Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Βυθίστηκε» στη θλίψη η Αντελίνα Βαρθακούρη: «Δεν υπάρχουν λόγια...»

Θρήνος για την παρουσιάστρια

1 Μαρτίου 2023 23:23
«Βυθίστηκε» στη θλίψη η Αντελίνα Βαρθακούρη: «Δεν υπάρχουν λόγια...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η τραγωδία των Τεμπών συγκλονίζει την χώρα μας, με αρκετά πρόσωπα της showbiz να τοποθετούνται σχετικά με όσα έχουν συμβεί και η Αντελίνα Βαρθακούρη ήταν ένα από αυτά.

Η παρουσιάστρια, που είχε αφήσει και προηγουμένως ένα σπαρακτικό μήνυμα, σοκαρισμένη και εκείνη με την τραγωδία στα Τέμπη έγραψε ένα μήνυμα από καρδιάς στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Δεν υπάρχουν λόγια… Κρύο, θλίψη, πόνος, μαύρο, σιωπή… Γιατί; γιατί; γιατί; Τόσες αθώες ψυχές… Απελπισία και γροθιά στο στομάχι. Η σκέψη και οι καρδιές όλων δίπλα στις οικογένειες» έγραψε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Αντελίνα Βαρθακούρη για Τέμπη

Περήφανος παππούς ο Γιάννης Πάριος: Η συγκινητική φωτογραφία με τον Χάρη και την Αντελίνα Βαρθακούρη αγκαλιά με τις κόρες τους

Στο παρελθόν, η Αντελίνα Βαρθακούρη ήταν ένα από τα πρόσωπα που βλέπαμε στην τηλεόραση, είτε παρουσιάζοντας κάποιο δικό της πρότζεκτ, είτε πηγαίνοντας καλεσμένη σε άλλες εκπομπές. Ταυτόχρονα, ήταν και πολύ ενεργή στα social media και βρισκόταν σε συνεχή επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Όμως, για κάποιους δικούς της λόγος, αποφάσισε να αποτραβηχτεί παντελώς από τα φώτα της δημοσιότητας, με αποτέλεσμα να έχουμε να την δούμε μήνες κάπου, ενώ έχει περιορίσει σημαντικά και την αλληλεπίδρασή της στο instagram.

Δεν πραγματοποιεί πλέον καμία δημόσια εμφάνισή, ούτε όμως και αναρτήσεις με το πρόσωπο της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μόνο μια και σε αυτή κάλυπτε τα μαλλιά της. Μάλιστα, ο σύζυγος της Χάρης Βαρθακούρης είχε αποκαλύψει πως πλέον είναι εντελώς διαφορετική αφού τα έχει βάψει στο φυσικό της χρώμα.

Ωστόσο, που και που κάνει μερικά story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είτε για να εκφράσει τις σκέψεις της και τις απόψεις της, είτε για να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά πλάνα από την καθημερινότητά της. Ποτέ όμως πλέον δεν μας δείχνει την αλλαγή στην εμφάνισή της, η οποία είναι τεράστια όχι μόνο λόγω των μαλλιών, αλλά λόγω και ότι όπως είχε αποκαλύψει έκανε αυστηρή διατροφή και γυμναστική, με αποτέλεσμα φυσικά να χάσει πολλά κιλά (δείτε εδώ την δίαιτά της).

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Αντελίνα Βαρθακούρη για την γιορτή του Χάρη

Λίγες μέρες λοιπόν μετά την σπαρακτική της ανάρτηση για την απώλεια ενός αγαπημένου της προσώπου (δείτε εδώ), η Αντελίνα θέλησε να ευχηθεί στον Χάρη για την ονομαστική του εορτή και δημόσια, κάνοντας ένα story στο instagram της.

Συγκεκριμένα, πριν μερικές ώρες, η όμορφη παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία με την ίδια, τον αγαπημένο της και τα παιδιά της, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Χρόνια πολλά αγάπη μας». Ωστόσο, αν σκεφτούμε πως πλέον είναι μελαχρινή, η φωτογραφία αυτή είναι από το παρελθόν κι όχι τωρινή..

Περήφανος παππούς ο Γιάννης Πάριος: Η συγκινητική φωτογραφία με τον Χάρη και την Αντελίνα Βαρθακούρη αγκαλιά με τις κόρες τους

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share