτι κι έρχονταν και πολλοί που δεν ήταν καλεσμένοι.

Θα ήθελα να παίξω πρόζα γιατί πιστεύω είμαι καλή ηθοποιός. Άλλο να με παίρνουν σα Ζωζώ επειδή τραγουδάω, χορεύω, κινούμαι κλπ.

Έκανα φοβερή καριέρα στο εξωτερικό αλλά δεν θα έμενα εκεί για πάντα. Γνώρισα τον Φρανκ Σινάτρα επειδή είχαμε τον ίδιο ατζέντη. Τον Ρότζερ Μουρ τον γνώρισα τυχαία και μου πρότεινε να πάμε για φαγητό. Μέχρι και καλαματιανό χόρεψε. Μου έστελνε τον σοφέρ του για να με πηγαίνει βόλτες στο Λονδίνο και να ψωνίζω στα μαγαζιά.

Η μάνα μου δεν με άφηνε να βάφομαι όταν ήμουν μικρή για να μη γεράσω γρήγορα. Όταν γύρισα την ταινία με τον Άντονι Κουίν νόμιζα ότι θα φορέσω τουαλέτα και μου είπε “σε θέλω απλή και άβαφη” κι εγώ έκλαιγα. Ο Άντονι Κουίν με λάτρευε. Δεν θα παρατούσα τα πάντα για έναν έρωτα. Είμαι με κάποιον χρόνια. Είμαι πολύ νοικοκυρά, αν με δεις το πρωί δεν θα το πιστέψεις. Στο σπίτι κάνω όλα τα απαραίτητα, θα σηκωθώ, θα στρώσω τα κρεβάτια», είπε η Ζωζώ Σαπουντζάκη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

«Στην προσωπική μου ζωή ήμουν...»: Άκρως αποκαλυπτική η Ζωζώ Σαπουντζάκη!

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη είναι ίσως η πιο αγαπητή show woman που υπήρξε ποτέ στην Ελλάδα. Η ίδια είχε κάνει προ ετών τον απολογισμό της στο περιοδικό DownTown και ήταν άκρως αποκαλυπτική για την προσωπική της ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, η βασίλισσα της νύχτας είχε δηλώσει:

«Εγώ την έφτιαξα τη ζωή μου. Κι αν δεν είναι τέλεια, εγώ φταίω γι’αυτό. Δεν ήμουν ποτέ ευχαριστημένη με μένα. Ήμουν υπερβολική, ήθελα απ’την κορφή ως τα νύχια να είναι όλα σωστά. Άμα κάτι δεν ήταν τέλειο, μ’ έπιανε θλίψη, καθόμουν στο σπίτι μου κι έκλαιγα»

«Έχω ζήσει πολλά και έξω από την Ελλάδα. Περπατούσα στη Νέα Υόρκη με έδειχναν με το δάχτυλο οι Αμερικανοί και έλεγαν This is Zozo. Τους άρεσε το ταμπεραμέντο μου, η εμφάνιση που είχα, ο τρόπος μου. Θα έκανα μεγάλη καριέρα αν έμενα στην Αμερική, αλλά μήπως δεν κάνω κι εδώ που είμαι στο σπίτι μου;

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη αποκαλύπτει για την προσωπική της ζωή

Εγώ ήθελα να έχω κοντά μου τους δικούς μου ανθρώπους. Στην προσωπική μου ζωή ήμουν αδύναμη. Δυνατή έγινα το 1994, στις 20 Ιανουαρίου όταν πέθανε ο άντρας μου ο Αντρέας με τον οποίο ήμασταν 23 χρόνια μαζί»

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη νιώθει λες και είναι 20 χρονών: «Δεν θέλω να μιλάω για την ηλικία μου. Είμαι όσο αισθάνομαι κι εγώ νιώθω εικοσάρα. Νιώθω σέξι αλλά δεν κάνω τη μπεμπέκα. Δίνω και δείχνω αυτό που είμαι. Θέλω να είμαι με έναν άνθρωπο. Κι αν έρθει ο έρωτας θα τον καλωσορίσω»

«Το ιδανικό για μένα ήταν να φύγω από τη ζωή ακαριαία, χωρίς να πονέσω. Κι αν ήταν και χορεύοντας ακόμα καλύτερα. Να σου πω κάτι; Θα ήθελα πολύ τη στάχτη μου να τη ρίξουν στη θάλασσα κάτω από το σπίτι μου, στην Κινέττα… Άντε καλέ! Έχω χρόνια μπροστά μου! Τι κάθομαι και σου λέω τώρα…», κατέληξε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share