Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Άδειασμα» από την Μαρινέλλα: «Ήταν για 8 μήνες και μαρτύρησα...» - Η αποκάλυψη για την Χαρούλα Αλεξίου

Το ομολόγησε η ερμηνεύτρια

2 Μαρτίου 2023 21:00
«Άδειασμα» από την Μαρινέλλα: «Ήταν για 8 μήνες και μαρτύρησα...» - Η αποκάλυψη για την Χαρούλα Αλεξίου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη συμμετοχή της Χαρούλας Αλεξίου στο Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη αναφέρθηκε η Μαρινέλλα σε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες. Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη της τραγουδίστριας για τον Τόλη Βοσκόπουλο.

«Ήταν για 8 μήνες και μαρτύρησα, με την καλή έννοια. Σηκωνόμουν 6 το πρωί, έπρεπε να ήμουν στο γύρισμα στις 7:30 και γύριζα σπίτι πάλι στις 7:30. Ήταν ωραίο αυτό το πράγμα; Δεν είμαι ηθοποιός για να πω ότι αυτή είναι η δουλειά μου. Κι όμως, καθόμουν εκεί φαντάρος, γιατί αν δεν είσαι φαντάρος στη δουλειά σου, δεν κάνεις τίποτε» ανέφερε για το πέρασμά της από την τηλεοπτική σειρά.

Για την ερμηνεία της Χαρούλας Αλεξίου στη δραματική σειρά του Mega είπε: «Δυστυχώς δεν πρόλαβα να δω κανένα επεισόδιο αλλά θα τα δω μαζεμένα. Έχω μάθει και είμαι πολύ χαρούμενη για τη Χαρούλα, είναι σπουδαία».

Και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Θα πω ότι σταμάτησε μία σπουδαία τραγουδίστρια να τραγουδάει αλλά νομίζω ότι γεννήθηκε μία σπουδαία ηθοποιός».

«Οι απώλειες είναι...»: Συγκινεί η εξομολόγηση της Χαρούλας Αλεξίου για το πρόβλημα υγείας της

Η Χαρούλα Αλεξίου δεν έκρυψε ποτέ πως πέρασε δύσκολα με το πρόβλημα υγείας της, ωστόσο δεν το έβαλε κάτω, πάλεψε και βγήκε νικήτρια. Σε συνέντευξή της στη «Real» η ίδια αναφέρθηκε στην περιπέτεια που είχε, αλλά και τον τρόπο που διαχειρίζεται τις απώλειες στη ζωή της.

Η σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια είχε μιλήσει ανοιχτά γι’ αυτή την περίοδο, προκειμένου να προτρέψει ανθρώπους να δώσουν σημασία στην πρόληψη. Με την ευκαιρία, δείτε τι ήθελε αρχικά να σπουδάσει η Χαρούλα Αλεξίου.

– Πέρασες µια επώδυνη δοκιµασία µε την υγεία σου, για την οποία µίλησες στο πλαίσιο ενός προγράµµατος στήριξης ασθενών που δίνουν µάχη µε τον καρκίνο. Ξέρω ότι δεν θέλεις να αναφέρεσαι σε αυτό, αλλά πες µου πόσο δύσκολο ήταν να σταθείς και πάλι όρθια, να δώσεις µάχη και να προχωρήσεις;

Η εξομολόγηση της Χαρούλας Αλεξίου για το πρόβλημα υγείας της

«Δεν θέλω να µιλώ γιατί στα ΜΜΕ µεγαλοποιούνται και τραγικοποιούνται τα πράγµατα όταν είσαι επώνυµος. Είναι πια τόσο παλιό αυτό, σαν να µην έγινε ποτέ σε µένα. Απλώς έχω να πω ότι είναι ανόητο σήµερα µε την πληροφόρηση που υπάρχει για την πρόληψη να µην προλαβαίνουν -όπως εγώ- κι άλλοι άνθρωποι το χειρότερο».

– Πώς διαχειρίζεσαι το θέµα της απώλειας;

«Κλαίω, στενοχωριέµαι, αρρωσταίνω, θυµώνω, ξανακλαίω, τρώω πολύ, κλαίω πάλι, ξανατρώω και µετά κάνω δίαιτα, αγοράζω καινούργια ρούχα και κραγιόν και σκουλαρίκια και διάφορα τέτοια. Οι απώλειές µας είναι όλα τα υπέροχα πράγµατα που έχουµε ζήσει. Ε, τι να κάνουµε, θα έρθουν κι άλλα. Οι άνθρωποι που χάνουµε δεν θα γυρίσουν ποτέ, αλλά δεν µπορούµε να αλλάξουµε τον χρόνο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share