Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

«Για μένα ήταν ένα πάθος και...»: Τα τρυφερά λόγια του Βασίλη Μπισμπίκη για την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη

Τι δήλωνε για την πρώην σύζυγό του;

28 Φεβρουαρίου 2023 14:22
«Για μένα ήταν ένα πάθος και...»: Τα τρυφερά λόγια του Βασίλη Μπισμπίκη για την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Παρελθόν αποτελεί ο Βασίλης Μπισμπίκης από τη ζωή της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη. Η πρώην σύζυγός του χαράζει μια νέα πορεία μακριά από τον ηθοποιό, ενώ έχει στο πλάι της το γιο της Μιχάλη. Ο γνωστός ηθοποιός στο παρελθόν είχε μιλήσει για τη γνωριμία και τον έρωτά τους και ήταν άκρως αποκαλυπτικός!

Μετά τα δημοσιεύματα με κοινές φωτογραφίες του ηθοποιού με τη Δέσποινα Βανδή, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη αποφάσισε να αποκτήσει έναν πιο ενεργό ρόλο στα social media και πιο συγκεκριμένα στο Instagram.

Κάνοντας μια αναδρομή σε παλιότερες συνεντεύξεις του Βασίλη Μπισμπίκη, ανακαλύψαμε πώς έγινε η γνωριμία του με την πρώην γυναίκα του.

Ο γνωστός ηθοποιός είχε δηλώσει πως τη γνώρισε σε ένα κλαμπ μέσω κοινής παρέας και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος, καθώς γι' αυτόν η εξωτερική της εμφάνιση έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

Παράλληλα, ανέφερε πως μέσα από έναν καβγά αναπτύχθηκε η σχέση τους, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το ειδύλλιό τους.

Στη συνέντευξη, ο Βασίλης Μπισμπίκης περιέγραφε τον κεραυνοβόλο έρωτά του με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, με την οποία ήταν τότε ζευγάρι 6 χρόνια.

«Είμαστε 6 χρόνια μαζί. Όταν γνώρισα την Κωνσταντίνα ήμουν ήδη ηθοποιός. Τη γνώρισα σε ένα κλαμπ, σε μια κοινή παρέα. Την είδα πρώτη φορά, την ερωτεύτηκα. Κεραυνοβόλος έρωτας. Για μένα ήταν ένα πάθος και ένας έρωτας στα όρια της τρέλας. Η χημεία ήταν τόσο καλή που δε μπορούσα να την διαχειριστώ, νόμιζα θα τρελαθώ. Λέω πως το ένιωσα εγώ. 3 χρόνια μετά τον γάμο, γιατί είμαστε 6 χρόνια μαζί συνεχίζει να υπάρχει αυτό το πάθος» έλεγε χρόνια πριν ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Μάλιστα, τόνισε πως η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη δε ζήλευε τις ερωτικές σκηνές του με άλλες ηθοποιούς.

«Χτύπημα» Μαίρης Χρονοπούλου για Βανδή - Μπισμπίκη: «Ήμουν και εγώ διαχυτική, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό...»

Μία σπάνια συνέντευξη παραχώρησε στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» η Μαίρη Χρονοπούλου, η οποία έδωσε το δικό της «χτύπημα» σε Βασίλη Μπισμπίκη και Δέσποινα Βανδή, τονίζοντας πως εκείνη ήταν διαχυτική, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό.

– Ποια ήταν η μεγαλύτερη τρέλα που έκανες πάνω στο κέφι σου;
«Χτύπησα πολύ άσχημα έναν άνθρωπο και ισοπέδωσα έναν ολόκληρο όροφο ενός τηλεοπτικού σταθμού. Ολα τα γραφεία, κανείς δεν με σταμάτησε. Είχα δίκιο όμως, και τις δύο φορές, τεράστιο».

– Έκανες τέτοιο πράγμα;
«Δύο φορές ήμουν βίαιη στη ζωή μου. Την πρώτη φορά, που χτύπησα πολύ άσχημα έναν άνθρωπο, πήγα και έκανα βουδισμό. Να βρω γιατί έγινα έτσι βίαιη».

– Άντρα χτύπησες ή γυναίκα;
«Άντρα»
Και αυτός δεν αντιστάθηκε;
«Ζητούσε συγγνώμη σε κάθε μπουνιά που έτρωγε. Για επαγγελματικά τσακωθήκαμε».

– Αυτή η ιστορία με τον Μπισμπίκη και τη Βανδή, που βγαίνουν κάθε τόσο να αγκαλιάζονται και να φιλιούνται δημοσίως;
Μαίρη Χρονοπούλου
«Τους τη δίνει. Άμα τους τη δίνει να κάνουν έτσι, εμείς θα τους εμποδίσουμε;».

– Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει. Αλλά δεν είναι μια επίδειξη όλο αυτό;
«Θα το νιώθουν για να το κάνουν τα παιδιά. Πολλές φορές νιώθεις την ανάγκη να κρατήσεις, να σε κρατήσει κάποιος άνθρωπος – και δημόσια να σε κρατήσει».

– Το έκανες εσύ στο παρελθόν αυτό;
«Περίπου. Διαχυτική δημόσια ήμουν. Όχι σε τέτοιον βαθμό. Σέβομαι το κέφι του καθενός».

– Παρά το πέρασμα του χρόνου, αισθάνεσαι πως έχεις, πώς να το πω, μια παιδικότητα, σαν να μην…
«Αρνούμαι να γεράσω. Αυτό. Θα πεθάνω νέα».

– Θα σκότωνες εσύ κάποιον που είχε κάνει τέτοια δουλειά; Αν ήσουν μητέρα του παιδιού, ας πούμε.
«Νομίζω ναι. Στη Γερμανία είχε συμβεί ένα τέτοιο περιστατικό. Ενα κουκλάκι δέκα ετών, ένα ξανθό κοριτσάκι με ωραία μαλλάκια, το βούτηξε ένας, το βίασε παρά φύσιν και κατά φύσιν, το βασάνισε και το σκότωσε κιόλας, το έπνιξε. Και τον πιάσανε, έγινε η δίκη, πήγαινε η μάνα κάθε μέρα στο δικαστήριο. Εμπαινε, έβγαινε. Σε ψάχνουν όταν μπαίνεις στο δικαστήριο. Ε, την 28η μέρα δεν σε ψάχνουν πια. Την 28η μέρα εκείνη είχε ένα πιστόλι στην τσάντα της, πλησίασε, άνοιξε την τσάντα, μπαμ, μπαμ, μπαμ, τον έκανε κόσκινο στις σφαίρες τον φονιά, μέσα στο δικαστήριο. Και -το πιο χαριτωμένο- τη δικάσανε… Με ποια ποινή; Φόνος εντός δικαστηρίου».

– Πόσο;
«Έξι μήνες. Δεν είναι τέλειο;».

– Αυτό λέγεται αυτοδικία βέβαια…
«Το παιδί σου να σ’ το βιάσουν, να σ’ το βασανίσουν και να σ’ το πνίξουν κιόλας; Μα τι λες τώρα;».
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share