Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Έζησαν έναν μεγάλο έρωτα: Η άγνωστη 9χρονη σχέση της Μαρίας Μπεκατώρου με τον Γιάννη Καρατζαφέρη και το άδοξο τέλος

Όταν η παρουσιάστρια έκανε τα πρώτα της βήματα στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ

26 Φεβρουαρίου 2023 13:50
Έζησαν έναν μεγάλο έρωτα: Η άγνωστη 9χρονη σχέση της Μαρίας Μπεκατώρου με τον Γιάννη Καρατζαφέρη και το άδοξο τέλος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ελάχιστοι είναι όσοι γνωρίζουν το παρελθόν της Μαρίας Μπεκατώρου με τον Γιάννη Καρατζαφέρη πριν τον γάμο της με τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο. Παράλληλα, η Μαρία Μπεκατώρου παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ!» και μίλησε μεταξύ άλλων για τον σύζυγό της, Αντώνη Αλεβιζόπουλο.

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι σήμερα σε έναν απόλυτα ευτυχισμένο γάμο με τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο, ωστόσο στο παρελθόν υπήρξε σε σχέση μακράς διαρκείας με γιο πασίγνωστου πολιτικού, που πάντως μετά έγινε και κουμπάρος της.

Η γνωστή παρουσιάστρια, που αυτή τη στιγμή σημειώνει μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία, ήταν σε πολύχρονη σχέση με τον Γιάννη Καρατζαφέρη. Ήταν στα μέσα των 90s, εμφανές και από τις στυλιστικές επιλογές των φωτογραφιζομένων, όταν η παρουσιάστρια έκανε τα πρώτα της βήματα στο ΤΗΛΕΑΣΤΥ και έδειχνε πραγματικά ευτυχισμένη στο πλευρό του… Γιάννη Καρατζαφέρη. Ναι, καλά ακούσατε!

Οι δυο τους είχαν σχέση 9 χρόνια, όμως στη συνέχεια αποφάσισαν να δώσουν ένα τέλος. Σήμερα και οι δύο έχουν προχωρήσει στη ζωή τους. Όσο για τον άλλοτε wannabe πεθερό της Μαρίας, τον Γιώργο Καρατζαφέρη, όπως είχε αποκαλύψει η ίδια η παρουσιάστρια, τον νιώθει σα δεύτερο πατέρα της.

Μαρία Μπεκατώρου και Γιάννη Καρατζαφέρης

Πριν από χρόνια, τον Γιώργο Καρατζαφέρη είχε υποδεχθεί στα «Καρντάσιανς» η Μαρία Μπεκατώρου η οποία εργαζόταν στο κανάλι του για 20 ολόκληρα χρόνια. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης μίλησε με τρυφερά λόγια για τη Μαρία και αποκάλυψε ότι λείπει και από το κανάλι και από τη ζωή τους.

Ο γάμος της Μαρία Μπεκατώρου με τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο

Τόσο η Μαρία Μπεκατώρου όσο και ο Αντώνης Αλεβιζόπουλος έχουν καταφέρει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας παρά το γεγονός ότι η παρουσιάστρια σε κάθε της συνέντευξη αναφέρεται με τα πιο γλυκά λόγια για τον σύζυγό της.

Η Μαρία Μπεκατώρου είχε πει για το γάμο της το 2018: «Τα συναισθήματά μου είναι ακόμα πιο δυνατά, και η αλήθεια είναι ότι σε αυτό το κομμάτι της ζωής μου νιώθω τόσο καλά με τον εαυτό μου, γιατί απλά βρήκα τον ιδανικό σύντροφο για μένα! Και να σας πω κάτι; Το ίδιο θα σας πει κι εκείνος αν τον ρωτήσετε, αν και δεν του αρέσει -ευτυχώς- να μιλάει πολύ.

Θυμάμαι ήμουν τόσο ενθουσιασμένη που παντρευόμουν τον Αντώνη που όλα τα έκανα παρά πολύ γρήγορα. Αμέσως διάλεξα το νυφικό μου, ούτε έβλεπα τα μαλλιά και το μακιγιάζ. Ήθελα απλά να φτάσει η στιγμή που ο μπαμπάκας μου θα με πήγαινε στην εκκλησία. Και είχα και έκπληξη μόλις φτάσαμε! Είχαν έρθει κανταδόροι από τη Κεφαλλονιά να με συνοδεύσουν!

Και έζησα την κάθε στιγμή, παρακολουθήσαμε με κατάνυξη όλο το μυστήριο, γιατί ένιωσα ότι αυτή η σχέση έπρεπε να ευλογηθεί, να ενώσουμε τα χέρια μας ενώπιον του Θεού…

Έχουν περάσει λοιπόν 13 χρόνια γάμου και 22 ολόκληρα χρόνια σχέσης… Αυτό που θέλω να σας πω είναι ότι για να παντρευτείτε πρέπει να είστε σίγουροι ότι θέλετε να ζήσετε με το ταίρι σας για πάντα!!! Ο γάμος θέλει υπομονή, θέλει υποχωρήσεις. Είναι όμως μαγικό το συναίσθημα, να είσαι με τον ίδιο άνθρωπο τόσα χρόνια, να μεγαλώνετε μαζί, να γελάτε μαζί, να κλαίτε μαζί, να ζείτε μαζί»

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share