Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Είναι πολύ διακριτική και λιγομίλητη, δε θέλει να...»: Αποκάλυψη «βόμβα» για τη Ναταλία Λιονάκη!

Τι μαθεύτηκε για την πρώην ηθοποιό;

28 Φεβρουαρίου 2023 10:37
«Είναι πολύ διακριτική και λιγομίλητη, δε θέλει να...»: Αποκάλυψη «βόμβα» για τη Ναταλία Λιονάκη!
(ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χρόνια μετρά η ολοκληρωτική αφιέρωση της Ναταλίας Λιονάκη στον Θεό, με την ηθοποιό που συμμετείχε στις πιο επιτυχημένες ελληνικές σειρές, να έχει απομονωθεί και να ζει πλέον μακριά από όλους και από όλα. Άνθρωπος που είχε έρθει για επαγγελματικούς λόγους σε επαφή μαζί της, έκανε μια αποκάλυψη «βόμβα», αναφέροντας πως είναι πολύ διακριτική και λιγομίλητη.

Όμως πώς είναι σήμερα η 46χρονη ηθοποιός; Η ίδια απαθανατίστηκε φανερά αδυνατισμένη να πουλά κομποσκοίνια για να ζήσει.

Η Ναταλία κλείστηκε αρχικά σε μοναστήρι στην Κρήτη, ενώ στη συνέχεια πήρε την απόφαση και άφησε το μοναστήρι και επέστρεψε στο σπίτι της στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Παγκράτι!

Όταν η Ναταλία είχε γίνει μοναχή, η μητέρα της είχε καταγγείλει τον ηγούμενο της Μονής στην Κρήτη για προσηλυτισμό και μετά από διάφορα επεισόδια, η κοπέλα επέστρεψε στο σπίτι της! Με την ευκαιρία, αυτός ήταν ο σύντροφός της που την ώθησε να στραφεί στο Θεό.

Ναταλία Λιονάκη σήμερα

Παρ' όλα αυτά, αυτή η απόφαση της δεν ήταν οριστική, καθώς τελικά διάλεξε το δρόμο του μοναχισμού. Σήμερα ακούει μόνο στο Μοναχή Φεβρωνία. Στις 14 Αυγούστου 2017 έγινε και επίσημα μοναχή. Πιο συγκεκριμένα εκάρη στην Κένυα, με τη στήριξη του πνευματικού της, πατέρα Απόστολου.

Σύμφωνα με το ciao η Ναταλία Λιονάκη βρίσκεται συχνά στην Αγία Παρασκευή καθώς έχει βρει εκεί ένα κατάστημα για να τυπώνει σχέδια για τα κεντήματά της.

«Η σημερινή Ναταλία Λιονάκη δεν έχει καμία σχέση με την ηθοποιό με τα κατακόκκινα μαλλιά , την οποία γνωρίσαμε μέσα από τις σειρές. Όταν την είχαμε πρωτοδεί, νομίσαμε πως πρόκειται για κάποια καλόγρια, αφού είναι ντυμένη στα μαύρα με μακριά φούστα και μανίκια, αλλά χωρίς μαντίλι στο κεφάλι.

Ναταλία Λιονάκη διακριτική

Μετά, καταλάβαμε πως ήταν η γνωστή ηθοποιός. Έρχεται εδώ γιατί έχει βρει τα κατάλληλα μηχανήματα που τυπώνουν πάνω σε καμβά διάφορα σχέδια για κεντήματα. Είναι πολύ διακριτική και λιγομίλητη. Κάνει αθόρυβα τη δουλειά της και φεύγει. Δεν θέλει να κάνει αισθητή την παρουσία της.» εξήγησε άνθρωπος στο περιοδικό που την έχει δει από κοντά.

Το δημοσίευμα υποστηρίζει πως η Ναταλία Λιονάκη πουλάει κομποσκοίνια και κεντήματα που φτιάχνει η ίδια προκειμένου να βγάζει τα προς τα ζην.

Έριξε «βόμβα» για την Ναταλία Λιονάκη η Μαρία Κορινθίου: «Λίγο πριν παντρευτεί ήταν κοντά στο να αποφασίσει να...»

Η Ναταλία Λιονάκη έχει εδώ και χρόνια εγκαταλείψει τα εγκόσμια, ούσα πια μοναχή, αφήνοντας τα αγαπημένα της πρόσωπα παράλληλα, με ένα από αυτά να είναι η Μαρία Κορινθίου.

Η ηθοποιός είχε δώσει παλιότερα μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή και δήλωσε πως η Ναταλία Λιονάκη παλιότερα σκεφτόταν σοβαρά να παντρευτεί τον Μάριο Ιορδάνου.

Οι δύο ηθοποιοί ως γνωστόν ήταν ζευγάρι και κάποτε συζητούσαν σοβαρά το ενδεχόμενο να παντρευτούν. Μόνο που η μοίρα είχε άλλα σχέδια, κυρίως για τη Ναταλία που εδώ και καιρό βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας λόγω της απόφασής της να γίνει μοναχή. Όσο για την κολλητή της φίλη Μαρία Κορινθίου, όπως είπε και η ίδια θα στέκεται στο πλευρό της Ναταλίας, όποια απόφαση και αν έχει πάρει για τη ζωή της.

Σε άλλη περίπτωση, είχε αναφέρει: «Φίλη πολύ ήμουν και με τη Ναταλία Λιονάκη, αλλά τα πράγματα ήρθαν διαφορετικά. Η καθεμιά πήρε τον δρόμο της. Επικοινωνούμε μια στο τόσο πλέον».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share