Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Χτύπημα» για την Ελένη Μενεγάκη: Φεύγει από το σπίτι και η Λάουρα Λάτσιου!

Η απόφαση που πήρε η κόρη της

1 Μαρτίου 2023 17:15
«Χτύπημα» για την Ελένη Μενεγάκη: Φεύγει από το σπίτι και η Λάουρα Λάτσιου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Μενεγάκη έχει γνωρίσει την χαρά της μητρότητας τέσσερις φορές στη ζωή της, με τα πρώτα τρία παιδιά της, τον Άγγελο, τη Λάουρα και τη Βαλέρια να παίρνουν σιγά σιγά το δρόμο τους στη ζωή, αφού η μικρή Μαρίνα είναι αρκετά πιο νέα σε ηλικία, έχοντας προέλθει από τον έρωτα με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Τα παιδιά από το γάμο με τον Γιάννη Λάτσιο, πάντως, σιγά σιγά ανεξαρτητοποιούνται, με τη Λάουρα να φαίνεται πως αποτελεί το επόμενο σπλάχνο της που το πραγματοποιεί, μετά τον Άγγελο. Σύμφωνα με το «Yes Magazine», το κορίτσι αποφάσισε, έχοντας κλείσει τα 18 της τον περασμένο Φεβρουάριο, να αφήσει το σπίτι μόλις τελειώσει το σχολείο και να κάνει τη ζωή της.

Η Ελένη είναι μια πολύ στοργική μητέρα, κάτι που έδειξε και με φωτογραφία για τον γιο της, και σίγουρα το γεγονός αυτό της στοιχίζει, αλλά παράλληλα κατανοεί πως τα παιδιά της οφείλουν να προχωρήσουν με την ενηλικίωσή της. Κάτι τέτοιο, λοιπόν, θα κάνει και η Λάουρα, για την οποία αναμένεται σύντομα να γίνει γνωστό το προς τα πού προσανατολίζεται επαγγελματικά.

Yes Magazine Ελένη Μενεγάκη και απομάκρυνση Λάουρας

Η λατρεία της Λάουρας

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Ελένη Μενεγάκη είχε αναφέρει για την κόρη της, Λάουρα μέσα από παλιότερη εκπομπή της: «Έβλεπα την κόρη μου και δεν το πίστευα! Χριστέ μου πότε την είχα στην κοιλιά μου και πότε μεγάλωσε… Θεέ μου, είναι το παιδί μου… δεν το πίστευα. Λέω πότε πήγαινα στις θεατρικές παραστάσεις και ήταν στην κοιλιά μου και τώρα ίδιο μπόι να προχωράμε μαζί. Είναι το παιδί μου! Τρελάθηκα! Ήταν η καλύτερη έξοδός μου τα τελευταία χρόνια…».

Η Λάουρα λατρεύει τη μαγειρική: «Η Λάουρα φτιάχνει γλυκά… Δεν ξέρω πως. Το παιδί μόνο του ξεκίνησε και του αρέσει να μπαίνει στην κουζίνα…».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share