Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Πολύ πριν τον Ηλία Κρασσά: Η Βίκυ Καγιά στην αγκαλιά διάσημου τραγουδιστή! (Video)

Ήταν μόλις 15 ετών

3 Μαρτίου 2023 14:46
Πολύ πριν τον Ηλία Κρασσά: Η Βίκυ Καγιά στην αγκαλιά διάσημου τραγουδιστή! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Λευτέρης Πανταζής μοιράστηκε ένα σπάνιο στιγμιότυπο από το βίντεο κλιπ της μεγάλης επιτυχίας του, «Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου» στο οποίο είχε πρωταγωνίστησει η Βίκυ Καγιά. Αξίζει να σημειώθει πως το βίντεο του τραγουδιού έχει προκαλέσει αντιδράσεις σήμερα μιας και η Βίκυ Καγιά ήταν μόλις 15 ετών όταν έπαιξε στο βίντεο κλιπ.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Ποιος Ηλίας Κρασσάς; Η Καγιά αποκάλυψε πως την φλέρταρε ο Τζουντ Λο (Video)

«Από τα γυρίσματα του βιντεο κλιπ «Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου» με την Βίκυ Καγιά

Λευτέρης Πανταζής: Η ανάρτηση στο Instagram με την Βίκυ Καγιά

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Βίκυ Καγιά είχε πει ότι εκείνη την περίοδο, οι καθηγητές και οι συμμαθητές της στο σχολείο πίστευαν ότι είχε σχέση με τον Λευτέρη Πανταζή.

Όσο για τον ίδιο τον Λευτέρη Πανταζή, ο οποίος πρόσφατα δήλωσε ότι έχει πάει με πάνω από 4.000 γυναίκες, έχει πει για τη συγκεκριμένη συνεργασία του με τη Βίκυ Καγιά:

«Είμαι τυχερός που την άγγιξα. Το ωραιότερο πλάσμα για όλο τον κόσμο ήταν αυτή. Έκανε καριέρα στο εξωτερικό. Είναι φίλη μου, νομίζω αυτό που κάνει τώρα της πάει πάρα πολύ. Να έχει πάντα επιτυχίες, την οικογένειά της. Τότε ήταν 15 χρονών και όταν είχε έρθει όλο το συνεργείο είχε τρελαθεί. Πανέξυπνη, φωτισμένη και λέω αυτό το κορίτσι θα κάνει μεγάλη καριέρα και δεν έπεσα έξω. Ήταν επαγγελματίας, η μαμά από πάνω βέβαια να την προστατέψει. Ήρθε, μας τρέλανε κι έφυγε”.

Τελειώνει από το Star η Βίκυ Καγιά; Εξελίξεις για την παρουσιάστρια

Η Βίκυ Καγιά εμφανίστηκε στις τηλεοπτικές κάμερες και τοποθετήθηκε για το τηλεοπτικό της μέλλον, όπως και για όσα ακούγονται κατά καιρούς για την ίδια.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια, που δεν έκρυψε τον έρωτά της για τον Ηλία Κρασσά, έδωσε απαντήσεις, καθώς σε λίγους μήνες λήγει το συμβόλαιό της, τα unfollow στον Δημήτρη Σκουλό και στην Ζενεβιέβ Μαζαρί καθώς και τα αρνητικά σχόλια που γράφονται κατά καιρούς για εκείνη.

Η απάντηση της Καγιά για το τηλεοπτικό της μέλλον

«Έχουμε ακόμα χρόνο μέχρι να λήξει το συμβόλαιό μου. Δε ξέρω γιατί αγχώνεστε τόσο πολύ με αυτό το θέμα, Προς το Πάσχα συζητάμε πάντα με το κανάλι για το GNTM. Με το Project, η διάθεσή μου παραμένει η ίδια αλλά υπάρχει και μια παραπάνω διάθεση να πάω διακοπές. Το trailer κάθε χρόνο ξεκινάει και σταματάει να προβάλλεται μέχρι να γίνουν οι συζητήσεις» ανέφερε αρχικά η Βίκυ Καγιά.

«Ωραία. Χαίρομαι που συζητήθηκε από τους άλλους γιατί από μένα δε θα συζητηθεί. Υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά πράγματα σε αυτόν τον πλανήτη από τα follow. Για όνομα του Θεού. Μπορείς να έχεις τους φίλους σου, μπορείς να μην τους έχεις. Δε θα πω τίποτα γι’ αυτό το πράγμα γιατί το instagram είναι κάτι πολύ προσωπικό» απάντησε όταν οι δημοσιογράφοι τη ρώτησαν για τα unfollow που έκανε πρόσφατα στον Δημήτρη Σκουλό και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Όσο για τα αρνητικά σχόλια και το αν θα δούμε και την επόμενη σεζόν την ίδια ομάδα κριτών στο GNTM η Βίκυ Καγιά είπε, «Σε αυτή τη ζωή δε μπορούν όλοι να μας εκτιμούν… Εφόσον δεν έχουμε πειράξει κανέναν, ας πει ο καθένας ό,τι θέλει. Μια χαρά είναι η ίδια ομάδα. Γιατί να μην είναι η ίδια ομάδα; Μπορεί να χρειάζονται κάποιες αλλαγές στα concept».

Τέλος, η Βίκυ Καγιά ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο να τη δούμε να αναλαμβάνει κάποια πρωινή εκπομπή, το οποίο όμως απέκλεισε.

Ούτε Κρασσάς, ούτε Κριθαριώτης: Αυτός ήταν ο άγνωστος σύντροφος της Βίκυς Καγιά που ερωτεύτηκε παράφορα (photos)

Πολύ πριν το γάμο της με τον Ηλία Κρασσά και τον Νίκο Κριθαριώτη η Βίκυ Καγιά είχε ερωτευτεί παράφορα έναν άλλο άντρα. Ποιος ήταν ο άγνωστος σύντροφός της πριν πολλά χρόνια;

Μπορεί πλέον να είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του Ηλία Κρασσά, έχοντας δημιουργήσει τη δική της οικογένεια, ωστόσο στο παρελθόν είχε υπάρξει πολύ ερωτευμένη με έναν άλλο άνδρα και δεν πρόκειται για τον Νίκο Κριθαριώτη.

Η Βίκυ Καγιά πριν πολλά χρόνια ήταν ζευγάρι με τον Χρήστο Κολοβό, το γοητευτικό μοντέλο της δεκαετίας του 1990.

Χρήστος Κολοβός και Βίκυ Καγιά

Ο ίδιος συνεργάστηκε με πολύ μεγάλα ονόματα από τον χώρο της μόδας. Εκτός από την Αθήνα περπάτησε και σε πασαρέλες στο Μιλάνο και το Παρίσι.

Σήμερα είναι συλλέκτης παλιών αυτοκινήτων, μηχανών, ραδιοφώνων και πολλών άλλων αντικειμένων. Μπορεί τα χρόνια να έχουν περάσει, ωστόσο παρά την ηλικία του παραμένει γοητευτικός.

Χρήστος Κολοβός σήμερα

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share