Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Η διάθεσή της...»: Κόλαφος ο Γιάννης Μπέζος για την Ελένη Ράντου!

Τι είπε για την...κόντρα τους;

27 Φεβρουαρίου 2023 15:17
«Η διάθεσή της...»: Κόλαφος ο Γιάννης Μπέζος για την Ελένη Ράντου!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιάννης Μπέζος είχε μιλήσει στο παρελθόν στην εκπομπή Ooh la la! για τη φημολογούμενη κόντρα του με την Ελένη Ράντου, τονίζοντας πως η διάθεσή της δεν πάει προς τα...εκεί. Με την ευκαιρία, δείτε τι αποκάλυψε για τις οικονομικές του απολαβές.

Με την Ελένη Ράντου έχετε κόντρα; Έχει δηλώσει ότι βαριέται και μόνο στην ιδέα να ανεβάσει μια ελληνική ταινία σε θεατρική παράσταση.

«Είναι μια προσωπική εκτίμηση. Πρώτη φορά το ακούω. Από σένα το ακούω αυτό. Όχι, τι κόντρα να έχω; Καμία κόντρα! Αυτό είναι μια προσωπική εκτίμηση. Η διάθεσή της και η καρδιά της δεν πάει προς τα εκεί. Είναι θεμιτό!»

Γιάννης Μπέζος και Ελένη Ράντου

Όσο για το θέμα που έχει δημιουργηθεί τον τελευταίο καιρό με τον Μάρκο Σεφερλή, ο Γιάννης Μπέζος, του οποίου το όνομα κάποια στιγμή είχε ακουστεί ως αντικαταστάτη σε εκείνον, είπε:

«Δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε. Έγιναν προσπάθειες για αντικατάσταση, η εκτίμησή μου είναι ότι καλό θα ήταν να μην γίνει η παράσταση ή να κάνουν κάτι άλλο. Το ίδιο έργο με έναν άλλον άνθρωπο μετά από αυτή την αναστάτωση δεν νομίζω ότι θα έχει ενδιαφέρον», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μπέζος.

«Στυλάκι» η Ελένη Ράντου: Έκοψε «μαχαίρι» 4 τροφές και έμεινε μισή - Έτσι έχασε 10 κιλά η ηθοποιός

Μια από τις πιο σπουδαίες ηθοποιούς, της ελληνικής τηλεόρασης, είναι η Ελένη Ράντου. Την έχουμε αγαπήσει μέσα από τους ρόλους της, καθώς έχει χαράξει την δική της πορεία στην τηλεόραση.

Φέτος, την βλέπουμε στο θέατρο Διάνα με την παράσταση «Το πάρτι της ζωής μου» στην οποία δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας, σε έναν εξαιρετικό μονόλογο. Παράλληλα, θυμηθείτε την ανατριχιαστική κατάθεση ψυχής της ίδιας!

Ελένη Ράντου: Πώς έχασε τα κιλά

Ελένη Ράντου

Η Ελένη Ράντου όλα αυτά τα χρόνια που είναι στον χώρο δεν έχει αυξομειώσεις βάρους και διατηρεί σταθερά τα κιλά της. Προσέχει αρκετά τη διατροφή της και πλέον έχει υιοθετήσει έναν υγιεινό τρόπο ζωής!

Όμως, στο παρελθόν, κάποια στιγμή είχε πάρει μερικά κιλάκια παραπάνω και έχει αποκαλύψει τον τρόπο που τα έχασα, δίνοντάς μας τα μυστικά της! Πιο συγκεκριμένα, έκοψε 4 βασικές τροφές! Σταμάτησε να τρώει, γαλακτοκομικά, ζάχαρη, γλουτένη και γλυκά.

«Δεν ξέρω πόσα κιλά έχω χάσει. Έχω σταματήσει να τα μετράω, αλλά νομίζω καμιά δεκαριά… Από τον Ιούλιο. Στην αρχή έκανα διατροφή, τώρα πια τρώω κανονικά αλλά είναι και η κούραση της παράστασης, έχει πάρει και ο ορφανισμός μια γραμμή. Έχω κόψει τα γαλακτοκομικά, ζάχαρη, γλουτένη, γλυκά.

Εγώ δεν φανταζόμουν πόσο καλό κάνει στην υγειά μια προσεγμένη διατροφή, γιατί ήμουν της λογικής γουρουνιάζω.
Από όλο το κρέας εγώ μόνο το λίπος λάτρευα. Αλλά άμα μπεις στη διαδικασία, σιγά σιγά βλέπεις ότι δεν το αντέχει πια ο οργανισμός σου. Πάω να φάω τώρα σοκολάτα που τη λατρεύω γιατί γενικά ήμουν γλυκατζού και δεν την αντέχει το στομάχι μου», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της η Ελένη Ράντου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share