Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Λάβρος» από τον Σάκη Τανιμανίδη - «Το επίπεδο βλακείας που επικρατεί...»

Έξαλλος ο παρουσιαστής

2 Μαρτίου 2023 18:42
«Λάβρος» από τον Σάκη Τανιμανίδη - «Το επίπεδο βλακείας που επικρατεί...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Τανιμανίδης παρακολουθεί και εκείνος συγκλονισμένος τις εξελίξεις σχετικά με τη φονική σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη.

Ο γνωστός παρουσιαστής δημοσίευσε ένα μακροσκελές μήνυμα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου εξέφρασε την οργή του για τα αίτια του δυστυχήματος, τα οποία φαίνεται πως οφείλονται σε ένα τραγικό ανθρώπινο λάθος.


«Από χθες προσπαθώ να το καταλάβω και δεν το έχω καταφέρει. Δεν χωράει ακόμη ο νους μου ότι το 2023 κάποιος απλά δεν γύρισε ένα κλειδί ή δεν έδωσε τη σωστή προφορική οδηγία σε ένα ολόκληρο τρένο γεμάτο με ανθρώπους… και έγινε αυτό που έγινε!

Το 2023 που στέλνω live location στο Whatsupp για να δει ο κολλητός μου σε πόση ώρα φτάνω στην καφετέρια και πετάω drones με το κινητό μου… οι γραμμές των τρένων στην Ελλάδα έχουν λιγότερη τεχνολογία από το κουκλάκι που όταν το ταΐζουν οι κόρες μου και βγάζει ήχους! Το επίπεδο της βλακείας που επικρατεί είναι ασύλληπτο! Και η βλακεία δεν είναι αμάρτημα… η αδιαφορία όμως είναι» ξέσπασε ο Σάκης Τανιμανίδης.

«Λάβρος» από τον Σάκη Τανιμανίδη - «Το επίπεδο βλακείας που επικρατεί...»

Τέμπη: Παράδειγμα ψυχής από τον προπονητή της εφηβικής ομάδας πόλο του ΠΑΟΚ - Στην μάχη διάσωσης θυμάτων της τραγωδίας

Ένας ήρωας της ΕΜΑΚ που ανήκει στην αθλητική οικογένεια ΠΑΟΚ έδωσε τη δική του «μάχη» στα Τέμπη για την εύρεση αγνοουμένων και τον απεγκλωβισμό τραυματιών στο τρομερό σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Οι μέρες για όλη την Ελλάδα είναι πολύ δύσκολες, μετά το τραγικό δυστύχημα με τη μετωπική σύγκρουση δύο τρένων στα Τέμπη. Από χθες το βράδυ (01/03), στο σημείο επιχειρούν άνθρωποι της Πυροσβεστικής, διασώστες και φυσικά άνδρες της ΕΜΑΚ, προκειμένου να εντοπίσουν αγνοούμενους, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους, είναι νέα παιδιά.

Μέσα σε αυτούς, βρίσκεται και ο Γιάννης Παπαγιαννάκης, ο οποίος είναι πυροσβέστης στο επάγγελμα, υπηρετεί στην ΕΜΑΚ και παράλληλα, είναι προπονητής του εφηβικού τμήματος πόλο του ΠΑΟΚ, ενώ στο παρελθόν ήταν και πολίστας του «Δικέφαλου».

Ο φωτογράφος Λεωνίδας Τζέκας απαθανάτισε τον Γιάννη Παπαγιαννάκη συγκλονισμένο από τις εικόνες που αντίκρισε στα Τέμπη. Η φωτογραφία γρήγορα έκανε το γύρο του διαδικτύου και οι χρήστες χαρακτήρισαν «ήρωες» όσους επιχειρούν εκεί.

Δείτε τη σχετική δημοσίευση του Α.Σ. ΠΑΟΚ:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share