Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τυχερός ο Βασίλης Σπανούλης: Αυτή είναι η μητέρα του και πεθερά της Ολυμπίας Χοψονίδου (photo)

Δείτε τη μητέρα του μπασκετμπολίστα για πρώτη φορά

4 Μαρτίου 2023 10:29
Τυχερός ο Βασίλης Σπανούλης: Αυτή είναι η μητέρα του και πεθερά της Ολυμπίας Χοψονίδου (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι πολύ τυχερός, καθώς είχε πάντα στο πλευρό τη μητέρα του, η οποία τον στήριζε από μικρό σε κάθε του βήμα. Μάλιστα, η Ολυμπία Χοψονίδου, όποτε της έχει δοθεί η ευκαιρία, έχει πει τα καλύτερα για την πεθερά της. Παράλληλα, δείτε τι αποκάλυψε για τις δύο αποβολές που είχε.

Ο γνωστός μπασκετμπολίστας, αν και διαθέτει τον δικό του λογαριασμό στο Instagram, δεν μοιράζεται πολύ συχνά φωτογραφίες και βίντεο από την προσωπική ζωή του. Αυτή τη φορά, ο ίδιος έκανε μια εξαίρεση και δημοσίευσε στο προφίλ του ένα τρυφερό στιγμιότυπο μαζί με τη μητέρα του.

Μαμά και γιος ποζάρουν αγκαλιά με εκείνον να σχολιάζει: “Μάνα είναι μόνο μία”.

μητέρα Βασίλη Σπανούλη

«Η πεθερά μου είναι άγιος άνθρωπος»: Η δημόσια εξομολόγηση της Χοψονίδου για την μητέρα του Σπανούλη

Η Ολυμπία Χοψονίδου και η πεθερά της διατηρούν άριστες σχέσεις, με το πρώην μοντέλο να μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τη μητέρα του Βασίλη Σπανούλη.

Ερωτηθείσα από ακόλουθό της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ολυμπία Χοψονίδου είχε αποκαλύψει τις σχέσεις που έχει με την πεθερά της.

Όπως υπογράμμισε «Ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου… η πεθερά μου είναι άγιος άνθρωπος και έχω μάθει πάρα πολλά από αυτήν… Εύχομαι και ελπίζω όταν φτάσω στην ηλικία της (που είναι νέα ακόμη) να έχω την μεγάλη καρδιά όπως εκείνη και το προτέρημα να ζητώ συγγνώμη ακόμη και να μην φταίει μόνο και μόνο για να είναι καλά τα παιδιά της».

ανάρτηση Ολυμπίας Χοψονίδου για την πεθερά της

Τον Δεκέμβριο του 2009, η Ολυμπία Χοψονίδου παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον Βασίλη Σπανούλη και στις 24 Ιουνίου 2011 έγινε ο θρησκευτικός τους γάμος.

Μπορεί ο μπασκετμπολίστα όταν γνώρισε την πρώην Σταρ Ελλάς, το 2008, να ήταν αρραβωνιασμένος, ωστόσο, ο έρωτας τους ήταν κεραυνοβόλος και διαρκεί ακόμη και σήμερα, 15 χρόνια μετά, ενώ έχουν αποκτήσει έξι παιδιά.

Με τόσα παιδιά είναι λογικό πως η πανέμορφη μελαχρινή χρειάζεται αρκετή βοήθεια και μια από αυτές είναι η μητέρα του Βασίλη Σπανούλη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share