Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Η Ζωή ήταν...»: Επική αποκάλυψη Απόστολου Γκλέτσου για Λάσκαρη!

Τι εξομολογήθηκε;

28 Φεβρουαρίου 2023 12:35
«Η Ζωή ήταν...»: Επική αποκάλυψη Απόστολου Γκλέτσου για Λάσκαρη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Απόστολος Γκλέτσος και η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου κατέχουν το ρεκόρ του πιο γρήγορου διαζυγίου στην ελληνική σόουμπιζ αφού παντρεύτηκαν και χώρισαν μόλις 17 μέρες μετά τον γάμο τους. Ο ηθοποιός έκανε μια επική αποκάλυψη για τη Ζωή Λάσκαρη.

Μιας και αναφερθήκαμε στην αείμνηστη ηθοποιό, δείτε εδώ ποια ήταν η καταγωγή της.

Μιλώντας, στην εκπομπή «Εδώ» της Ντορέττας Παπαδημητρίου στον ΣΚΑΪ, είπε πως σημαντικό ρόλο σε αυτή του την απόφαση έπαιξε η αείμνηστη ηθοποιός.

«Παντρεύτηκα για 17 μέρες. Υπήρχε μια διαφορά ηλικίας 11 χρόνια. Στο 29-30 δεν λέει τίποτα, στο 30-19 είναι δύο άλλοι κόσμοι. Εγώ ήμουν 30 και η Μαρία-Ελένη ήταν 19» είπε και συνέχισε: «Ευτυχώς που το καταλάβαμε γρήγορα και δεν κάναμε και κανένα παιδί και να είναι χειρότερα τα πράγματα».

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε και για την αείμνηστη ηθοποιό Ζωή Λάσκαρη:

Ζωή Λάσκαρη και Απόστολος Γκλέτσος

«Ήμασταν φίλοι με τη Ζωή και τον Αλέξανδρο, τους λάτρευα και τους δύο, αγαπώ τον Αλέξανδρο. Η Ζωή ήταν το κάτι άλλο, πολύ ωραίος άνθρωπος. Αλλά εξίσου φοβερός άνθρωπος και ανεξάντλητος, μπορείς να κάνεις παρέα μαζί του και να μην βαριέσαι, είναι ο Αλέξανδρος, απίστευτος άνθρωπος».

Όσο για τον γάμο του με την Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου είπε:

«Εγώ και η Ζωή αποφασίσαμε να παντρευτώ με τη Μαρία-Ελένη και μετά της κάναμε πρόταση. Της είπα “ρε συ, να παντρευτώ τη Μαρία-Ελένη;” και μου λέει “ναι ρε συ”. Πήρα τη Μαρία-Ελένη τηλέφωνο και της λέω “θέλεις;”, μου λέει “ναι”.

Μετά τηλεφωνούμε στον Αλέξανδρο, τον ρωτάμε και λέει: “Παιδιά, δεν μπορώ τώρα, έχω δουλειά”. Μας πήρε μετά από μία ώρα και μας λέει “ναι, εντάξει”. Ήμασταν πολύ φίλοι», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

Στη φόρα το κρυφό μυστικό του Κώστα Βουτσά για τη Ζωή Λάσκαρη: «Η Ζωΐτσα ήταν άνθρωπος με...»

Έζησαν μαζί μια ολόκληρη ζωή, συνεργάστηκαν σε πολλές ταινίες και θεατρικές παραστάσεις. Η Ζωή Λάσκαρη και ο Κώστας Βουτσάς ήταν πολύ δεμένοι και ο θάνατός της τον συγκλόνισε. Ωστόσο, ποιος ο λόγος που δεν είχε πάει στην κηδεία της;

Την ημέρα που είχε γίνει η κηδεία της αγαπημένης ηθοποιού, ο Κώστας Βουτσάς δεν βρέθηκε εκεί, κάτι που σχολιάστηκε από αρκετούς. Τότε, η γυναίκα του, Αλίκη Κατσαβού είχε πει "Ο Κώστας έχει δηλώσει σε όλες του τις συνεντεύξεις ότι δεν πηγαίνει σε κηδείες. Όχι μόνο της Ζωής Λάσκαρη, αλλά σε καμία κηδεία. Θα πάει μόνο σε μια κηδεία και εννοεί τη δική του. Δεν μας απασχολούν όσα γράφτηκαν. Η διόγκωση της πραγματικότητας δεν έχει σχέση με μας. Ο Κωστής είναι σε περιοδεία δεν μπορεί να απαντήσει άρα αναγκάζομαι να απαντήσω εγώ".

Στη φόρα το κρυφό μυστικό του Κώστα Βουτσά για τη Ζωή Λάσκαρη: «Η Ζωΐτσα ήταν άνθρωπος με...»

Ο Κώστας Βουτσάς με τη σειρά του, είχε δηλώσει στον Ελεύθερο Τύπο στο άκουσμα της θλιβερής είδησης του θανάτου της Ζωής Λάσκαρη: "Τη Ζωΐτσα την ήξερα από παιδάκι, μέναμε μαζί στην ίδια γειτονιά της Θεσσαλονίκης, μαζί και με τη Ζωζώ τη Σαπουντζάκη. Ήταν ένα αιθέριο πλάσμα, μια νεράιδα, μια κούκλα αλλά και άνθρωπος με το άλφα κεφαλαίο".

Και η αλήθεια είναι, ότι ο Κώστας Βουτσάς εννοούσε όσα είχε πει. Δεν πήγαινε σε καμία κηδεία. Πήγε μόνο στη δική του... Μιας και αναφερθήκαμε στον ταλαντούχο ηθοποιό, δείτε εδώ μια συγκινητική κίνηση στον τάφο του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share