Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το εξομολογήθηκε η Σία Κοσιώνη: «Ο Κώστας Μπακογιάννης έχει ελαττώματα...»

Η επεισοδιακή γνωριμία του ζευγαριού

24 Φεβρουαρίου 2023 13:51
Το εξομολογήθηκε η Σία Κοσιώνη: «Ο Κώστας Μπακογιάννης έχει ελαττώματα...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης είναι πανευτυχείς μαζί τα τελευταία έξι χρόνια, με τους δύο να έχουν ως καρπό του έρωτά τους το γιο τους, Δήμο.

Μπορεί το ζευγάρι να κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή, ωστόσο, η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, πρόσφατα μίλησε για όλα, στην εκπομπή «Προσωπικά» και στην Έλενα Κατρίτση, αποκαλύπτοντας σε άλλη περίπτωση την... κορυφαία συνταγή της.

Η ξεχωριστή αποκάλυψη για το σύζυγό της

Μάλιστα, στην ίδια εκπομπή, ο Κώστας Μπακογιάννης είχε εμφανιστεί σε βίντεο και αναφερόμενος στην αναπάντεχη γνωριμία τους, υπογράμμισε «η πρώτη γνωριμία μας ήταν ραδιοφωνική, τότε ήμουν 30-32 ετών, έβαζα υποψήφιος για δήμαρχος Καρπενησίου. Έτρεμα σαν το ψάρι, σηκώνω το τηλέφωνο και η Σία με… έκοψε φέτες. Κλείσαμε το τηλέφωνο και λέω “προφανώς η συγκεκριμένη δε με συμπαθεί πάρα πολύ”. Ξαναβρεθήκαμε μετά από καιρό και τα υπόλοιπα είναι ιστορία».

Από την πλευρά της, η Σία Κοσιώνη επιβεβαίωσε τα λεγόμενά του κι πρόσθεσε πως ήταν ιδιαίτερα ειρωνική μαζί του, τόσο που μετά τον πήρε τηλέφωνο για να του πει ότι δεν έχει κάτι προσωπικό μαζί του, αλλά αυτή είναι η δουλειά της.

Παράλληλα, ο Κώστας Μπακογιάννης επεσήμανε τις ισορροπίες που έχουν καταφέρει να διατηρούν ανάμεσα στα προσωπικά και τα επαγγελματικά τους, συμπληρώνοντας «και οι δυο ζούμε δημόσιες ζωές… Δε θέλουμε να μπλεκόμαστε ο ένας στα πόδια του άλλου. Η Σία ήταν δημοσιογράφος πολύ πριν γνωρίσει εμένα. Δεν κατέκτησε το σεβασμό κανενός επειδή είναι μαζί μου. Πρωθυπουργοί και πολιτικοί την φοβόντουσαν έτσι κι αλλιώς και σε αυτό δεν παίζω κανένα ρόλο εγώ».

Για την ισορροπία ανάμεσα στα επαγγελματικά και την προσωπική τους σχέση, η δημοσιογράφος σημείωσε «ήταν εξ αρχής συμφωνημένο, σκέφτηκα από τη πρώτη στιγμή ότι ίσως αυτό επηρεάσει τη δουλειά μου. Είπαμε ότι διακριτικά θα είμαστε μαζί και καθένας θα κοιτάξει τη δουλειά του, προφανώς ζητάμε ο ένας τη γνώμη του άλλου αλλά δε κοιτάμε να “βολέψουμε” κανέναν».

Σχετικά με το ποιος είναι αυτός που υποχωρεί στις διαφωνίες τους, η Σία Κοσιώνη τόνισε «στο σπίτι γίνονται σκληρά ντιμπέιτ. Στις καθημερινές διαφωνίες νομίζω υποχωρεί ο Κώστας. Είναι ο άνθρωπος που βλέπω και μου φτιάχνει τη διάθεση, αυτό ήταν που με κέρδισε, η αισιοδοξία του, το ότι ελαφραίνει τις καταστάσεις και ταυτόχρονα το ότι είναι ο άνθρωπος που μπορείς να στηριχτείς».

Επί του θέματος, ο Κώστας Μπακογιάννης κατέληξε «προφανώς εγώ κάνω πίσω στις διαφωνίες μας, αφού έτσι κι αλλιώς θα συμφωνήσω, προτιμώ να το κάνω εύκολα και γρήγορα. Θα μπορούσα να μιλάω ώρες για τη Σία, ο κόσμος βλέπει μια σοβαρή, συγκροτημένη, σιδερένια δημοσιογράφο. Η Σία ως μάνα είναι κάτι συγκλονιστικό… κάθε δευτερόλεπτο δίνει κάτι στον γιο μας. Αυτό που κάνει η Σία δεν το έχω ξαναδεί, το θαυμάζω και είμαι απίστευτα ευγνώμων».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share