Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

«Βόμβα» από τον Σπύρο Παπαδόπουλο: «Ο λόγος που έκανα παρέα με την Βλάσση Μπονάτσο ήταν...»

Τι είχε πει για τη σχέση τους;

24 Φεβρουαρίου 2023 20:18
«Βόμβα» από τον Σπύρο Παπαδόπουλο: «Ο λόγος που έκανα παρέα με την Βλάσση Μπονάτσο ήταν...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος πέταξε «βόμβα», αποκαλύπτοντας τον λόγο που έκανε παρέα με τον Βλάσση Μπονάτσο. Με την ευκαιρία, δείτε πώς έμαθε το θάνατό του.

Μπορεί η καριέρα του Σπύρου Παπαδόπουλου και η επαγγελματική του πορεία να είναι αξιοσημείωτη και αδιαμφισβήτητη, αλλά στις καρδιές του κόσμου πάντα θα μένει για τη συμμετοχή του στο “Οι Απαράδεκτοι”.

Μία σειρά που ακόμα και μετά από τόσα πολλά χρόνια, εξακολουθεί να διασκεδάζει τους τηλεθεατές όπως την πρώτη φορά. Φυσικά σημαντικό ρόλο παίζει σε αυτό η “δυναμική” που είχε η παρέα των Απαράδεκτων που έβγαζε τόσο πολύ γέλιο.

Ο αγαπημένος Βλάσσης Μπονάτσος δεν είναι πια στη ζωή και η ομάδα των Απαράδεκτων έχει πολλές φορές εκφράσει την αγάπη της για τον ηθοποιό και την υπέροχη τρέλα που έβγαζε σαν άνθρωπος…

Σπύρος Παπαδόπουλος και Βλάσσης Μπονάτσος

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος λοιπόν, σε συνέντευξη που έδωσε για το “Κ” της Καθημερινής και τη Μαρία Αθανασίου είπε για τον Βλάσση Μπονάτσο:

«Τον Βλάσση τον θαύμαζα πάρα πολύ και ο λόγος που έκανα παρέα μαζί του, πέρα από το ότι τον αγαπούσα, ήταν ότι μου πρόσφερε ένα λούνα παρκ, ήταν το προσωπικό μου λούνα παρκ. Είμαι ο πιο βαρετός άνθρωπος του κόσμου. Μπορεί να κάτσω κάπου και να μη μιλήσω καθόλου όλη τη νύχτα, αλλά είχα τον Βλάσση και ήταν η σύνδεσή μου με τον έξω κόσμο»

Κόλαφος ο Γιάννης Μπέζος: «Περίμενα το θάνατο του Βλάσση Μπονάτσου, γιατί...»

Ο Γιάννης Μπέζος, σε συνέντευξή που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν είχε μιλήσει για το θάνατο του Βλάσση Μπονάτσου και όντας κόλαφος αποκάλυψε ότι περίμενε το χαμό του.

Παράλληλα και ο Σπύρος Παπαδόπουλος μίλησε για το Βλάσση Μπονάτσο και αποκάλυψε πώς έμαθε ότι έφυγε από τη ζωή.

«Εμένα δεν μου έγινε πρόταση, ξέρω ότι συζητήθηκε όμως. Όχι, δεν θα το έκανα. Δεν μου αρέσουν τέτοια “μνημόσυνα”, πόσο μάλλον που δεν είναι πια μαζί μας ο Βλάσσης.

Τον γνώριζα από το ’82, που κάναμε με την Αλίκη την “Εβίτα”, και μετά παίξαμε μαζί σε επιθεωρήσεις κι όχι μόνο. Σοκαρίστηκα και πόνεσα πολύ απ’ το χαμό του, αλλά ναι, η αλήθεια είναι πως το περίμενα να συμβεί γιατί ζούσε επικίνδυνα.

Γιάννης Μπέζος και Βλάσσης Μπονάτσους στους Απαράδεκτους

Ήταν μια ιδιαίτερη περίπτωση, μια ξεχωριστή ιδιοσυγκρασία ο Βλάσσης, που λείπει σε όλους μας πάρα πολύ».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share