Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Βόμβα» από Κατερίνα Καραβάτου για το διαζύγιο: «Δεν είναι όλα ρόδινα με τον Κρατερό Κατσούλη...»

Η αποκάλυψη που δεν περίμενε κανείς!

3 Μαρτίου 2023 13:07
«Βόμβα» από Κατερίνα Καραβάτου για το διαζύγιο: «Δεν είναι όλα ρόδινα με τον Κρατερό Κατσούλη...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καραβάτου έριξε «βόμβα» για το διαζύγιο με τον Κρατερό Κατσούλη, αποκαλύπτοντας πως δεν είναι όλα ρόδινα μεταξύ τους.

Το πρώην ζευγάρι έδωσε πριν λίγο καιρό κοινή συνέντευξη στο περιοδικό People και μίλησε για τον τρόπο που κατάφερναν να μη μεταφέρουν τα προσωπικά τους προβλήματα στην επαγγελματική τους συνεργασία. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε ο Κρατερός Κατσούλης για τη σχέση του με την Κατερίνα Καραβάτου.

Ως ζευγάρι στη ζωή, είναι λογικό να έχετε κατά καιρούς τις δικές σας εντάσεις, διενέξεις και διαφωνίες. Πόσο εύκολο είναι να μη μεταφέρετε τέτοια ενδεχόμενα προβλήματα στην εκπομπή;

Κατερίνα: «Δεν θα σου πω ότι όλα μεταξύ μας είναι τέλεια και ρόδινα, αλλά προτιμάμε να τα λύνουμε εκτός αέρα. Από τη στιγμή που αποφασίσαμε να κάνουμε μια δουλειά μαζί, είμαστε επαγγελματίες και δεν πρόκειται να μεταφέρουμε τίποτα από τα του οίκου μας στην εκπομπή.

Απευθυνόμαστε σε κόσμο ο οποίος επιλέγει να μας δει και έχουμε την ευθύνη του πράγματος. Εκτός των άλλων, δεν πουλήσαμε ποτέ την προσωπική μας σχέση στην εκπομπή. Πριν από τέσσερα χρόνια που πέθανε ο πατέρας μου, ήταν πολύ δύσκολο να δουλέψω. Ωστόσο, λίγες μέρες μετά, βγήκα κανονικά, φορώντας μαύρα ρούχα, και προλόγιζα τα θέματα που παρουσιάζαμε.»

Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης

Κρατερός: «Προερχόμαστε και οι δύο από το χώρο του θεάματος. Έχουμε μάθει λοιπόν ότι τα προσωπικά μας προβλήματα –όποια κι αν είναι αυτά– δεν αφορούν κανέναν. Κάνεις μια δουλειά μέσω της οποίας καλείσαι να ψυχαγωγήσεις, να διασκεδάσεις και να μεταφέρεις κάποιο μήνυμα.

Κανείς δεν ανοίγει την τηλεόρασή του για να δει τι προβλήματα έχεις. Επιπλέον, είναι κι αυτό που σου είπε η Κατερίνα προηγουμένως. Αλλά, ακόμα και εκτός εκπομπής, δεν πουλήσαμε ποτέ την προσωπική μας ζωή. Δεν πρέπει να αφορά κανέναν άλλο τι γίνεται στη ζωή μας.

Ό,τι κι αν μας συμβαίνει, βάζουμε τα δυνατά μας για να περάσει καλά ο κόσμος μαζί μας, γιατί μας ενδιαφέρει και αγαπάμε αυτό που κάνουμε»

Κόντεψαν να παντρευτούν και μετά γνώρισε την Καραβάτου: Η άγνωστη σχέση του Κρατερού Κατσούλη με πασίγνωστη ηθοποιό (photo)

Ο Κρατερός Κατσούλης και η Κατερίνα Καραβάτου εδώ και έναν χρόνο δεν είναι πια μαζί, ανακοινώνοντας δημοσίως το διαζύγιό τους, με τον ηθοποιό να αναφέρεται σε αρκετές του συνεντεύξεις στους λόγους.

Ο γνωστός ηθοποιός, όπως γνωρίζουμε, ήταν παντρεμένος με την παρουσιάστρια της εκπομπής του Mega, «Τι λες τώρα!», και απέκτησαν μαζί δύο παιδιά την Αέλια και τον Αρίωνα. Μάλιστα οι δύο τους για χρόνια παρουσίαζαν μαζί καθημερινή εκπομπή σε Open και μετέπειτα στο Star. Αυτό που ίσως δεν είναι πολύ γνωστό για τον ηθοποιό είναι η προηγούμενη σχέση του, πριν την Κατερίνα Καραβάτου.

Η σχέση με συνάδελφό του και ο λόγος που χώρισαν πριν από το γάμο

Συγκεκριμένα ο γνωστός ηθοποιός είχε κάποτε σχέση με συνάδελφό του, η οποία πλέον δεν συμμετέχει σε κάποιο σήριαλ στην τηλεόραση, αλλά την εποχή που ήταν μαζί, υπήρξε αρκετά αναγνωρίσιμη.

Ο Κρατερός Κατσούλης για χρόνια είχε σχέση με την ηθοποιό, Εύα Κοτανίδη, ωστόσο, το 2007 το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους, προκαλώντας έκπληξη, αφού πολλοί πίστευαν ότι η σχέση τους θα κατέληγε σε γάμο.

Κόντεψαν να παντρευτούν και μετά γνώρισε την Καραβάτου: Η άγνωστη σχέση του Κρατερού Κατσούλη με πασίγνωστη ηθοποιό (photo)

Τότε δημοσιεύματα έκαναν λόγο πως το ζευγάρι οδηγήθηκε στον χωρισμό, λόγω πιεσμένου προγράμματος, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως πρόσφατα ο Κρατερός Κατσούλης δήλωσε πως με την Κατερίνα Καραβάτου είχε φτάσει σε σημείο να βλέπονται περισσότερο στην εκπομπή, παρά εκτός της δουλειάς τους.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share