Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024

Οικονομική κατάρρευση για την Άννα Βίσση: «Έχασα πολλά χρήματα που...»

Τι αποκάλυψε;

4 Μαρτίου 2023 16:02
Οικονομική κατάρρευση για την Άννα Βίσση: «Έχασα πολλά χρήματα που...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν μερικά χρόνια η Άννα Βίσση είχε μιλήσει στο Down Town Κύπρου, αποκαλύπτοντας την οικονομική κατάρρευση που βίωσε, όταν έχασε πολλά χρήματα.

Παρά τα τόσα χρόνια που έχει στη δισκογραφία και τις πίστες, η τραγουδίστρια παραδέχτηκε πως η οικονομική της κατάσταση δεν είναι αυτή που πολλοί θα περίμεναν. Παράλληλα, δείτε την ανακοίνωση της Άννας Βίσση για την τραγωδία στα Τέμπη.

Οικονομική κατάρρευση για την Άννα Βίσση

«Δεν υπήρξα ποτέ δέσμια του χρήματος. Δεν φρόντισα ποτέ τον εαυτό μου οικονομικά, γιατί δεν με θεωρώ πονηρή σε αυτόν τον τομέα, ούτε και ταλαντούχα. Ίσως αυτή να είναι τελικά και η απόδειξη ότι είμαι καλλιτέχνης. Και για να είμαι ειλικρινής, αν δεν δουλέψω δεν θα μπορώ να εξασφαλίσω ούτε καν το προσεχές μέλλον μου.

Πέρασα δύσκολα. Με όλες αυτές τις δίκες και τους δικηγόρους, δυστυχώς, έχασα πολλά χρήματα που θα μπορούσα να έχω σήμερα και να μου προσφέρουν μια μεγαλύτερη ασφάλεια. Θα μου άξιζε άλλωστε ύστερα από 40 χρόνια δουλειάς» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το είπε για πρώτη φορά η Άννα Βίσση: «Όταν παντρεύτηκα τον Νίκο Καρβέλα με έκανε...»

Η Άννα Βίσση πολλές φορές έχει αποκαλύψει δεδομένα για την προσωπική της ζωή, με την τραγουδίστρια να αναφέρεται σε μια... καψούρα που απέκτησε χάρη στον Νίκο Καρβέλα, στο γάμο τους, μιλώντας σε άλλη περίπτωση και για έναν άγνωστο καβγά τους.

Η Άννα Βίσση κλήθηκε να παραδώσει το βραβείο στον προπονητή του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ως κορυφαίο προπονητή της χρονιάς στα Gazzetta Awards.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς οδήγησε τον Παναθηναϊκό στη κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας την περσινή χρονιά αναδείχθηκε ως κορυφαίος προπονητής της χρονιάς. Ο Σέρβος τεχνικός παρέλαβε το βραβείο του από την Ελληνίδα σταρ, Άννα Βίσση.

Η αποκάλυψη της Βίσση στη βράβευση του Ιβάν

Η ίδια δήλωσε ότι «ήταν η πρώτη φορά που μου ζητάνε να κάνω κάτι τέτοιο, να δώσω ένα βραβείο και όταν άκουσα για ποιον πρόκειται, ένιωσα σαν παιδί. Ενθουσιάστηκα που θα δώσω το βραβείο σε ένα ήρωα μου, όπως είναι και όλοι οι εκπρόσωποι του αθλητισμού. Εγώ δύο πράγματα αγαπάω στη ζωή, τη μουσική και τον αθλητισμό».

Όταν ο παρουσιαστής της εκδήλωσης, Γιώργος Καπουτζίδης, ρώτησε τι ομάδα υποστηρίζει η Άννα Βίσση στη Κύπρο εκείνη προέβη σε μια αποκάλυψη. Συγκεκριμένα είπε: «Ο πατέρας μου ήταν ΑΕΚ. Όταν ήρθαμε στην Ελλάδα ήμουν και εγώ ΑΕΚτσου, αλλά όταν παντρεύτηκα τον Καρβέλα με έκανε... Παναθηναϊκού».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share