Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανατροπή από τον Πέτρο Πολυχρονίδη: «Αν ήμουν άνεργος, θα έμπαινα στη διαδικασία...»

Τι αποκάλυψε για πρώτη φορά;

24 Φεβρουαρίου 2023 22:42
Ανατροπή από τον Πέτρο Πολυχρονίδη: «Αν ήμουν άνεργος, θα έμπαινα στη διαδικασία...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης έκανε την ανατροπή σε συνέντευξή του και αποκάλυψε για πρώτη φορά σε τι διαδικασία θα έμπαινε, αν ήταν άνεργος. Με την ευκαιρία, δείτε τι είπε για την αποχώρηση της Τζούλιας Νόβα από τον «Τροχό της τύχης».

Ο παρουσιαστής του «Τροχού της Τύχης» στο Star, ανέφερε χαρακτηριστικά στο TV ΕΘΝΟΣ: «Έγινε μια κρούση για να παρουσιάσω πρωινό, αλλά δεν προχώρησε. Με τίμησε το ενδιαφέρον που έδειξαν στο πρόσωπό μου αλλά δεν ήθελα να δώσω συνέχεια.

Δεν μου τραβούν το ενδιαφέρον τα πρωινά με τον τρόπο που γίνονται. Βέβαια δεν ξέρεις πόσο εφικτό είναι να το αλλάξεις.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης μιλάει για την ανεργία

Πέρυσι, όταν ανέλαβε ο Μάρκος Σεφερλής το πρωινό του Mega, περίμενα ότι θα κάνει κάτι διαφορετικό, γιατί είναι ξεχωριστός. Από τη στιγμή που και εκείνος δεν κατάφερε να ξεφύγει από μία συνταγή που υπάρχει, νομίζω ότι είναι δύσκολο να αλλάξει κάτι».

Και κατέληξε: «Θα έμπαινα στη διαδικασία να κάνω πρωινό αν ήμουν άνεργος και άρπαζα την ευκαιρία για να δουλέψω με όλες μου τις δυνάμεις. Από τη στιγμή που έχω την εναλλακτική, δηλαδή ένα υπέροχο τηλεπαιχνίδι, το οποίο αγαπιέται κιόλας από τον κόσμο, γιατί να σκεφτώ κάτι τέτοιο;».

«Έκρηξη» από Πέτρο Πολυχρονίδη: «Θέλω να θυμίσω ότι είμαι διαζευγμένος...»

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης μοιράστηκε με τη Νάντια Κοντογεώργη και τον Μίνωα Θεοχάρη backstage στιγμές από το συναρπαστικό ταξιδιωτικό παιχνίδι του Star, «Asia Express», ενώ θέλησε να θυμίσει στον κόσμο ότι είναι διαζευγμένος.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης θυμήθηκε το παρασκήνιο του δοκιμαστικού που έκανε για τον «Τροχό της Τύχης», στο οποίο τον πρότεινε ένας τεχνικός ήχου. Ακόμη, περιέγραψε πώς διαχειρίστηκε την απώλεια της αδελφής του και το διαζύγιό του. Με την ευκαιρία δείτε ποιος δημιούργησε πρόβλημα στον παρουσιαστή.

«Ευτυχώς που έφυγα από το αθλητικό και πήγα στο entertainment, στο ψυχαγωγικό, γιατί τότε ήταν η εποχή που είπα α τα παιδιά στο σπίτι δικά μας είναι; Επίσης, θέλω να θυμίσω ότι είμαι διαζευγμένος, την εποχή που είχα τέσσερις δουλειές και πήγαινα σπίτι μου μόνο για να αλλάξω ρούχα.

Όλα παίζουν το ρόλο τους, μπορεί να μην είναι η ουσία αλλά οι αφορμές του χωρισμού έχουν να κάνουν με πολλά πράγματα. Σαν δικό μου μερίδιο είναι αυτό, ότι είσαι ένας άνθρωπος που έκανες οικογένεια αλλά δεν μπόρεσες να διαχειριστείς τη δουλειά σου το ίδιο. Συνέχισες να δουλεύεις για να προσφέρεις. Ξεχνάς ότι ταϊζεις τα παιδιά σου αλλά θέλουν μόνο φαϊ;» εξομολογήθηκε ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Δείτε το βίντεο

Είναι γνωστό πως ο Πέτρος Πολυχρονίδης είναι δύο φορές παντρεμένος και έχει πάρει διαζύγιο από την πρώτη του γυναίκα, πριν από σχεδόν 7 με 8 χρόνια. Ποιος ήταν όμως ο λόγος που είχε χωρίσει και πως είναι σήμερα η σχέση του με τα παιδιά του;

«Χωρίσαμε για να είμαστε ωραίοι άνθρωποι. Έχουμε πολύ καλή σχέση, Σουηδική. Χωρίσαμε για να μη χρειαστεί να έρθουμε σε δύσκολη θέση. Ήταν μια απόφαση από κοινού. Είμαι ένας άνθρωπος που δουλεύω πάρα πολύ – ακόμα κάνω αυτό το λάθος και προσπαθώ να το βελτιώσω. Δεν έδινε πολλή σημασία στο σπίτι μου, ούτε στα παιδιά. Ήθελα να δώσω, αλλά δεν είχα χρόνο. Ειδικά τα αθλητικά δεν έχουν καν Σαββατοκύριακο. Έχω να κάτσω Σαββατοκύριακο από τα 18 μου. Τα παιδιά μένουν και με τους δυο, έχουμε καθημερινή επαφή. Σήμερα τα βλέπω πολύ περισσότερο», είχε δηλώσει στο παρελθόν ο Πέτρος Πολυχρονίδης!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share