Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Η μητέρα μου πάντα...»: Κόλαφος η Εριέττα Κούρκουλου για τη Μαριάννα Λάτση!

Τι αποκάλυψε;

28 Φεβρουαρίου 2023 10:14
«Η μητέρα μου πάντα...»: Κόλαφος η Εριέττα Κούρκουλου για τη Μαριάννα Λάτση!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κόρη της Μαριάννας Λάτση και του Νίκου Κούρκουλου, Εριέττα, ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του Βύρωνα Βασιλειάδη, ειδικά με τον ερχομό του γιου τους. Η γνωστή κληρονόμος αποκάλυψε τι απεχθανόταν πάντα η μητέρα της.

Με την ευκαιρία, δείτε το σπίτι-παλάτι που κληρονομεί ο γιος της Εριέττας Κούρκουλου από τη Μαριάννα Λάτση.

Η χρυσή κληρονόμος ζει το όνειρο στο πλευρό του αγαπημένου της, καθώς ήθελε πολύ να δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια εδώ και καιρό. Η ίδια έχει δηλώσει χαρακτηριστικά για το σύζυγό της: «Δεν νομίζω ότι ήμουν ολόκληρη η Εριέττα όταν γνώρισα τον άντρα μου, αλλά σίγουρα ολοκληρώθηκα μέσα στα πρώτα χρόνια που ήμασταν μαζί.

Δεν πιστεύω ότι μπορεί κανένας πέρα από τον εαυτό μας να μας ολοκληρώσει. Μπορεί όμως να συμβάλει σε αυτή την ολοκλήρωση, όπως έκανε και ο Βύρωνας στη δική μου περίπτωση».

Εριέττα Κούρκουλου και Μαριάννα Λάτση

Η αποκάλυψη για τη μητέρα της, Μαριάννα Λάτση

«Η μητέρα μου πάντα περιτριγυριζόταν από απλούς ανθρώπους και ποτέ δεν υπέκυπτε στα στερεότυπα της υψηλής κοινωνίας (ακόμα δεν ξέρω ποιος αποφάσισε ότι αυτή η κοινωνική τάξη είναι υψηλή).

Πάντα απεχθανόταν οτιδήποτε δήθεν και επέμενε στο να χαράσσει τη δική της πορεία, αποδεικνύοντας ότι δεν μπορούμε να κατηγοριοποιούμε τους ανθρώπους με βάση την οικονομική τους κατάσταση. Όπως είχε πει και ο πατέρας μου σε μία από τις πιο χαρακτηριστικές συνεντεύξεις του, "υπάρχουν πλούσιοι και πλούσιοι και υπάρχουν φτωχοί και φτωχοί".

Ο πατέρας μου, επίσης, έχοντας ιδιαίτερο άγχος για τις ανέσεις με τις οποίες μεγαλώναμε, μου υπενθύμιζε συνέχεια ότι εμείς είμαστε η εξαίρεση και ότι βρισκόμαστε σε μια φούσκα, την οποία οφείλουμε να αναγνωρίζουμε, όπως οφείλουμε να αναγνωρίζουμε και την πραγματικότητα στην οποία ζει ο υπόλοιπος κόσμος. Μπορεί λοιπόν ο χαρακτήρας μου και η προσέγγισή μου σε διάφορα πράγματα να είναι διαφορετική, αλλά ένα μεγάλο μέρος της δικής μου προσωπικότητας οφείλεται στους καταπληκτικούς γονείς με τους οποίους είχα την τύχη να μεγαλώσω.»

Τυχερή η Εριέττα Κούρκουλου: Δε φαντάζεστε το πανάκριβο δώρο που της έκανε η Μαριάννα Λάτση - Πόσες χιλιάδες κοστίζει (photo)

Πριν 10 χρόνια ακριβώς η Εριέττα Κούρκουλου γιόρταζε τα 19α γενέθλιά της και η μητέρα της, Μαριάννα Λάτση, δεν θα μπορούσε να μην της αγοράσει ένα ακριβό δώρο.

Η μητέρα της, λοιπόν, επέλεξε να της κάνει ένα πανάκριβο δώρο, σύμφωνα με το panoramapress.gr. Με την ευκαιρία, δείτε το σπίτι-παλάτι που κληρονομεί ο γιος της Εριέττας Κούρκουλου από τη Μαριάννα Λάτση.

Η Μαριάννα Λάτση αγόρασε στην τότε 19χρονη Εριέττα ένα πολυτελέστατο τζιπ αυτοκίνητο, η τιμή του οποίου ανέρχεται τουλάχιστον σε 155.000 ευρώ.

Η χρυσή κληρονόμος, αφού δέχθηκε το δώρο της μαμάς της, γιόρτασε τα γενέθλιά της μαζί με την οικογένειά της στη θαλαμηγό της οικογένειας «Alexander», η οποία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ήταν δεμένη στα νότια προάστια.

δώρο μαριάννας λάτση σε εριέττα κούρκουλου

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share