Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024

«Φωτιά» οι αποκαλύψεις της Ελένης Μενεγάκη: «Και τα τέσσερα παιδιά μου ήθελα να...»

Τι εξομολογήθηκε;

3 Μαρτίου 2023 12:44
«Φωτιά» οι αποκαλύψεις της Ελένης Μενεγάκη: «Και τα τέσσερα παιδιά μου ήθελα να...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αποκαλύψεις «φωτιά» έκανε πριν λίγο καιρό η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της σχετικά με τη μητρότητα. Με αφορμή την καλεσμένη της, Άννα Κανδαράκη (κλινική ψυχολόγος -ψυχοθεραπεύτρια), η παρουσιάστρια του Mega παραδέχτηκε πως σε καμία από τις εγκυμοσύνες της δεν πέρασε επιλόχειο κατάθλιψη, καθώς ήθελε πάρα πολύ και τα τέσσερα παιδιά της.

Η Ελένη Μενεγάκη τόνισε πόσο πολύ ήθελε να αποκτήσει παιδιά και στις τέσσερις εγκυμοσύνες της. Με την ευκαιρία, δείτε τη συμφωνία που έκανε με τον Γιάννη Λάτσιο 13 χρόνια μετά το διαζύγιο.

«Μια γυναίκα, η οποία θέλει πολύ να αποκτήσει ένα παιδί, δεν έχει σημασία αν είναι 30-40 χρονών, πιάνω όλες τις ηλικίες…το αποκτά, το παίρνει στα χέρια της, το κοιτάζει, είναι υγιέστατο, έχει τον άνθρωπό της δίπλα! Τι είναι αυτό -που δεν μπορώ να καταλάβω- το έχω δει να συμβαίνει σε γυναίκες, μα λέω: είσαι χαρούμενη, έγιναν όλα, έφτασες στο τέλος. Τι μας συμβαίνει;», ήταν η ερώτηση που έθεσε η παρουσιάστρια στην καλεσμένη της για τις γυναίκες που περνούν επιλόχειο κατάθλιψη.

Στη συνέχεια, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε για τις εγκυμοσύνες της: «Εγώ δεν έχω περάσει επιλόχειο κατάθλιψη ομολογώ, ίσως γιατί πραγματικά το ήθελα πάρα πολύ και τα τέσσερα παιδιά, τα κυνηγούσα, ήθελα να τα κάνω. Δεν το ένιωσα, μπήκα και πολύ γρήγορα όμως στη δουλειά, υπήρχε πάλι ξανά αυτή η ισορροπία, δουλειά, οικογένεια και άνδρας και όλα».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της:

«Βόμβα» από τον Άρη Καβατζίκη: «Τη χρονιά που η Μενεγάκη χώρισε με τον Γιάννη Λάτσιο έβλεπες...»

Ο Άρης Καβατζίκης πέταξε «βόμβα» για τη χρονιά που είχε χωρίσει η Ελένη Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο. Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος είχε βρεθεί μαζί με την Αφροδίτη Γραμμέλη στην εκπομπή Dot και είχε μιλήσει για όλα.

Ο Άρης Καβατζίκης, κάτα τη διάρκεια της συζήτησης αναφέρθηκε και στο πώς βίωσε από πολύ κοντά τους χωρισμούς της Ελένης Μενεγάκη, της Τζένης Μπαλατσινού και της Φαίης Σκορδά.

«Με τρεις γυναίκες που έχω συνεργαστεί στην τηλεόραση, χώρισαν και οι τρεις. Η Ελένη Μενεγάκη, η Φαίη Σκορδά και η Τζένη Μπαλατσινού. Δεν φταίω εγώ που χώρισαν. Τις χρονιές που χωρίσανε, τις έχω ζήσει.

Ήμουν εκείνη τη χρονιά που η Ελένη χώρισε με τον Γιάννη. Ήταν μια περίεργη χρονιά γιατί έβλεπες μια γυναίκα, η οποία θρηνούσε κάτι που “έφευγε” και στο βλέμμα της ήταν γραμμένα τα πάντα. Μπορούσαμε να ψυχολογήσουμε σε τι κατάσταση ήταν η Ελένη.

Έζησα επίσης την τελευταία χρονιά του Πέτρου με τη Τζένη στο Mega, καταλάβαινα ότι κάτι δεν πάει καλά κι εκεί. Με τη Φαίη και τον Γιώργο δεν είχα καταλάβει ότι κάτι συνέβαινε. Στην εκπομπή κυλούσαν όλα ρολόι, η μεταξύ τους σχέση ήταν άψογη», είπε μεταξύ άλλων ο Άρης Καβατζίκης.

Δείτε όσα ανέφερε:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share