Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Βόμβα» από Κατερίνα Καραβάτου: «Δεν θα έλεγα όχι σε έναν νέο σύντροφο, αλλά...»

Τι εξομολογήθηκε για το διαζύγιο και τις νέες συνθήκες στη ζωή της;

27 Φεβρουαρίου 2023 15:54
«Βόμβα» από Κατερίνα Καραβάτου: «Δεν θα έλεγα όχι σε έναν νέο σύντροφο, αλλά...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καραβάτου παραχώρησε μία συνέντευξη στο περιοδικό Hello και αναφέρθηκε τόσο στην παρουσίαση του My Style Rocks. Παράλληλα, αποκάλυψε τι θα έλεγε στο ενδεχόμενο να ξαναφτιάξει τη ζωή της με έναν νέο σύντροφο, μετά τον χωρισμό της από τον Κρατερό Κατσούλη.

Η παρουσιάστρια όπως ανέφερε, θεωρεί το τηλεοπτικό παιχνίδι μόδας, μία πρόκληση, αφού είναι κάτι τελείως διαφορετικό σε σχέση με ό,τι έχει κάνει μέχρι στιγμής: «Είναι μία πρόκληση, ότι θα κάνω κάτι διαφορετικό από ότι έχω κάνει μέχρι τώρα. Μου δίνει μία πολύ μεγάλη χαρά η διαδικασία της μελέτης και της εργασίας. Δεν έχω υπάρξει ξανά σε ένα σόου που έχει διαγωνιζόμενους και κριτική επιτροπή».

Δείτε το βίντεο

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, σημείωσε πως βρίσκεται σε ένα στάδιο ξεκαθαρισμάτων και προσπαθεί να οριοθετήσει κάποια πράγματα και κυρίως να κοιτάξει τον εαυτό της. Όπως χαρακτηριστικά σχολίασε μέχρι πρότινος κοιτούσε να είναι καλά οι άλλοι και όχι ο ίδιος της ο εαυτός.

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε ότι δεν αποκλείει το ενδεχόμενο μίας νέας σχέσης, χωρίς αυτό να συνεπάγεται τη δημιουργία οικογένειας.

«Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο σκέφτεσαι: “Θεέ μου, δεν ξέρω εάν μπορώ να το αντιμετωπίσω”. Ύστερα, όμως, αντιλαμβάνεσαι ότι μετά από δυσάρεστα γεγονότα, ξεκαθαρίζουν οι άνθρωποι, οι καταστάσεις και οι σχέσεις. Καταλαβαίνεις τι είναι ειλικρινές και τι δεν είναι. Τι πρέπει να μείνει και τι δεν πρέπει. Εδώ και καιρό, είμαι σε μία περίοδο απόλυτων ξεκαθαρισμάτων. Δεν πίστευα ότι θα βρισκόμουν σε αυτό το σημείο διότι ήθελα οι άνθρωποι γύρω μου να είναι ικανοποιημένοι, να είναι αυτοί καλά και εγώ ας μην είμαι. Τώρα δεν είμαι καθόλου έτσι. Θέλω να είναι όλοι καλά αλλά να είμαι και εγώ. Αν συμβεί κάτι σε αυτή τη φάση, εάν υπάρξει ένας άνθρωπος, δεν θα πω όχι αλλά σίγουρα όχι στο να ξαναφτιάξω την οικογένειά μου» τόνισε η Κατερίνα Καραβάτου.

«Έχω ανεχτεί πολλά χωρίς να μιλάω...»: «Βόμβα» από την Κατερίνα Καραβάτου για τον Κρατερό Κατσούλη!

Αρκετά χρόνια πριν το διαζύγιό της με τον Κρατερό Κατσούλη η Κατερίνα Καραβάτου είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή «Μία», αποκαλύπτοντας πως έχει ανεχτεί πολλά χωρίς να μιλάει.

Η παρουσιάστρια είχε καθίσει στον καναπέ και είχε μιλήσει για πρώτη φορά για τη συνεργασία της με τον σύζυγό της, Κρατερό Κατσούλη, αλλά και για την πορεία της στην τηλεόραση και την συνεργασία της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Παράλληλα, έτσι ξεπέρασε το διαζύγιό του με την Κατερίνα Καραβάτου ο Κρατερός Κατσούλης.

«Όταν έπρεπε να πάρω μια απόφαση δεν υπήρχε επαγγελματική πρόταση από το κανάλι που δούλευα”, είχε υποστηρίξει η Κατερίνα Καραβάτου μιλώντας για το νέο της τηλεοπτικό ξεκίνημα. Η παρουσιάστρια μιλώντας για τον Alpha και το “Μες την καλή χαρά” σχολίασε πως δεν υπήρχε καλή χημεία. “Νιώθω ότι πέρυσι δεν καταφέραμε να δέσει το γλυκό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης

Φυσικά, η χημεία με τον Κρατερό Κατσούλη ήταν έντονη και αυτονόητη. Μετά πολλά χρόνια σχέσης και δύο παιδιά το ζευγάρι είχε μάθει να συνεργάζεται. Η Κατερίνα Καραβάτου μάλιστα είχε εκμυστηρευτεί μάλιστα πώς εκείνος της λέει ότι η παρουσιάστρια έχει τον πρώτο λόγο στην εκπομπή.

Το ζευγάρι δεν τσακώνεται ποτέ, είχε αποκαλύψει η ίδια στη συνέχεια, ενώ είχε εξηγήσει πως αρχηγός στο σπίτι είναι η κόρη τους Αέλια.

Μιλώντας όμως για την σχέση της με τον Κρατερό Κατσούλη είχε υποστηρίξει πως εκείνος την έμαθε να εξωτερικεύει τα συναισθήματά της. “Στο παρελθόν έχω ανεχτεί πολλά χωρίς να μιλάω”, είχε πει ανάμεσα σε άλλα η Κατερίνα Καραβάτου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share