Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Κάνε πίσω ρε...»: Άγριο σκηνικό για Μαρινέλλα και Λάκη Λαζόπουλο

Τι συνέβη με τους δύο καλλιτέχνες;

25 Φεβρουαρίου 2023 14:04
«Κάνε πίσω ρε...»: Άγριο σκηνικό για Μαρινέλλα και Λάκη Λαζόπουλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η πολυετής κόντρα ανάμεσα σε Αλέξη Κούγια και Λάκη Λαζόπουλο είναι γνωστή και δεν έχει τέλος, καθώς φαίνεται. Ωστόσο, παλαιότερο δημοσίευμα ήθελε να έχει μπλεχτεί σε καβγά τους και η Μαρινέλλα. Με την ευκαιρία, δείτε ποιός πασίγνωστος τραγουδιστής θα ήταν γαμπρός της ερμηνεύτριας.

Η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια

Ο δικηγόρος σημειώνει ότι ουδέποτε παρενέβη στο επεισόδιο η δημοφιλής τραγουδίστρια. Γράφει χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας: «Η Μαρινέλλα, της οποίας σημειωτέον έχω υπάρξει δικηγόρος και η οποία είναι και κουμπάρα μου, γιατί βάπτισε χριστιανή ορθόδοξη (ήταν εβραϊκής θρησκείας) την αείμνηστη πρώτη γυναίκα μου και μας πάντρεψε, συμμετείχε δήθεν στο επεισόδιο μεταξύ εμού και του Λαζόπουλου και δήθεν απευθύνθηκε σε εμένα και μου είπε «κάνε πίσω ρε».

Από τα πρόσωπα που ήταν στο τραπέζι, συμμετείχε μόνο ο προσωπικός μου φίλος και ιατρός μου Ηλίας Πολιτάκης και δεν συμμετείχε κανένα άλλο πρόσωπο, ούτε η πρώην ιδιοκτήτρια του «Υγεία», ούτε ένας από το άλλο ζεύγος που είναι φίλοι μου πολλά χρόνια.

Ποτέ κανείς δεν με έδιωξε από το νυχτερινό κέντρο και παρακολούθησα μέχρι το τέλος το πρόγραμμα μαζί με τους συνεργάτες του γραφείου μου.

«Κάνε πίσω ρε...»: Άγριο σκηνικό για Μαρινέλλα και Λάκη Λαζόπουλο

Στροφή 180 μοιρών από τον Πάνο Μιχαλόπουλο: Αυτός είναι ο λόγος που κατηγορεί τον Λάκη Λαζόπουλο!

Συνέντευξη στην Freddo και το Νίκο Νικόλιζα είχε παραχωρήσει πριν μερικά χρόνια ο Πάνος Μιχαλόπουλος, ο οποίος, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε και για τον Λάκη Λαζόπουλο τον κατηγόρησε, κάνοντας στροφή 180 μοιρών. Ποιος ήταν ο λόγος;

Τι συνέβη όμως μεταξύ τους και ο Πάνος Μιχαλόπουλος έκανε δηλώσεις «φωτιά»; Ο γνωστός ηθοποιός είχε μιλήσει για τη σύγχρονη σάτιρα και ήταν υπέρ το δέον αυστηρός στη σύγκρισή της με τις επιθεωρήσεις περασμένων δεκαετιών. Με την ευκαιρία, τόσες χιλιάδες ευρώ έπαιρνε ο ηθοποιός από τη σειρά «Η ώρα η καλή».

Πάνος Μιχαλόπουλος και Λάκης Λαζόπουλος

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δεν τον παρακολουθώ. Ο κ. Λαζόπουλος δεν κάνει σατιρική εκπομπή. Κάνει εκπομπή προπαγάνδας. Κάνει προπαγάνδα και προπαγανδίζει λάθος. Και αυτό το λάθος θα το πληρώσει. Γιατί άλλο σάτιρα και άλλο προπαγάνδα».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share