Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άκρως αποκαλυπτική η Ανθή Βούλγαρη: «Μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασα...»

Τι εξομολογήθηκε;

4 Μαρτίου 2023 16:34
Άκρως αποκαλυπτική η Ανθή Βούλγαρη: «Μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Χάρη Λεμπιδάκη παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη η Ανθή Βούλγαρη. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια απάντησε για την «Κοινωνία ώρα Mega», τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, αλλά και το πρόβλημα υγείας που πέρασε.

«Δεν μπορώ να συνηθίσω το πρωινό ξύπνημα. Η πρωινή ζώνη είναι συνήθεια, αλλά είναι δύσκολη ζώνη. Στις αρχές με έπαιρνε λίγο από κάτω όταν έβλεπα ότι δεν πηγαίναμε καλά. Και εγώ και ο Ιορδάνης είμαστε πολύ θετικοί άνθρωποι.

Όταν ξεκινήσαμε τη συνεργασία μας είδα ότι και ο Ιορδάνης ήθελε να ακολουθήσει το ρυθμό μου που ήταν πιο χαλαρός. Δεν έχουμε συζητήσει με το κανάλι για του χρόνου, αλλά θα θέλαμε πάρα πολύ να συνεχίσουμε. Θέλω να… γεράσω με τον Ιορδάνη», είπε αρχικά η Ανθή Βούλγαρη.

Η Ανθή Βούλγαρη είπε στη συνέχεια: «Μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασα, έμαθα να ακούω το σώμα και την ψυχή μου. Όταν το σώμα και η ψυχή μου λένε “όχι” πρέπει να σταματάω. Φοβήθηκα αφότου έκανα το χειρουργείο. Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο βαρύ χειρουργείο ήταν».

Δείτε το βίντεο

«Έσπασε» η Ανθή Βούλγαρη: «Μας συγχωρείτε για τη φόρτιση, δεν μπορώ να πω αυτό που θέλω...»

Με τον τραγικό απολογισμό 55 νεκρών να έχει συγκλονίσει τη χώρα μας, η Ανθή Βούλγαρη «έσπασε» για το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη. Η ίδια ζήτησε συγγνώμη από το τηλεοπτικό κοινό για τη φόρτιση και τόνισε πως δεν μπορεί να πει αυτό που θέλει.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της «Κοινωνίας Ώρα Mega», Ανθή Βούλγαρη, ξέσπασε κατά τη διάρκεια της εκπομπής την Παρασκευή. Ενώ χθες (2/3) κατέρρευσε στον αέρα της εκπομπής της.

«Νέοι άνθρωποι κόπηκε το νήμα της ζωής τους τόσο ξαφνικά. Μας συγχωρείτε για τη φόρτιση αλλά πόσο πολύ θέλω να εκφραστώ και να πω αυτό που θέλω αλλά δεν μπορώ να το πω αυτήν την στιγμή. Ποιος είπε σε αυτούς τους αρμόδιους ότι θέλουν να θυσιαστούν, για όνομα του θεού. Από χθες ακούμε, έχουμε τα παλιοσυστήματα αυτά ασφαλείας και τα έχουμε και ρημάζουν μέσα στα ντουλάπια. Αυτά τα παιδιά είχαν όνειρα, ήθελαν να προσχωρήσουν τη ζωή τους. Ποιος είπε σε αυτούς τους υπεύθυνους ανεύθυνους ότι ήθελαν να θυσιαστούν, ποιος είπε ότι σήμερα πρέπει να κλαίνε τόσες οικογένειες!» τόνισε.

«Ήμασταν όλοι εν δυνάμει νεκροί γιατί πήγαν αυτά τα παιδιά χαμένα, μπορεί να ήταν σε προηγούμενο δρομολόγιο ή σε επόμενο» είπε χαρακτηριστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share