Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα έβγαλε στη φόρα ο Μιχάλης Μαρίνος: «Η Μαρινέλλα είναι τόσο...»

Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός;

28 Φεβρουαρίου 2023 13:57
Τα έβγαλε στη φόρα ο Μιχάλης Μαρίνος: «Η Μαρινέλλα είναι τόσο...»
EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μιχάλης Μαρίνος είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο παρελθόν, βγάζοντάς τα όλα στη φόρα για τη Μαρινέλλα και τη συνεργασία τους. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε η τραγουδίστρια για τη μάχη που έδωσε η κόρη της με τον καρκίνο.

Ο Κύπριος ηθοποιός Μιχάλης Μαρίνος είχε μιλήσει στο «Down Town» για την προσωπική του ζωή, αλλά και την σπουδαία ερμηνεύτρια.

Έχω ακούσει ότι η Μαρινέλλα λειτουργεί ως μαμά με τους συνεργάτες της και της αρέσει να τους συμβουλεύει, τόσο σε επαγγελματικά, όσο και σε προσωπικά τους ζητήματα. Είναι αλήθεια;

Προς το παρόν, δεν έχει χρειαστεί να μου δώσει προσωπικές συμβουλές, αλλά είναι γεγονός ότι λειτουργεί ως μαμά. Δεν υπάρχει μέρα που να μην έρθει στο θέατρο, κουβαλώντας γλυκά ή τυροπιτάκια. Προχθές, ήταν ντυμένη, βαμμένη, χτενισμένη και, λίγο πριν ξεκινήσει η παράσταση, περιφερόταν στα καμαρίνια με ένα κουτί στα χέρια και μας έλεγε: «Πάρτε ένα κουλουράκι.

Είναι πολύ ωραίο!». Η Μαρινέλλα είναι τόσο εκρηκτική που τη χαζεύεις. Έχει τέτοια ενέργεια που, εκεί όπου κάνει πρόβα μία δραματική σκηνή, μπορεί να θυμηθεί ένα αστείο και να το πει, ή να ρωτήσει κάτι και να επιστρέψει κανονικά στο κείμενο, σαν να μη συμβαίνει τίποτα, ενώ εμείς προσπαθούμε να συγκρατήσουμε τα γέλια μας.

Μιχάλης Μαρίνος

Για να λες πάντως ότι δεν έχεις πάρει προσωπικές συμβουλές από τη Μαρινέλλα, αυτό μάλλον σημαίνει ότι είσαι ερωτευμένος και προφανώς δεν τις χρειάζεσαι…

Η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσει να παίρνω συμβουλές για τα προσωπικά μου και γενικά δεν μου αρέσει να τα κουβεντιάζω, αλλά ναι, είμαι ερωτευμένος.

Δύσκολα κάνεις σχέσεις;

Ναι, γιατί δεν είναι εύκολο να βρεθεί το «θύμα» που θα με ανεχτεί. Οι σχέσεις μου μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού και ήταν πάντα μακροχρόνιες. Βλέπω γύρω μου ανθρώπους, που αλλάζουν σύντροφο κάθε δεκαπέντε μέρες. Εγώ αυτό δεν θα μπορούσα να το κάνω, γι’ αυτό και λέω ότι δύσκολα κάνω σχέσεις. Μου φαίνεται αδιανόητο να κάνεις μία σχέση που θα κρατήσει ένα μήνα, ή ένα εξάμηνο, γιατί, αν το υπολογίσεις, θα δεις ότι σε πέντε χρόνια θα έχουν περάσει από τη ζωή σου δέκα διαφορετικοί άνθρωποι.

Πώς θα αντιδρούσες αν διαπίστωνες ότι στη σχέση σου εισέβαλε τρίτο πρόσωπο;

Φιλοδοξία μου είναι να συγχωρώ τις αδυναμίες της ανθρώπινης φύσης. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, μπορώ να συγχωρέσω την απιστία-και το έχω κάνει κιόλας- αλλά όχι την προδοσία. Δεν θα ανεχτώ λ.χ. να με κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα μου. Αλλά, επειδή αντιμετωπίζω με ρομαντισμό τις σχέσεις μου και ζω με την ιδέα να βρω το άλλο μου μισό, με το οποίο θα μοιραστώ το υπόλοιπο της ζωής μου, θεωρώ επιβεβλημένο να κατανοώ τα λάθη που μπορεί να προκύπτουν.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share