Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ξεκάθαρος ο Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ο Λάκης Λαζόπουλος έβαλε το χεράκι του για να...»

Τι αποκάλυψε;

2 Μαρτίου 2023 13:57
Ξεκάθαρος ο Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ο Λάκης Λαζόπουλος έβαλε το χεράκι του για να...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μετά τη μεταγραφή του στον Alpha πριν χρόνια είχε μιλήσει στο περιοδικό Tv Ζαπινγκ και μεταξύ άλλων δε δίστασε να αποκαλύψει ποιο τηλεοπτικό πρόσωπο έκανε την “κουμπαριά” του με το κανάλι της Κάντζας, αλλά και την αμοιβή που θα παίρνει. Ο παρουσιαστής ήταν ξεκάθαρος και αποκάλυψε ότι ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν αυτός που έβαλε το χεράκι του.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής μιλώντας για την τότε συνεργασία του με τον Alpha είπε χαρακτηριστικά: «Κουμπάρος στον γάμο μου με τον Alpha ήταν ο Λάκης Λαζόπουλος.

Έβαλε κι αυτός το χεράκι του γιατί ήθελε να δυναμώσει κι άλλο η ομάδα του Alpha. Έχουμε γερή σχέση, υπάρχει αλληλοεκτίμηση και πίστεψέ με το “Στην υγειά μας” έπρεπε να φιλοξενηθεί στο κανάλι, συνεχίζοντας την ισχυρή του πορεία. Παράλληλα, δείτε τι αποκάλυψε ο Σπύρος Παπαδόπουλος για τον όγκο στο νεφρό του.

Είχα παίξει μαζί του στην μεγάλη του επιτυχία “Ήταν ένα μικρό καράβι” κι ενώ κάποια στιγμή αργότερα θέλησαν να βάλουν ζιζάνια ανάμεσά μας, εμείς τα βρήκαμε ξανά με μεγάλο χιούμορ. Πήγα και στο σαρωτικό Τσαντίρι του και τώρα ήρθε η ώρα να πάω στον Alpha, με εκείνον να έχει παίξει σημαντικό ρόλο σ’ αυτό».

Σπύρος Παπαδόπουλος και Λάκης Λαζόπουλος

Μεταξύ άλλων δε δίστασε να μιλήσει ακόμη και για την αμοιβή του, λέγοντας: «Δεν πήρα ποτέ χρυσά πακέτα κι ας θέλησαν να το παίξουν πολλοί αυτό, πετώντας μου λάσπη. Πήρα πολύ καλά λεφτά και τώρα βάση των νέων δεδομένων έκλεισα καλά χρήματα».

Τέλος, ο Σπύρος Παπαδόπουλος είπε πως δεν εγκατέλειψε την ΕΡΤ κι ας είχε προτάσεις κάθε χρόνο από ιδιωτικά κανάλια: «Πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι δεν εγκατέλειψα την ΕΡΤ. Μου είχαν γίνει κατά καιρούς δελεαστικότατες προτάσεις για να μεταγραφώ σε ιδιωτικά κανάλια, υπήρξαν πολλές “σειρήνες”, αλλά ποτέ δεν έφυγα.

Έριξα την αυλαία χωρίς κανείς να ξέρει πότε και πώς θα ανοίξει ξανά, έγινε κάποια κουβέντα ότι ήθελαν την εκπομπή, αλλά δεν μπορούσαν να πουν τίποτα σίγουρο και δεν ήξεραν πότε θα υπάρξουν οι απαντήσεις. Δεν εγκατέλειψα την κρατική τηλεόραση. Βρήκα νέα στέγη γιατί υπήρχε ρευστότητα και μεγάλη ανασφάλεια σε μια εποχή που είναι πολύ δύσκολη».

«Βόμβα» από τον Σπύρο Παπαδόπουλο: «Ο λόγος που έκανα παρέα με την Βλάσση Μπονάτσο ήταν...»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος πέταξε «βόμβα», αποκαλύπτοντας τον λόγο που έκανε παρέα με τον Βλάσση Μπονάτσο. Με την ευκαιρία, δείτε πώς έμαθε το θάνατό του.

Μπορεί η καριέρα του Σπύρου Παπαδόπουλου και η επαγγελματική του πορεία να είναι αξιοσημείωτη και αδιαμφισβήτητη, αλλά στις καρδιές του κόσμου πάντα θα μένει για τη συμμετοχή του στο “Οι Απαράδεκτοι”.

Μία σειρά που ακόμα και μετά από τόσα πολλά χρόνια, εξακολουθεί να διασκεδάζει τους τηλεθεατές όπως την πρώτη φορά. Φυσικά σημαντικό ρόλο παίζει σε αυτό η “δυναμική” που είχε η παρέα των Απαράδεκτων που έβγαζε τόσο πολύ γέλιο.

Ο αγαπημένος Βλάσσης Μπονάτσος δεν είναι πια στη ζωή και η ομάδα των Απαράδεκτων έχει πολλές φορές εκφράσει την αγάπη της για τον ηθοποιό και την υπέροχη τρέλα που έβγαζε σαν άνθρωπος…

Σπύρος Παπαδόπουλος και Βλάσσης Μπονάτσος

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος λοιπόν, σε συνέντευξη που έδωσε για το “Κ” της Καθημερινής και τη Μαρία Αθανασίου είπε για τον Βλάσση Μπονάτσο:

«Τον Βλάσση τον θαύμαζα πάρα πολύ και ο λόγος που έκανα παρέα μαζί του, πέρα από το ότι τον αγαπούσα, ήταν ότι μου πρόσφερε ένα λούνα παρκ, ήταν το προσωπικό μου λούνα παρκ. Είμαι ο πιο βαρετός άνθρωπος του κόσμου. Μπορεί να κάτσω κάπου και να μη μιλήσω καθόλου όλη τη νύχτα, αλλά είχα τον Βλάσση και ήταν η σύνδεσή μου με τον έξω κόσμο»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share