Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τα χάνει όλα η Αθηνά Ωνάση - Ξεπουλάει και το σπίτι της στο Βέλγιο! (photos)

Επιχειρεί να ρευστοποιήσει την περιουσία της

3 Μαρτίου 2023 07:38
Τα χάνει όλα η Αθηνά Ωνάση - Ξεπουλάει και το σπίτι της στο Βέλγιο! (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Ωνάση, προκειμένου να σώσει ό,τι μπορούσε και να μην «καταρρεύσει» πλήρως οικονομικά και τα χάσει όλα, έφτασε σε σημείο να ξεπουλήσει μεγάλο μέρος της ακίνητης περιουσίας της, βγάζοντας στο «σφυρί» και το σπίτι της στο Βέλγιο.

Η κληρονόμος, συγκεκριμένα, ζήτησε 1.75 εκατομμύρια ευρώ για το σπίτι στο Ganzendreef στο Oud-Turnhout του Βελγίου, στα σύνορα με την Ολλανδία.

Το τεράστιο σπίτι που πούλησε η Ωνάση στο Βέλγιο

«Το σπίτι είναι 750 τετραγωνικών μέτρων, έχει 5 υπνοδωμάτια, 4 μπάνια, μπαρ, αίθουσα κινηματογράφου, ξενώνα, πισίνα, σάουνα και δωμάτιο πανικού», είχε πει ο κτηματομεσίτης Roel Druyts στην Het Laatste Nieuws.

σπίτι Αθηνάς Ωνάση στο Βέλγιο

Νωρίτερα, η Αθηνά Ωνάση χώρισε από τον Βραζιλιάνο σύζυγό της Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο. Η βίλα, όπου η Ωνάση έμενε όταν όταν επισκεπτόταν τα άλογά της στο αγρόκτημα του Valkenswaard, ήταν άδεια και για αυτό αποφάσισε να την πουλήσει.

σπίτι αθηνάς ωνάση στο Βέλγιο σαλόνι

Η τιμή για την βίλα ανήλθε στα 1.75 εκατομμύρια ευρώ. Το ζευγάρι είχε πληρώσει 2.9 εκατομμύρια ευρώ το 2010.

Σάλος με την Αθηνά Ωνάση: Δε φαντάζεστε τι έκανε με τα χρήματα από την πώληση του Σκορπιού!

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Σάλος με την Αθηνά Ωνάση και τα χρήματα που πήρε από την πώληση του Σκορπιού. Δε φαντάζεστε τι έκανε με τα λεφτά!

Η χρυσή κληρονόμος επένδυσε τα χρήματα που εισέπραξε από την πώληση του Σκορπιού σε…στάβλο! Με την ευκαιρία, αυτός είναι ο νέος της σύντροφος μετά τον Αλβάρο.

Η Αθηνά Ωνάση συγκεκριμένα απέκτησε έναν από τους πιο οργανωμένους στάβλους στο Grand Prix Village του Γουέλινγκτον, στις ΗΠΑ, με έκταση περίπου 23 στρέμματα και αξίας 12.000.000 δολαρίων! Μάλιστα εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η αντικειμενική αξία του ακινήτου εκτιμάται πως δεν ξεπερνά τα 3.800.000!

Αθηνά Ωνάση πώληση Σκορπιού

Ο στάβλος δεν προοριζόταν για πώληση, κάτι που άλλαξε όταν η Αθηνά Ωνάση εκδήλωσε ενδιαφέρον: «Ο Μαρκ απλώς έχτισε ένα νέο στάβλο, που κόστισε γύρω στα 2.000.000 δολάρια. Οπότε, ήταν λογικό να τον ενδιαφέρει η πώλησή του, ειδικά όταν ήρθε κάποιος και του πρόσφερε πολλαπλάσιο ποσό από αυτό που είχε αρχικά ξοδέψει» δήλωσε πηγή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share