Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Βρε κάθαρμα, τα βοθροκάναλα έβαλαν πλυντήριο, εισαγγελάτε...»: Άγριο κράξιμο στον Νίκο Ευαγγελάτο - Οργή στο Twitter με το δημοσιογράφο

«Ο εισαγγελάτος πήρε 800 χιλιάρικα...»

3 Μαρτίου 2023 12:13
«Βρε κάθαρμα, τα βοθροκάναλα έβαλαν πλυντήριο, εισαγγελάτε...»: Άγριο κράξιμο στον Νίκο Ευαγγελάτο - Οργή στο Twitter με το δημοσιογράφο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η οργή ξεχειλίζει στο Twitter με τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο οποίος είδε τις «μετοχές» του να πέφτουν μετά τις δηλώσεις που έκανε για την τραγωδία στα Τέμπη. Τον χαρακτηρίζουν «κάθαρμα» , «εισαγγελάτο» και τον κατηγορούν ότι έβαλε πλυντήριο για να ξεπλύνει την κυβέρνηση, στοχοποιώντας ξεκάθαρα τον σταθμάρχη.

Εκτός από το Twitter και το Luben δημοσίευσε ένα βίντεο με μια λίστα δημοσιογράφων, οι οποίοι προσπαθούν με τρόπο να μην επιρρίψουν ευθύνες στην κυβέρνηση. Μάλιστα, τα οργισμένα σχόλια των χρηστών του Twitter άγγιξαν και την Τατιάνα Στεφανίδου.

«Όλα τα Πούλιτζερ που αξίζει η ελληνική δημοσιογραφία μετά τα Τέμπη», τιτλοφορείται το βίντεο του Luben και έχει γίνει viral στα social media.

Στα σχόλια που συνοδεύουν το βίντεο στα social media καταφέρονται κατά των δημοσιογράφων και γενικότερα για την κάλυψη από τους περισσότερους παρουσιαστές σχετικά με τις ευθύνες για την τραγωδία των Τεμπών.

Οργή στο Twitter με τον Νίκο Ευαγγελάτο

Πυρ και μανία ο Γιώργος Λιάγκας: «Είναι ντροπή ρε! Θα μπει κάποιος άλλος στη φυλακή;» (Video)

Ανείπωτη η τραγωδία στα Τέμπη. Σε 44 ανέρχονται μέχρι στιγμής οι επιβεβαιωμένοι νεκροί εξαιτίας της σύγκρουσης στην περιοχή Ευαγγελισμός Λάρισας. Στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας όταν ενημερώθηκε για τη σύλληψη του σταθμάρχη Λάρισας, έγινε πυρ και μανία, τονίζοντας πως είναι ντροπή και ρωτώντας αν θα μπει κάποιος άλλος φυλακή. Την ίδια ώρα και η Ανθή Βούλγαρη κατέρρευσε στον αέρα της εκπομπής της.

«Θα πάνε φυλακή αυτοί που επέτρεψαν εν έτει 2023 να υπάρχει αυτή η θέση που έχει καταργηθεί σε όλες τις προηγμένες χώρες του δυτικού κόσμου, ναι ή όχι;

Σε αυτή τη χώρα που ζούμε ο σταθμάρχης θα πάει φυλακή, του τα φορτώνουν όλα, έκανε λάθος, μπορεί να ήταν ζαλισμένος, μπορεί να ήταν άρρωστος και έκανε λάθος. Ανθρώπινο. Συγχωρείται στον μεσαίωνα, συγχωρείται 50 χρόνια πριν. Τώρα συγχωρείται;

Θα πάνε φυλακή αυτοί που επέτρεψαν να υπάρχει σταθμάρχης και δεν υπάρχει καμία ασφαλιστική δικλείδα και κατά τύχη ζούμε όσοι πηγαίνουμε με το τρένο Αθήνα – Θεσσαλονίκη.

Θα μπει κάποιος άλλος στη φυλακή ή θα γίνει επικοινωνιακή διαχείριση; Ποιος επέτρεψε να μην υπάρξει εκσυγχρονισμός του συστήματος, να μην υπάρχει αυτόματο σύστημα ελέγχου του πού πηγαίνουν τα τρένα;

Και οι ζωές 350 ανθρώπων να κρίνονται από το αν ζαλίστηκε ο σταθμάρχης και έκανε ένα ανθρώπινο λάθος. Γίνονται τα ανθρώπινα λάθη και θα γίνονται, γι’ αυτό βάλαμε τα κομπιούτερ και την εξέλιξη στη ζωή μας».

«Δεν μπορεί 15 ώρες μετά να μην ξέρουμε πόσους ψάχνουμε! Είναι ντροπή! Είναι ντροπή ρε παιδιά! Να μην ξέρουμε πόσους ψάχνουμε», είπε έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας λίγη ώρα αργότερα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share