Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Ράγισε» καρδιές ο Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ο όγκος ήταν μέσα στο...»

«Ο γιατρός μου είπε...»

27 Φεβρουαρίου 2023 14:40
«Ράγισε» καρδιές ο Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ο όγκος ήταν μέσα στο...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Ράγισε» καρδιές ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξή του μιλώντας για την την «μάχη» που έδωσε με τον καρκίνο! Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής αποκάλυψε πως ο όγκος ήταν μέσα στο νεφρό του.

Παράλληλα, διαβάστε εδώ όλα όσα αποκάλυψε για την άγνωστη συμφωνία με την πρώην σύζυγό του, Αθηνά Τσιλύρα.

Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ο όγκος ήταν μέσα στο...»

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μιλάει για τον όγκο στο νεφρό του

«Έγινα πραγματιστής κι είπα ότι θα το διαχειριστώ. Είχα ψυχραιμία. Ήταν πολύ δύσκολος κι επικίνδυνος καρκίνος. Ο γιατρός μου είπε έχεις μια καρκινάρα σαν πορτοκάλι, μπορεί να έχεις 3 μήνες ζωής. Ο όγκος ήταν μέσα στο νεφρό. Αν είχαν βγει έξω τα καρκινικά κύτταρα, ήταν τελειωμένο. Αφαιρέσαμε το νεφρό, όπως ήταν» τόνισε.

«Χαστούκι» από Αθηνά Τσιλύρα: «Ο χωρισμός μου με τον Σπύρο Παπαδόπουλο ήταν...»

Ήταν καλοκαίρι του 2013 όταν κυκλοφόρησαν έντονες φήμες διαζυγίου του Σπύρου Παπαδόπουλου με την Αθηνά Τσιλύρα. Η ηθοποιός είχε ρίξει «χαστούκι» με τις δηλώσεις της για το χωρισμό της, πετώντας έμμεσα σπόντες.

Τα λόγια της σε συνέντευξή της στις αρχές της ίδιας χρονιάς είχαν ανάψει φωτιά, αφού είχε πει: «Κάθε σχέση και κάθε γάμος θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ δύσκολη ιστορία. Θέλει πάρα πολλή δουλειά και ωριμότητα και ποτέ να μην ξεχνάει κανείς ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο».

Λίγο καιρό μετά δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού υποστήριζε ότι το ζευγάρι μετά από 26 χρόνια γάμου όδευε προς το τέλος, αν και παραμένουν καλοί φίλοι. Με την ευκαιρία, αυτά πήρε από την περιουσία του η Αθηνά Τσιλύρα μετά το διαζύγιο.

Σπύρος Παπαδόπουλος και Αθηνά Τσιλύρα

Το ζευγάρι τήρησε σιγή ιχθύος και τον Ιούνιο του 2013 ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε συνέντευξη του διέψευσε κατηγορηματικά τα περί διαζυγίου, λέγοντας: «Έμαθα ότι χωρίζω από το ίντερνετ».

Τελικά, οι δυο τους χώρισαν και η Αθηνά Τσιλύρα, έχοντας κρατήσει εξαιρετικά χαμηλούς τόνους όλο το περασμένο διάστημα, αναφέρθηκε σε συνέντευξή της στο You: «Ένας χωρισμός είναι δύσκολος όπως δύσκολα είναι πολλά στη ζωή. Μερικές φορές, όμως, ένας χωρισμός είναι λυτρωτικός και αρχή για σημαντικά πράγματα…».

Στην ίδια συνέντευξη εξήγησε ότι για να κρατηθεί ένας γάμος: «Δεν θέλει κότσια, θέλει νοήμονες ανθρώπους».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share