Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έμπνευση η Βίκυ Καγιά: Βγήκε άβαφη με χαλαρή εμφάνιση και όλοι κοιτούσαν τα πόδια της (photos)

Το casual επιμελώς ατημέλητο στυλ που είναι η πρώτη τάση

28 Φεβρουαρίου 2023 20:03
Έμπνευση η Βίκυ Καγιά: Βγήκε άβαφη με χαλαρή εμφάνιση και όλοι κοιτούσαν τα πόδια της (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για ακόμη μια φορά η Βίκυ Καγιά δίνει έμπνευση για το τι μπορούμε να φορέσουμε για μια χαλαρή πρωινή βόλτα ενώ είναι από τις λίγες διάσημες Ελληνίδες που κυκλοφορεί χωρίς μακιγιάζ.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: Τελειώνει από το Star η Βίκυ Καγιά; Εξελίξεις για την παρουσιάστρια

Σε πρόσφατη φωτογράφιση που έκανε για το instagram της στο κέντρο της Αθήνας η Βίκυ Καγιά επέλεξε ένα πουκάμισο αλλά το φόρεσε με winter style. To πουκάμισο όταν κάνει κρύο δεν είναι στις πρώτες μας επιλογές όμως με τον styling tip που μας δίνει η Bίκυ Καγιά δεν θα σταματήσεις να το φοράς όσο κρύο και αν κάνει.

Η Καγιά το συνδύασε λοιπόν με ένα ζιβάγκο από μέσα και έτσι δεν κρύωνε, ενώ δημιούργησε ένα urban look που ξεχωρίζει για το άψογο στιλ του. Ολοκλήρωσε το σύνολο της με καφέ μάλλινο παλτό, τζιν παντελόνι και loafers, κομμάτια κλειδιά για μία capsule γυναικεία γκαρνταρόμπα, έτσι εύκολα μπορείς και εσύ να αντιγράψεις το look!

Βίκυ Καγιά και Ηλίας Κρασσάς χορεύουν ξέφρενα - Η ρομαντική ανάρτηση για τον Άγιο Βαλεντίνο (photos)

Μία υπέροχη οικογένεια έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς. Το αγαπημένο ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο υπέροχα παιδιά και οι δυο τους είναι μαζί εδώ και δέκα χρόνια περίπου και παραμένουν αγαπημένοι και ερωτευμένοι. Με την ευκαιρία, δείτε τον άγνωστο πρώην σύντροφο της Βίκυς Καγιά.

Αν και η Βίκυ Καγιά δεν συνηθίζει να δείχνει τον έρωτά της με τον αγαπημένο της, δεν παρέλειψε να του ευχηθεί για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Στην πρόσφατη δημοσίευσή της, η Βίκυ Καγιά φαίνεται να χορεύει στο πλευρό του Ηλία Κρασσά και μαζί χαίρονται τις ξέγνοιαστες και χαρούμενες στιγμές διασκέδασης.

Aναστέναξαν μέχρι και τα τραπέζια: Ξανθές κουκλάρες χορεύουν τσιφτετέλι και βάζουν "φωτιά"

Μπορεί εμείς στην οθόνη μας να βλέπαμε το GNTM να βρίσκεται στη φάση που τα 21 κορίτσια μόλις έχουν μπει στη βίλα, ωστόσο τα γυρίσματα είχαν προχωρήσει κατά πολύ. Έτσι κριτές και διαγωνιζόμενες βρέθηκαν στη Μύκονο, για τις ανάγκες μιας φωτογράφησης, αλλά το πρόγραμμα δεν περιλάμβανε μόνο απαιτητικά γυρίσματα. Οι δυο κριτές Βίκυ Καγιά και Μαίρη Βιτινάρος βρέθηκαν σε νυχτερινό μαγαζί και όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω έριξαν ένα χορό που έκαναν όλο το μαγαζί να τις κοιτάει.

Με την ευκαιρία, δείτε επίσης: «Φλογερό» τσιφτετέλι από καυτή Ελληνίδα παρουσιάστρια - Ξεσήκωσε με το λίκνισμά της τους καλεσμένους σε γάμο!

Υπενθυμίζεται ότι στο επεισόδιο της Τρίτης 4/10, η Μαίρη Βιτινάρος αντικατέστησε την Σοφία Χατζηπαντέλη, που είχε συμφωνήσει με την παραγωγή να είναι στο πλατό για λίγα μόνο επεισόδια και συγκεκριμένα για τις οντισιον. Αίσθηση πάντως προκάλεσε μια κόντρα που ξέσπασε μεταξύ τους, όταν η δεύτερη σχολίασε γελώντας ανάρτηση που έδειχνε τη Βυτινάρος με την ίδια να απολογείται στη συνέχεια.

Το τσιφτετέλι της Καγιά και της Βυτινάρος στη Μύκονο

Οι δυο γυναίκες αφέθηκαν λίγο ελεύθερες όταν βρέθηκαν σε νυχτερινό μαγαζί του νησιού και το έριξαν στο τσιφτετέλι, αφήνοντας άφωνους τους θαμώνες.

Λίγα λόγια για την Μαίρη Βιτινάρος

Η Σοφία Χατζηπαντέλη έκανε συμφωνία μόνο για να βρίσκεται στις οντισιόν, αφού μετά το ID Catwalk, τη θέση της θα πάρει ένα άλλο μοντέλο, η Ελληνοαυστραλέζα, Μαίρη Βιτινάρος. Άρα λοιπόν, στα δυο επεισόδια της νέας εβδομάδας θα δούμε αρχικά την παρουσία της, ωστόσο όταν τελειώσουν οι οντισιόν, θα έχουμε μόνο δυο κριτές, ενώ από την μεθεπόμενη θα είναι τέσσερις.

Μπορεί η Μαίρη Βιτινάρος να είναι πολύ γνωστή στον χώρο του modeling και να έχει πάνω από 100k στο Instagram, ωστόσο στην Ελλάδα αυτό το όνομα δεν είναι γνώριμο στους περισσότερους. Και αυτό συμβαίνει διότι το 29χρονο μοντέλο γεννήθηκε και κατοικούσε στην Αυστραλία. Ωστόσο πρέπει να αναφέρουμε ότι είναι Ελληνίδα, τρίτης γενιάς μεταναστών.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share