Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Έξι μήνες μετά...»: Αποκάλυψη «βόμβα» από τον Θάνο Καληώρα για το θάνατο της Τζέσυ Παπουτσή

Τι εξομολογήθηκε;

24 Φεβρουαρίου 2023 19:20
«Έξι μήνες μετά...»: Αποκάλυψη «βόμβα» από τον Θάνο Καληώρα για το θάνατο της Τζέσυ Παπουτσή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Θάνος Καληώρας στην εκπομπή «Ελένη» και στον δημοσιογράφο, Κωνσταντίνο Αρκά, μιλώντας για το θάνατο της Τζέσυ Παπουτσή. Ο ηθοποιός ανέφερε ότι έξι μήνες μετά τον χάμό της ήρθε η χαρά με τον ερχομό της εγγονής της.

H σχέση του με τη Τζέσυ Παπουτσή και ο ρόλος του παππού

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, μίλησε για την εποχή της συνεργασία του με τον Νίκο Φώσκολο, τον χαμό της πρώην συζύγου του, Τζέσυ Παπουτσή και την αγάπη του στην εγγονή του. Με την ευκαιρία, αυτές ήταν οι τελευταίες στιγμές του Γιώργου Βασιλείου.

«Η μεγάλη λύπη με τον χαμό της Τζέσυ, έξι μήνες μετά ήρθε η χαρά με τον ερχομό της μικρής Τζεσούλας. Η ζωή φέρνει και λύπες και χαρές. Την Τζέσυ την έχω στο μυαλό μου με τη μικρή, γιατί υπάρχει συνεχώς αναφορά του ονόματός της. Την εγγονή μου την έχω σαν δεύτερο παιδί μου», είπε αρχικά ο Θάνος Καληώρας.

«Όταν πρωτοαντίκρισε η Τζέσυ την τωρινή μου γυναίκα, την αγκάλιασε και την έκανε να νιώσει τόσο όμορφα. Λίγο πριν ‘φύγει’ από τη ζωή, χάρισε στη γυναίκα μου κοσμήματα για να τα έχει μαζί της».

Για τη συνεργασία του με τον Νίκο Φώσκολο, ο Θάνος Καληώρας

«Η συνεργασία με τον Νίκο Φώσκολο ήταν πρωτόγνωρη, υπήρχε σεβασμός και αξιοπρέπεια. Ήταν απαιτητικός συνεργάτης γιατί ήταν κάτι καινούργιο γι’ αυτόν το καθημερινό σήριαλ».

Κλείνοντας, ο Θάνος Καληώρας αναφέρθηκε την τηλεόραση του ’90 λέγοντας: «Τη δεκαετία του ‘90 υπήρχαν τα καθημερινά σήριαλ και η ιδιωτική τηλεόραση και είχαμε μεγάλη επαφή με αυτήν. Την αγαπώ την τηλεόραση και θα ήθελα να είμαι σε μια σειρά».

Θυμάστε τον Σπύρο Κουβαρδά που συγκλόνισε σε «Καλημέρα Ζωή» και «Λάμψη»; Δείτε πώς είναι σήμερα και με τι ασχολείται

Ο Σπύρος Κουβαρδάς είναι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες σκηνοθέτες του θεάτρου και, παράλληλα, ένας εξαίρετος ηθοποιός που είχαμε θαυμάσει σε αρκετούς ρόλους στο σανίδι, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Ο ίδιος είχε συγκλονίσει με τις ερμηνείες του σε αρκετές σειρές, όπως η «Λάμψη» και το «Καλημέρα Ζωή», με τον ίδιο να έχει ειδικά μια... άγρια κόντρα με τον Θεοχάρη ως Ελληνοαμερικανός μαφιόζος, ο διαβόητος Μάικ Ρούσσης, ενώ την ίδια ώρα έπαιζε και σκηνοθετούσε αδιαλλείπτως στο θέατρο.

Ο Πατρινός καλλιτέχνης με καταγωγή από τη Λάρισα έχει, γενικά, εξαφανιστεί από το προσκήνιο, αν και πέρυσι είχε παίξει στο «Έξι νύχτες στην Ακρόπολη», ενώ τον είχαμε δει και στην «Πολυκατοικία». Τα χρόνια έχουν περάσει και αυτό έχει αποτυπωθεί πάνω του, έχοντας κλείσει τα 67 του χρόνια, αλλά ιδιαίτερες διαφορές φυσιογνωμικά δεν υπάρχουν, με τον ίδιο επίσης να σνεχίζει να σκηνοθετεί και να παίζει σε παραστάσεις, με ακόμη έναν ηθοποιό των σειρών του Φώσκολου να έχει εξαφανιστεί.

Σπύρος Κουβαρδάς σήμερα

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share