Δευτέρα, 02 Οκτωβρίου 2023

«Καταλαβαίνω καλά; Είναι τρομερό, σοκ!»: Πρωτοφανές ξέσπασμα από τον Νίκο Χατζηνικολάου!

Η αντίδρασή του για τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη

2 Μαρτίου 2023 09:09
«Καταλαβαίνω καλά; Είναι τρομερό, σοκ!»: Πρωτοφανές ξέσπασμα από τον Νίκο Χατζηνικολάου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πρώτο θέμα σε όλα τα ελληνικά, και όχι μόνο, δίκτυα είναι η τραγωδία στα Τέμπη για αυτό και τη νύχτα της Τετάρτης (1/3), εκτάκτως, ο Νίκος Χατζηνικολάου ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με την εκπομπή «Πρόσωπο με πρόσωπο» στον ΑΝΤ1. Κατά τη διάρκεια της μετάδοσης, μάλιστα, ο δημοφιλής δημοσιογράφος έκανε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα, φωνάζοντας: «Καταλαβαίνω καλά; Είναι τρομερό, σοκ!».

Ο λόγος για τον διάλογο ανάμεσα στον σταθμάρχη και τον μηχανοδηγό, λίγα λεπτά πριν λάβει χώρα η πολύνεκρη εθνική μας τραγωδία. Μάλιστα και η Ανθή Βούλγαρη κατέρρευσε στον αέρα της εκπομπής της.

«Εκεί φαίνεται, όπως προκύπτει από τις σύντομες συνομιλίες, ότι ο σταθμάρχης χωρίς να το αντιλαμβάνεται πιθανόν, δίνει εντολή να μπουν στην παρακαμπτήριο και να συνεχίσουν το ταξίδι τους από τη γραμμή Θεσσαλονίκη – Αθήνα στην οποία ήδη κινείτο η εμπορική αμαξοστοιχία» υπογράμμισε ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Αμέσως μετά την προβολή του συγκεκριμένου αποσπάσματος, λοιπόν, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής τόνισε τα εξής. «Καταλαβαίνω καλά ότι του έδωσε οδηγία να περάσει με κόκκινο; Καταλαβαίνω καλά; Είναι τρομερό! Παρακαλώ να το ξαναδούμε! Να το ακούσουμε για να καταλάβουμε γιατί είναι σοκαριστικός ο διάλογος. Παρακαλώ να το ξαναδούμε».

«Είναι σοκ! Είναι σοκ! Ο μηχανοδηγός πια δεν ζει. Το κόκκινο φωτόσημο είναι «να μην προχωρήσεις». Αυτό καταλαβαίνω εγώ και για αυτό ζήτησα να το ξαναδούμε αλλά θα ρωτήσουμε για αυτόν τον διάλογο στη συνέχεια γιατί έχουμε πολλούς σιδηροδρομικούς που θα βγουν στην εκπομπή».

Δείτε το βίντεο

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Λύγισε» η Σία Κοσιώνη - Δεν κατάφερε να διαχειριστεί τη συναισθηματική της φόρτιση

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Στην εθνική τραγωδία που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο εστίασε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με την Σία Κοσιώνη να μη μπορεί να «λυγίζει», μη καταφέρνοντας να διαχειριστεί τη συναισθηματική της φόρτιση.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων δεν κατάφερε να διαχειριστεί τη συναισθηματική της φόρτιση και λύγισε ακούγοντας το ρεπορτάζ του συνάδελφου της, Γιώργου Φελίδη.

Πιο συγκεκριμένα, όσο ο δημοσιογράφος του σταθμού μετέδιδε πως όλα τα διεθνή δίκτυα αναφέρουν όσα διαδραματίστηκαν στη Λάρισα, η Σία Κοσιώνη προσπαθούσα να κρατήσει τα δάκρυα της για να μην κυλήσουν και φανούν στο άκουσμα των σοκαριστικών περιγραφών για την εθνική τραγωδία.

Κάτι που, όμως, δεν κατάφερε να πράξει μιας και οι σπασμοί του προσώπου καθώς και το χέρι που θέλησε να προλάβει το δάκρυ, την πρόδωσαν. Μια εύλογα πολύ φορτισμένη τηλεοπτική στιγμή για την Σία Κοσιώνη στον αέρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ με την Σία Κοσιώνη το βράδυ της Τετάρτης.

Αμέσως μόλις ο δημοσιογράφος ολοκλήρωσε το ρεπορτάζ, η Σία Κοσιώνη πέρασε γρήγορα στο επόμενο θέμα.

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share