Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Όλα στη φόρα από τη Σοφία Αλιμπέρτη: «Στον Γιάννη Πάριο εκτός από τα παιδιά μας χρωστάω το ότι…»

Τι εξομολογήθηκε;

27 Φεβρουαρίου 2023 16:48
Όλα στη φόρα από τη Σοφία Αλιμπέρτη: «Στον Γιάννη Πάριο εκτός από τα παιδιά μας χρωστάω το ότι…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Πρωινό μου» στον ΣΚΑΙ είχε βρεθεί καλεσμένη πριν λίγο καιρό η Σοφία Αλιμπέρτη. Η ίδια τα έβγαλε όλα στη φόρα, αποκαλύπτοντας τι άλλο χρωστάει στον Γιάννη Πάριο εκτός από τα παιδιά τους. Με την ευκαιρία, δείτε ποιος είναι ο μεγάλος της έρωτας..

«Στον Γιάννη εκτός από τα παιδιά μας χρωστάω το ότι έκανα πατρίδα την Πάρο»

Μιλώντας για τη νέα της καθημερινότητα και την αναθεώρηση στις αντιλήψεις ζωής της, η Σοφία Αλιμπέρτη εξομολογήθηκε ότι νιώθει την Πάρο ως δεύτερη πατρίδα και αυτό το οφείλει στον πρώην σύζυγό της Γιάννη Πάριο.

«Χωρίς θάλασσα γύρω μου εγώ δεν μπορώ. Στον Πάριο εκτός από τα παιδιά μας χρωστάω το ότι έκανα πατρίδα την Πάρο. Ήθελα να δω αρχικά πως θα είναι η ζωή μου εδώ στην Πάρο. Μου αρέσει η ζωή εδώ έχει μια ποιότητα, εδώ και το τίποτα έχει ποιότητα, ενώ στην Αθήνα το τίποτα μεταφράζεται σε άγχος, στρες, μεγεθύνονται όλα. Εδώ αλλάζουν οι ρυθμοί σου, τα θέλω σου. Το ήθελα πάντα να εγκατασταθώ εδώ».

Σοφία Αλιμπέρτη: «Εγώ σήμερα θα «το κάνω» με τον Πάριο, δεν υπάρχει άλλη...»

Η Σοφία Αλιμπέρτη, η «καυτή» ηθοποιός, που έκανε θραύση στον ανδρικό πληθυσμό τη δεκαετία των 80’s, αλλά και των 90’s και έκαιγε τις εφηβικές και όχι μόνο καρδιές, αφήνοντας ανεξίτηλο το σημάδι της... . Η ίδια πριν χρόνια τα είχε βγάλει όλα στη φόρα, αποκαλύπτοντας ότι είχε πει σε μια φίλη την «εγώ σήμερα θα το κάνω με τον Πάριο».

Η ίδια είχε αποκαλύψει το 2010: «Είναι το μοναδικό one night stand που έχω κάνει στη ζωή μου και επειδή μου προέκυψαν παιδιά και σχέση, είπα πως δεν θα το ξανακάνω αυτό στη ζωή μου». Και συνέχισε τότε λέγοντας: «Λοιπόν, αυτό είναι πρώτη φορά που το λέω στη ζωή μου, και αισθάνομαι λίγο περίεργα. Με το που πήγα στην Πάρο λέω σε μια φίλη μου, “εγώ σήμερα δεν υπάρχει περίπτωση, θα το κάνω με τον Πάριο. Με την ευκαιρία, η ηθοποιός προέβη σε λίφτινγκ και μάλιστα δε δίστασε να ανεβάσει και βίντεο από το κρεβάτι του γιατρού.

 Σοφία Αλιμπέρτη

Η κολλητή μου πέφτει από τα σύννεφα, με λέει τρελή, και διάφορα άλλα τέτοια. Δεν ξέρω αν το καταλαβαίνεις, αλλά ήμουν από παιδάκι ερωτευμένη με αυτόν τον άνθρωπο. Σκέφτηκα λοιπόν, θα το κάνω, δεν θα το ξέρει κανένας και σιγά μην τον ξαναδώ. Έτσι και έγινε. Με το που γνωριστήκαμε, το ίδιο βράδυ, υπήρξε μια αμοιβαία έλξη και ένα απίστευτο ερωτικό πάθος. Τη συνέχεια την ξέρεις. Σχεδόν μεγάλωσα με αυτόν τον άνθρωπο»

Η σχέση με τον Άγγελο Διονυσίου

Από τους πλέον άγνωστους έρωτες της showbiz, είναι αυτός που έζησαν στις αρχές της δεκαετίας του 80', η Σοφία Αλιμπέρτη και ο Άγγελος Διονυσίου. Ο τραγουδιστής έκανε τα πρώτα του μεγάλα βήματα στο τραγούδι κι εκείνη μόλις είχε συστηθεί στο κοινό ως το νέο αστέρι του Γιάννη Δαλιανίδη. Έζησαν έναν μεγάλο έρωτα, που όμως, δεν κράτησε πολύ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share