Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Βόμβα» στη showbiz: Διαζύγιο για Γιώργο Μαυρίδη και Κρίστη Καθάργια μετά από 9 μήνες γάμου!

Οριστικός χωρισμός για το ζευγάρι

28 Φεβρουαρίου 2023 11:32
«Βόμβα» στη showbiz: Διαζύγιο για Γιώργο Μαυρίδη και Κρίστη Καθάργια μετά από 9 μήνες γάμου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια «βόμβα» έσκασε στη showbiz με το διαζύγιο του Γιώργου Μαυρίδη και της Κρίστης Καθάργια, που χώρισαν μετά από μόλις εννέα μήνες γάμου.

Οι φήμες περί χωρισμού υπήρχαν το τελευταίο διάστημα, ωστόσο η είδηση επιβεβαιώθηκε από τον Στέφανο Κωνσταντινίδη στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι το διαζύγιο ανάμεσα στον Γιώργο Μαυρίδη και την Κρίστη Καθάργια είναι συναινετικό.

Ο γνωστός παρουσιαστής και η ψυχολόγος παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο τον Μάιο του 2022, ενώ λίγο αργότερα ταξίδεψαν στην Ασία για τις ανάγκες του παιχνιδιού «Asia Express».

«Με εξίταρε όταν...»

Ο Γιώργος Μαυρίδης και η σύντροφός του Κρίστυ Καθάργια συνάντησαν τον τηλεοπτικό φακό της εκπομπής «Breakfast@Star» και μοιράστηκαν την γνωριμία τους, την πρόταση γάμου αλλά και τα τηλεοπτικά τους σχέδια.

Το ζευγάρι μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» και αρχικά, ο Γιώργος Μαυρίδης εξήγησε τι ήταν αυτό που τον κέρδισε στην αγαπημένη του.

«Αυτό που με εξίταρε και είπα ότι "ναι, οκ είμαστε εδώ", είναι όταν μου είπε ότι έχει ένα μικρό παιδί 4 ετών. Θεωρώ ότι μια γυναίκα που μεγαλώνει ένα παιδί μόνη της έχει μεγαλύτερα κότσια από έναν άνδρα που είναι εργένης», παραδέχεται.

Όπως είπε η Κρίστυ στη συνέχεια: «Γνωριστήκαμε στη Χαλκιδική και όταν δώσαμε τα χέρια για να συστηθούμε σαν να το είδα να συμβαίνει». Περιέγραψε μάλιστα, την πρόταση γάμου που δέχτηκε:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share