Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Κεραμίδα» για τον Πασχάλη Τερζή: «Όταν του ανακοίνωσα ότι...» - Η αποκάλυψη της κόρης του

Τι εξομολογήθηκε για πρώτη φορά η Γιάννα Τερζή;

28 Φεβρουαρίου 2023 17:26
«Κεραμίδα» για τον Πασχάλη Τερζή: «Όταν του ανακοίνωσα ότι...» - Η αποκάλυψη της κόρης του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Κεραμίδα» έπεσε στον Πασχάλη Τερζή, όταν η κόρη του του ανακοίνωσε πως θέλει να γίνει τραγουδίστρια. Δείτε την αποκάλυψη που έκανε στην κάμερα.

Η Γιάννα Τερζή έδωσε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» και στη δημοσιογράφο Μαίρη Αργυριάδου. Με την ευκαιρία, δείτε για πρώτη φορά την άγνωστη νύφη του Πασχάλη Τερζή.

Η τραγουδίστρια μάς έδειξε το σπίτι που μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και μίλησε για τη σχέση με τον πατέρα της, Πασχάλη καθώς και τη φίλη της, Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Μέσα σε όλα, η Γιάννα Τερζή σημείωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του OPEN πως «όταν ανακοίνωσα στον πατέρα μου πως θέλω να γίνω τραγουδίστρια, μου σχολίασε “από που και ως που”. Κάτι τέτοιο μου είχε πει, λες και είπε η κόρη του μανάβη! “Και που ξέρεις εσύ, που θα πας”. Και ήθελα να ακούσω, “εννοείται παιδί μου εγώ θα σου δείξω”. Δεν ήταν ακριβώς έτσι και το ξέρω ότι δεν το ήθελε. Δεν ήθελε τη νύχτα. Όπως την είχε αυτός στο μυαλό του».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε πως μικρή έχει δει από κοντά τον πατέρα της, Πασχάλη Τερζή σε νυχτερινό μαγαζί ελάχιστες φορές. «Όχι, από τότε που με θυμάμαι μέχρι και την εφηβεία μου, πήγα δύο ή τρεις φορές. Μας κρατούσε ο μπαμπάς μου μακριά από όλο αυτό» τόνισε.

Όταν δε ρωτήθηκε για τη φίλη της Ηλιάνα Παπαγεωργίου, σχολίασε: «Η Ηλιάνα είναι ακόμα φρέσκια, έγινε και στην τηλεόραση σούπερ σταρ και η κοπέλα ακόμα πιστεύω ότι προσαρμόζεται με τον εαυτό της. Θα πει και στη φίλη της, δηλαδή, έλα να σου κάνω δοκιμαστικό;» αναρωτήθηκε με νόημα η Γιάννα Τερζή και συνέχισε: «Αυτό το κάνουν οι μέντορες, κάποιοι που έχουν πολλά χρόνια στην τηλεόραση».

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Η απίστευτη αποκάλυψη του Πασχάλη Τερζή: «Δε θέλω να μιλάω για εκείνα...»

Ο Πασχάλης Τερζής έχει αποσυρθεί εδώ και χρόνια από τα καλλιτεχνικά δρώμενα και σπάνια δίνει συνεντεύξεις. Παρ' όλα αυτά πριν μερικά χρόνια, ο ίδιος είχε αποκαλύψει μία από τις πιο αδύναμες στιγμές της ζωής του, τονίζοντας πως δεν θέλει να μιλάει πολύ γι' αυτά. Παράλληλα, αυτές είναι οι δηλώσεις του τραγουδιστή για την υγεία του.

Ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής λύγισε, καθώς θυμήθηκε μία πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής του, τότε που είχε χάσει την πρώτη σύζυγό του και το μοιράστηκε στη «Real». Με την ευκαιρία, αυτή είναι η τωρινή σύζυγος του Πασχάλη Τερζή.

Πότε έκανες οικογένεια;

Μόλις απολύθηκα από τον Στρατό. Η πρώτη µου γυναίκα δεν υπάρχει. Νόµιζα τότε πως ήρθε η συντέλεια του κόσµου. Παρ’ όλο που είχα µαζί της έναν γιο, τον Γιώργο µου.

Πασχάλης Τερζής

∆εν σ’ το κρύβω, είχα την έντονη επιθυµία να τελειώσω. Αλλά µε φώναξε ένας παππούς και µου είπε: “Τι είναι αυτά που λες, ρε; Αυτό γιατί το έφερες στον κόσµο;”. Και µου έδειξε τον µικρό. Η ζωή συνεχίστηκε και ευτύχησα πράγµατι να αποκτήσω µία εξαιρετική οικογένεια.

Η ζωή συνεχίζεται κι εγώ µε τη γυναίκα µου και τα παιδιά µου είµαστε ευτυχισµένοι. Αλλά δεν θέλω να µιλάω για εκείνα... (σ.σ.: ξαφνικά η φωνή του σπάει, αλλοιώνεται)

Και η κόρη του η Γιάννα γυρνάει και του λέει µε αγάπη και αποφασιστικότητα: «Πρέπει να µιλάς, ρε πατέρα, για εκείνα. ∆εν ήταν µόνο η γυναίκα σου, ήταν η µάνα του παιδιού σου».

Έφτασες σε µία ηλικία που έχεις χορτάσει τα πάντα. Τι δεν έχεις χορτάσει στη ζωή σου;

Θα ήµουνα αχάριστος αν έλεγα ότι η ζωή µε αδίκησε. Έχω εισπράξει τόση αγάπη από τον κόσµο, που θα ήταν αχαριστία. Αλλά βέβαια το στήριγµα είναι η οικογένεια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share