Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«H σχέση μας τώρα είναι...»: Έριξε «βόμβα» η Μαρίνα Πατούλη για τον πρώην σύζυγό της!

Τι εξομολογήθηκε;

5 Μαρτίου 2023 09:24
«H σχέση μας τώρα είναι...»: Έριξε «βόμβα» η Μαρίνα Πατούλη για τον πρώην σύζυγό της!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην υποψηφιότητά της για τον Δήμο Πεύκης, στο διαζύγιο από τον Γιώργο Πατούλη και στο πως είναι η σχέση τους σήμερα είχε μιλήσει η Μαρίνα Πατούλη σε συνέντευξή της στον Γιώργο Λιάγκα και το Πρωινό, ρίχνοντας «βόμβα» για τη συνεπιμέλεια του γιου τους. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για το πρόβλημα υγείας της.

Πώς είναι οι σχέσεις μεταξύ τους έναν χρόνο μετά τον χωρισμό; «Η αλήθεια είναι ότι ήταν μία κατάσταση που με αιφνιδίασε και με στενοχώρησε πάρα πολύ. Όμως μπορώ να πω ότι η σχέση μας τώρα είναι ακόμα καλύτερη από όταν ήμασταν παντρεμένοι. Έχουμε επικοινωνία. Το παιδί μας, ο Αλέξανδρος, μένει κάποιες ημέρες με εμένα και κάποιες ημέρες στον Γιώργο. Είναι στην Γ’ Λυκείου και ετοιμάζεται για τις Πανελλήνιες, οπότε υπάρχει ο κοινός συνδετικός κρίκος που μας ενώνει, καθώς και η αγάπη και ο σεβασμός.

Συζητάμε για τις πολιτικές ανησυχίες μας, τον συμβουλεύομαι… Μετά από όλη αυτή την πορεία, η σχέση διατηρείται ακμαία και είναι πάρα πολύ ωραίο. Αυτό δίνει θετικό μήνυμα στο παιδί, δίνει ασφάλεια…» είπε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη και μίλησε για την κοινή απόφαση για συνεπιμέλεια του γιου τους.

«Θεωρώ ότι και ο Γιώργος είναι πολύ καλός ως πατέρας κι εγώ ως μητέρα δεν θα ήθελα μόνη μου να αναλάβω, οπότε αυτό είναι το κοινό σημείο που μας δένει».

Έχει μετανιώσει που βγήκε μετά το διαζύγιο και μοιράστηκε τη στενοχώρια της με τον κόσμο; Η Μαρίνα Πατούλη απάντησε: «Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που ξέρει ο κόσμος ότι είμαι αληθινή και αυθεντική. Εγώ εξέφρασα τα συναισθήματά μου, δεν είναι καθόλου εύκολο να τσαλακώνεσαι και να μοιράζεσαι αυτό που σου συμβαίνει. Αυτό δημιούργησε ένα κύμα υποστήριξης από τις γυναίκες που συμπάσχουν και πέρασαν από παρόμοια περιστατικά. Αυτό μου έδωσε δύναμη. Δεν μετανιώνω».

Δείτε το βίντεο

Κόλαφος η Μαρίνα Πατούλη: «Αν μάθω για απιστία θα τα σπάσω...»

Την άποψή της για την απιστία και για το αν θα τη συγχωρούσε, είχε μοιραστεί πριν το διαζύγιο η Μαρίνα Πατούλη στον Νίκο Κοκλώνη.

Στο σχετικό απόσπασμα της εκπομπής Celebrity Travel από το ταξίδι τους στην Αργεντινή που είχε προβληθεί από την εκπομπή του Open, «Μεσημέρι #Yes», η Μαρίνα Πατούλη είχε αποκαλύψει πως ο σύζυγός της δέχεται φλερτ από άλλες γυναίκες κι εκείνη το διασκεδάζει, ενώ μάλιστα είχε αποκαλύψει αν είναι ακόμη ερωτευμένη μαζί του. Παράλληλα, αυτός είναι ο λόγος που κρατάει ακόμα το επίθετο του Γιώργου Πατούλη.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη περί απιστίας:

«Την απιστία τη συγχωρώ αρκεί να μην τη μάθω. Αν τη μάθω θα τα σπάσω, θα γίνει ένας χαμός, δεν θες να ξέρεις», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Μαρίνα Πατούλη.

«Θεωρώ κάθε σύζυγος και γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της, θα κάνει πίσω τόσο, όσο δεν αισθάνεται ότι θίγει την αξιοπρέπεια της», πρόσθεσε η σύζυγος του Γιώργου Πατούλη. «Δέχεται φλερτ αλλά το διασκεδάζω γιατί βλέπω μερικές φορές πόσο γραφικές γίνονται κάποιες γυναίκες… Μου άρεσε πολύ το μυαλό του, η σκέψη του, το χιούμορ του. Δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά», πρόσθεσε μιλώντας για τον άντρα της.

Στη συνέχεια, όταν ο Νίκος Κοκλώνης τη ρώτησε αν είναι ακόμα ερωτευμένη με τον Γιώργο Πατούλη, η Μαρίνα Πατούλη δεν απάντησε και ζήτησε γελώντας να κλείσουν οι κάμερες.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share