Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Παραμένει το ίδιο...» - Ο Γρηγόρης Γκουντάρας "κάρφωσε" την Κατερίνα Καινούργιου

«Πίστευα ότι κάποια πράγματα δεν γίνονται»

26 Φεβρουαρίου 2023 10:52
«Παραμένει το ίδιο...» - Ο Γρηγόρης Γκουντάρας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τη συνεργασία του με την Κατερίνα Καινούργιου αλλά και την εμπειρία του στην τηλεόραση μίλησε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στην εφημερίδα Real Life και στην Πολυξένη Καραμίχα. Όπως παραδέχεται ο ίδιος, την περσινή σεζόν πήρε ένα…. έντονο μάθημα, μέσα από τη συνεργασία του με τον ΣΚΑΪ. Ενώ, κανονικός χαμός επικράτησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, με αφορμή ένα σχόλιο πασίγνωστης τραγουδίστριας, που έγινε θέμα συζήτησης.

Πώς βρήκες τη νέα εκδοχή της Κατερίνας Καινούργιου;

Η Κατερίνα είναι πιο ώριμη, πιο κατασταλαγμένη, όμως παραμένει το ίδιο αυθόρμητο παιδί που γνωρίζω εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Είναι πολύ τίμια με τους συνεργάτες της, πολύ δοτική και πολύ ειλικρινής. Θα σου πει ακριβώς αυτό που νιώθει κι εγώ αυτό το εκτιμώ πολύ.

Πέρυσι ήτανε μία πολύ δύσκολη τηλεοπτική χρονιά για σένα και την σύζυγό Νάταλι Κάκκαβα. Τώρα, που έχεις αποστασιοποιηθεί πώς βλέπεις εκείνη την περίοδο;

Όταν έχεις συμφωνήσει κάποια πράγματα τα οποία δε γίνονται, τότε σίγουρα δεν περνάς καλά και στεναχωριέσαι. Από την άλλη όμως όλα είναι μαθήματα και εμπειρίες. Ήταν πολύ έντονο μάθημα για εμάς και παρότι ήμουν πάρα πολλά χρόνια στην τηλεόραση, πίστευα ότι κάποια πράγματα δε γίνονται. Τελικά όλα γίνονται στην τηλεόραση.

Γρηγόρης Γκουντάρας και Κατερίνα Καινούργιου

Έγινες επιφυλακτικός;

Εξαρτάται και το πόστο που πρέπει να υπερασπιστείς. Εγώ πήγα σε κάτι που δεν το ήξερα, ήμουν άπειρος. Το έζησα και αυτό. Το βάζουμε στο τσουβαλάκι μας και προχωράμε.

Αποκαλύψεις «φωτιά» Κατερίνας Καινούργιου: «Είμαι ερωτευμένη...»

Σε μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή προχώρησε σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Παράλληλα, ένα από τα θέματα για το οποίο δεν διστάζει να μιλήσει είναι και οι πλαστικές τις οποίες έχει κάνει είτε στο πρόσωπό της είτε στο σώμα της.

Την ώρα που η παρουσιάστρια υποδέχτηκε στην τηλεφωνική γραμμή της εκπομπής τον Σπύρο Μπιμπίλα, θέλησε πρώτα να του στείλει τις ευχές τις για τη γιορτή των ερωτευμένων με τον πρόεδρο του ΣΕΗ να αναφέρει πως δεν ξέρει αν γιορτάζει ή όχι.

Με αφορμή το σχόλιο αυτό του Σπύρου Μπιμπίλα η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως η ίδια είναι ερωτευμένη ωστόσο δεν έχει σύντροφό και στη συνέχεια συμπλήρωσε τη φράση της λέγοντας πως αυτό, είναι κάτι που αιωρείται.

«Εγώ θα ήθελα πολύ να γιορτάζω. Μπορεί να είμαι ερωτευμένη αλλά σύντροφο δεν έχω. Εντάξει, αιωρείται γενικότερα αυτό… » είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share