Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Δεν πήρα ποτέ...»: Μίλησε πρώτη φορά για τις απολαβές του ο Σπύρος Παπαδόπουλος!

Τι αποκάλυψε για τις αμοιβές του;

3 Μαρτίου 2023 10:54
«Δεν πήρα ποτέ...»: Μίλησε πρώτη φορά για τις απολαβές του ο Σπύρος Παπαδόπουλος!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μετά τη μεταγραφή του στον Alpha πριν χρόνια είχε μιλήσει στο περιοδικό Tv Ζαπινγκ και μεταξύ άλλων δε δίστασε να μιλήσει πρώτη φορά για τις απολαβές του, τονίζοντας πως δεν πήρε ποτέ χρυσά πακέτα.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής μιλώντας για την τότε συνεργασία του με τον Alpha είπε χαρακτηριστικά: «Κουμπάρος στον γάμο μου με τον Alpha ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος.

Έβαλε κι αυτός το χεράκι του γιατί ήθελε να δυναμώσει κι άλλο η ομάδα του Alpha. Έχουμε γερή σχέση, υπάρχει αλληλοεκτίμηση και πίστεψέ με το “Στην υγειά μας” έπρεπε να φιλοξενηθεί στο κανάλι, συνεχίζοντας την ισχυρή του πορεία. Παράλληλα, δείτε τι αποκάλυψε ο Σπύρος Παπαδόπουλος για τον όγκο στο νεφρό του.

Είχα παίξει μαζί του στην μεγάλη του επιτυχία “Ήταν ένα μικρό καράβι” κι ενώ κάποια στιγμή αργότερα θέλησαν να βάλουν ζιζάνια ανάμεσά μας, εμείς τα βρήκαμε ξανά με μεγάλο χιούμορ. Πήγα και στο σαρωτικό Τσαντίρι του και τώρα ήρθε η ώρα να πάω στον Alpha, με εκείνον να έχει παίξει σημαντικό ρόλο σ’ αυτό».

απολαβές Σπύρου Παπαδόπουλου

Μεταξύ άλλων δε δίστασε να μιλήσει ακόμη και για την αμοιβή του, λέγοντας: «Δεν πήρα ποτέ χρυσά πακέτα κι ας θέλησαν να το παίξουν πολλοί αυτό, πετώντας μου λάσπη. Πήρα πολύ καλά λεφτά και τώρα βάση των νέων δεδομένων έκλεισα καλά χρήματα».

Τέλος, ο Σπύρος Παπαδόπουλος είπε πως δεν εγκατέλειψε την ΕΡΤ κι ας είχε προτάσεις κάθε χρόνο από ιδιωτικά κανάλια: «Πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι δεν εγκατέλειψα την ΕΡΤ. Μου είχαν γίνει κατά καιρούς δελεαστικότατες προτάσεις για να μεταγραφώ σε ιδιωτικά κανάλια, υπήρξαν πολλές “σειρήνες”, αλλά ποτέ δεν έφυγα.

Έριξα την αυλαία χωρίς κανείς να ξέρει πότε και πώς θα ανοίξει ξανά, έγινε κάποια κουβέντα ότι ήθελαν την εκπομπή, αλλά δεν μπορούσαν να πουν τίποτα σίγουρο και δεν ήξεραν πότε θα υπάρξουν οι απαντήσεις. Δεν εγκατέλειψα την κρατική τηλεόραση. Βρήκα νέα στέγη γιατί υπήρχε ρευστότητα και μεγάλη ανασφάλεια σε μια εποχή που είναι πολύ δύσκολη».

Κάθεστε; Αυτός ήταν ο μισθός του Σπύρου Παπαδόπουλου από το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

Έχει διαγράψει πολλά χιλιόμετρα στην πορεία της τηλεόρασης. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν είναι μόνο ηθοποιός αλλά και πολύ επιτυχημένος παρουσιαστής και το όνομα του είναι συνδεδεμένος με την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά». Άραγε ποιος ήταν ο μισθός του;

Την απάντηση είχε δώσει η παραγωγός Βίκυ Λάσκαρη, σε αφιέρωμα του περιοδικού «Down Town», η οποία μιλώντας με αριθμούς τόνισε πως η συγκεκριμένη εκπομπή έχει αρκετά έξοδα, με τον Παπαδόπουλο να απαντά και για πιθανά μελλοντικά σχέδια στην τηλεόραση. Με την ευκαιρία δείτε τι είπε η Αθηνά Τσιλύρα για το διαζύγιό της με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος στο «στην υγειά μας ρε παιδιά»

«Η εκπομπή καλύπτει 180 λεπτά, 4 ώρες για το κανάλι. Επίσης φέρνουμε τόσο κόσμο από την επαρχία. Φέρνουμε συλλόγους, χορευτικά groups. Υπάρχουν έξοδα. Δεν βγαίνει πάνω από 9.000 ευρώ η ώρα. Δηλαδή κάτω από 30.000 ευρώ το επεισόδιο», είχε ξεκαθαρίσει.

Μέσα στο ποσό αυτό περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων η αμοιβή του Σπύρου Παπαδόπουλου, του παραγωγού και του σκηνοθέτη, των ανθρώπων που περιποιούνται τους καλεσμένους, αλλά και τα έξοδα μεταφοράς των celebrities που δίνουν το «παρών» σε κάθε εκπομπή. Σα να λέμε, 120.000 ευρώ τον μήνα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share