Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αποκαλυπτικός ο Κώστας Μπακογιάννης: Εξομολογήθηκε το μυστικό του γάμου του με τη Σία Κοσιώνη - «Δεν είχαμε...»

Τι αποκάλυψε;

2 Μαρτίου 2023 10:04
Αποκαλυπτικός ο Κώστας Μπακογιάννης: Εξομολογήθηκε το μυστικό του γάμου του με τη Σία Κοσιώνη - «Δεν είχαμε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κώστας Μπακογιάννης είναι πανευτυχής στο πλευρό της Σίας Κοσιώνη και σε πρόσφατη συνέντευξή του ήταν άκρως αποκαλυπτικός, καθώς εξομολογήθηκε το μυστικό του γάμου τους, αναφέροντας ότι δεν είχαν προγραμματισμό.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων είχε εξομολογηθεί πως νιώθει πως όλα όσα είχε πιστέψει και οραματιστεί εκπληρώθηκαν και μάλιστα με το παραπάνω, μην κρύβοντας την υπερηφάνεια για το παιδί τους.

Τα λόγια του Κώστα Μπακογιάννη για το γάμο του με τη Σία Κοσιώνη

«Η Σία είναι μία σπουδαία μαμά. Καταφέρνει να χτίζει έναν κόσμο για το παιδί μας, που όταν μεγαλώσει θα αντιληφθεί ποσό τυχερός είναι που έχει αυτή τη μαμά. Ανοίγει μονίμως πόρτες και παράθυρα μέσα στο μυαλό του Δήμου. Με την Σία δεν είχαμε προγραμματισμό, ούτε στρατηγική για τη ζωή μας. Όλα ήρθαν πολύ φυσικά, γλυκά και όμορφα, ήταν ένα ποτάμι».

«Το μυστικό βρίσκεται στην αγάπη. Η γιαγιά μου έλεγε πως «από την πολλή αγάπη, δεν έπαθε κάνεις τίποτα», το έκανε πράξη και το μετέδωσε από γενιά σε γενιά. Σε μία οικογένεια χρειάζεται αγάπη, αλλά και πολλή προσπάθεια, πρέπει να καταπίνεις τον εγωισμό σου και να κάνεις παραχωρήσεις και συμβιβασμούς».

«Το διαζύγιο ήταν...»: Αποκάλυψη «βόμβα» για το χωρισμό του Κώστα Μπακογιάννη και της Κάλλιας Καμπουρίδου

Ο Κώστας Μπακογιάννης είναι απόλυτα ευτυχισμένος στο πλευρό της Σίας Κοσιώνη, αν και έχει υπάρξει και στο παρελθόν παντρεμένος με την Κάλλια Καμπουρίδου. Τι αποκαλύφθηκε για το διαζύγιό του;

Τα δύο εξ αυτών, μάλιστα, ήταν στον προηγούμενο γάμο του με την Κάλλια Καμπουρίδου. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2006 κι έχει αποκτήσει τον Παύλο και τη Δανάη, με τον Μπακογιάννη σίγουρα να μη θέλει να ασχοληθούν τα παιδιά του με την πολιτική. Με την ευκαιρία, δείτε το πανάκριβο δώρο που είχε κάνει η Ντόρα Μπακογιάννη στο γάμο της Σίας Κοσιώνη.

Έζησαν για 7 χρόνια μαζί σε απόλυτη αρμονία, αλλά το 2013 αποφάσισαν ήρεμα και φιλικά να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ενώ το διαζύγιό τους ήταν συναινετικό. Τα δυο αγγελούδια τους άλλωστε ήταν και θα είναι η κοινή αναφορά τους και ο λόγος που διατηρούν ως σήμερα άψογες σχέσεις.

γάμος Κώστα Μπακογιάννη και Κάλλιας Καμπουρίδου

Μάλιστα ο Κώστας Μπακογιάννης ακριβώς μετά το διαζύγιο έκανε ένα ακόμη παιδί με τη Μαίη Ζαννή, η καταγωγή της οποίας μόνο τυχαία δεν είναι, και έπειτα βρήκε... την Ιθάκη του στη Σία Κοσιώνη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share