Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Της έχει αδυναμία η Ελένη Τσολάκη: Αυτή είναι η άγνωστη μητέρα της παρουσιάστριας (photo)

Δείτε φωτογραφίες τους

3 Μαρτίου 2023 09:07
Της έχει αδυναμία η Ελένη Τσολάκη: Αυτή είναι η άγνωστη μητέρα της παρουσιάστριας (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Τσολάκη είναι ιδιαίτερα δραστήρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και σχεδόν καθημερινά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Η ίδια έχει μεγάλη αδυναμία στη μητέρα της, με την οποία δημοσίευσε ένα σπάνιο στιγμιότυπο.

Η παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία στους γονείς της, οι οποίοι ζουν μόνιμα στη Θεσσαλονίκη και όποτε μπορεί τους επισκέπτεται. Στο παρελθόν είχε βρεθεί στο πατρικό της σπίτι για να περάσει χρόνο με την οικογένειά της. Με την ευκαιρία δείτε για ποιο λόγο συγκινήθηκε η παρουσιάστρια.

Μάλιστα, η Ελένη Τσολάκη φωτογραφήθηκε με τη μητέρα της και δημοσίευσε το στιγμιότυπο στον λογαριασμό της. “Μαμά μου!”, έγραψε στη λεζάντα και οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να “πατήσουν” like και να γράψουν τα δικά τους σχόλια. Πόσο μοιάζουν;

Δείτε τη φωτογραφία:

Θρήνος για την Ελένη Τσολάκη: «Ψάχνεις μάταια τις λέξεις...»

Η τραγωδία στα Τέμπη έχει συγκλονίσει την χώρα μας και πολλές προσωπικότητες της showbiz τοποθετήθηκαν με συγκινητικά λόγια, κάτι που έκανε και η Ελένη Τσολάκη.

Η παρουσιάστρια έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση και όπως αναφέρει «δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό της όλο αυτό που έχει γίνει», με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή επίσης να συγκλονίζει.

Η συγκλονιστική ανάρτηση της Ελένης Τσολάκη

«Ψάχνεις μάταια τις λέξεις…δεν υπάρχουν για να εκφράσουν τον πόνο, τη θλίψη, το θυμό για την ανείπωτη τραγωδία που στέρησε τόσο άδικα τη ζωή τόσων ανθρώπων! Ένα ταξίδι που έμελλε να είναι το τελευταίο για τόσους συναθρώπους μας!!!

Πόσο κρίμα Θεέ μου!!!Θρήνος…

Κάθε βδομάδα σ´ εκείνο το σταθμό,να περιμένω τη δική μου μανούλα…κ ξαφνικά κάποιοι να μη φτάνουν ποτέ!!!Κ ξαφνικά κάποιοι θα περιμένουν για πάντα!!

Θέε μου τι πόνος…

Δεν μπορεί να το χωρέσει το μυαλό μου!

Κουράγιο στις οικογένειες που έχασαν τους ανθρώπους τους,τα παιδιά τους!!!Μόνο κουράγιο….

Σπαράζει η καρδιά μου!

Πενθούμε όλοι μαζί σας!!!

Καλό Παράδεισο!

Υγ.Δυστυχώς σ´αυτή τη χώρα,δεν θα αλλάξει τίποτα ποτέ!!!!!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share