Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Στοίχειωσε για πάντα την Ζωή Λάσκαρη - «Πάει, τον σκότωσαν...»

Ο θάνατος που δε μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει

26 Φεβρουαρίου 2023 22:56
Στοίχειωσε για πάντα την Ζωή Λάσκαρη - «Πάει, τον σκότωσαν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τον πατέρα της Ζωής Λάσκαρη το δολοφόνησαν στον πόλεμο. Ο θάνατος του την "ακολουθούσε" μέχρι να "φύγει", καθώς της είχε στοιχίσει που δεν τον γνώρισε. Η ηθοποιός δε γνώρισε ποτέ τον πατέρα της, ωστόσο πάντα μιλούσε για εκείνον με τα πιο όμορφα και "ζεστά" λόγια.

Η Ζωή Λάσκαρη ήταν η μοναχοκόρη του βασιλόφρονα στρατιωτικού Δημητρίου Κουρούκλη, ο οποίος σκοτώθηκε από άνδρες του ΕΛΑΣ το 1943, κατά την διάρκεια της Κατοχής, ενώ και η μητέρα της υπήρξε θύμα των κομμουνιστών, κατά την διάρκεια του Εμφυλίου Πολέμου.

Η ίδια είχε βρεθεί στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και με τα λόγια της τους είχε συγκινήσει όλους. Μιας και αναφερθήκαμε στη Ζωή Λάσκαρη, διαβάστε εδώ ποια ήταν η αιτία του θανάτου της.

Δείτε το βίντεο:

Ζωή Λάσκαρη: Σε αυτό το μέρος παντρεύτηκε με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο - Δε φαντάζεστε

Σε αυτό το μέρος παντρεύτηκε η Ζωή Λάσκαρη τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο μετά από αρκετά χρόνια κοινής πορείας. Αυτή ήταν η μόνη πληροφορία που έγινε γνωστή για το γάμο τους. Το ζευγάρι ήθελε να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου σε ένα κλειστό οικογενειακό κύκλο και να μην υπάρχουν φωτογράφοι και κάμερες και η αλήθεια είναι, ότι τα κατάφεραν.

Φωτογραφίες από το μυστήριο δεν είδαμε ποτέ μιας και ήθελαν να κρατήσουν την πιο όμορφη στιγμή της ζωή τους μόνο για εκείνους. Ωστόσο, αυτό που έγινε γνωστό και το είχε αποκαλύψει ο ίδιος είναι πως ο γάμος τους έγινε στο μετόχι του Πανάγιου Τάφου στην Πλάκα.

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, είχε μιλήσει στη δημοσιογράφο Ερη Βαρδάκη στο ΒΗΜΑgazino και είχε αποκαλύψει λεπτομέρειες για τη σχέση τους.

"Όχι, δεν ήταν καθόλου εύκολο να την πείσω να με παντρευτεί. Είχε βγει από ένα διαζύγιο που της είχε κοστίσει, η κόρη της Μάρθα ήταν επτά ετών, δεν ήταν καθόλου πρόθυμη η Ζωή για νέα ξεκινήματα. Τελικώς, επείσθη. Έτσι, ο γάμος μας έγινε στις 21 Ιουνίου του 1976 σε πολύ κλειστό κύκλο, στο μετόχι του Πανάγιου Τάφου στην Πλάκα.

Μας πάντρεψε ο πολύ αγαπητός πατέρας Πυρουνάκης. Η Ζωή είχε χάσει και τους δύο γονείς της. Έτσι, στην εκκλησία τη συνόδευε ο πολύ αγαπητός της φίλος και εξαιρετικός ηθοποιός, Χρήστος Νομικός. Ήταν πολύ συνδεδεμένη μαζί του. Εκείνος μου την παρέδωσε". Μιας και αναφερθήκαμε στη Ζωή Λάσκαρη, δείτε εδώ το "σημείωμα" που άφησε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share