Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Αυτό που με γοήτευσε...» - "Έσπασε" τη σιωπή της η ηθοποιός για τη "σχέση" της με τον Κίμωνα Κουρή

«Κανένας δε μας είπε ποτέ...»

26 Φεβρουαρίου 2023 11:06
Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: «Αυτό που με γοήτευσε...» -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια εφ’όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου στο περιοδικό Gala και στην δημοσιογράφο Μαριλού Πανταζή. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων, μίλησε για την προσωπική της ζωή, καθώς, το τελευταίο διάστημα οι φήμες την θέλουν να είναι σε σχέση με τον Κίμωνα Κουρή.

Μιλώντας για σενάρια, σε ενοχλούν οι φήμες που κυκλοφορούν για την προσωπική σου ζωή από τη στιγμή που έγινε γνωστή;

«Δε νιώθω καθόλου άνετα με αυτό. Το καταλαβαίνω πως όταν η δουλειά σου είναι να εκτίθεσαι στην τηλεόραση αυτό συνοδεύεται από μία δημοσιότητα, αλλά προσωπικά Δεν αισθάνομαι καθόλου άνετα να τροφοδοτώ την φημολογία και να παίζω αυτό το παιχνίδι. Θεωρώ ότι είναι αδιακρισία και φτάνεις στα όρια του κουτσομπολιού. Κι εμένα δε μου αρέσει να κουτσομπολεύω, πόσο μάλλον να με κουτσομπολεύουν.

Αυτό που με γοήτευσε με την υποκριτική είναι να υποδύομαι ρόλους και να διηγούμαι ιστορίες. Κανένας δε μας είπε ποτέ στη σχολή ότι, ξέρετε, μέσα στο κομμάτι της ηθοποιίας είναι να είστε ντυμένη στην πένα, να μιλάτε για τα προσωπικά σας και να απαντάτε σε οποιαδήποτε ερώτηση σας κάνουν».

Ιωάννα Τριανταφυλίδου και Κίμωνας Κουρής

«Είχα χρόνια να...»: Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου σπάει την σιωπή της για τον χωρισμό της από τον Πάνο Βλάχο!

Το τελευταίο διάστημα επικρατούν ορισμένες φήμες σύμφωνα με τις οποίες η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Πάνος Βλάχος έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους στη ζωή μετά από 13 χρόνια σχέσης.

«Δεν έχει προκύψει να συνεργαστούμε ξανά τηλεοπτικά με τον Πάνο Βλάχο» είπε αρχικά η ηθοποιός μετά από ερώτηση, ενώ όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε αν τον καμαρώνει στην σειρά του ΑΝΤ1 «Εκτός Υπηρεσίας» είπε: «Την έχω δει τη σειρά, ναι».

«Δε μπορώ να ελέγξω το τι θα γραφτεί για την προσωπική μου ζωή, αλλά το τι θα πω και εμένα δε μου αρέσει να μιλάω για αυτά», είπε αναφορικά για την προσωπική του ζωή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share