Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σε κατάσταση αμόκ για τον Νίκο Σεργιανόπουλο η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Μπαίνει κάποιος ξαφνικά στο πλατό και μου φωνάζει...»

Η συγκίνηση της ηθοποιού

24 Φεβρουαρίου 2023 09:51
Σε κατάσταση αμόκ για τον Νίκο Σεργιανόπουλο η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: «Μπαίνει κάποιος ξαφνικά στο πλατό και μου φωνάζει...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Νίκος Σεργιανόπουλος είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο με το θάνατό του, με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου να τοποθετείται για τον άδικο χαμό του, μετά τις αβάσταχτες αλήθειες που ήρθαν στο φως.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη στιγμή που έμαθε για τη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου.

«Θυμάμαι ότι τότε έκανα γύρισμα για μια σειρά του Mega και μπαίνει κάποιος στο πλατό και φωνάζει “σκότωσαν τον Νίκο, σκότωσαν τον Νίκο” και λέω “ποιον Νίκο;” και μου λέει “τον Σεργιανόπουλο” και παθαίνω σοκ.

Δεν μπορούσα μετά, δεν έκανα τη σκηνή ποτέ. Έκλαιγα με λυγμούς κι έφυγα από το πλατό, δεν μπορούσα», είπε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Τι κι αν πέρασαν 15 χρόνια: Δε φαντάζεστε τι γράφουν πάνω στον τάφο του Νίκου Σεργιανόπουλου (photos)

Έχουν περάσει 15 χρόνια από την τραγική είδηση του θανάτου του Νίκου Σεργιανόπουλου, του ηθοποιού που βρέθηκε σφαγμένος μέσα στο διαμέρισμά του εκείνο το ζεστό καλοκαίρι του 2008. Πώς είναι ο τάφος του σήμερα και τι γράφουν;

Ένα έγκλημα που συγκλόνισε τόσο την επαγγελματική κοινότητα των ηθοποιών αλλά και την όλη την κοινωνία. Τον ηθοποιό είχε βρει νεκρό η οικιακή βοηθός του και δράστης ήταν νεαρός Γεωργιανός ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης για τα αποτρόπαιο έγκλημα.

Ο τάφος του Νίκου Σεργιανόπουλου 15 χρόνια μετά

15 χρόνια μετά έρχονται στο φως φωτογραφίες από τον τάφο του ηθοποιού. Λόγια αγάπης και συγκίνησης για έναν άνθρωπο που έφυγε απότομα αλλά πρόλαβε να μπει στην καρδιά χιλιάδων Ελλήνων.

τάφος Νίκου Σεργιανόπουλου

Όλοι γνωρίζουν το «στοιχειωμένο» σπίτι στο Παγκράτι: Αυτό είναι το πατρικό του Νίκου Σεργιανόπουλου στη Δράμα (video)

Ο Νίκος Σεργιανόπουλος ήταν ένας αγαπημένος ηθοποιός και κανείς δε θε ξεχάσει τη στυγερή προ 15ετίας δολοφονία του, που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Δεκατρία χρόνια μετά τη στυγερή δολοφονία του ηθοποιού Νίκου Σεργιανόπουλου μέσα στο ίδιο του το σπίτι, οι μοναδικοί κληρονόμοι του, τα ανίψια του, πήραν την απόφαση και πούλησαν το διαμέρισμά του στο Παγκράτι.

Το διαμέρισμα του 5ου ορόφου στην οδό Μετεώρων στο Παγκράτι, όπου τον Ιούνιο του 2008 ο Νίκος Σεργιανόπουλος είχε βρεθεί κατακρεουργημένος με 21 μαχαιριές σοκάροντας το πανελλήνιο και την οικογένειά του, παρέμενε μέχρι σήμερα κλειστό.

Άλλωστε μετά τη δολοφονία του ηθοποιού, πέθανε από καρκίνο η αγαπημένη του αδελφή, Έφη Παπαθεοδώρου, ενώ λίγους μήνες μετά έφυγε από τη ζωή ο σύζυγός της αλλά και η μητέρα του ηθοποιού, Νικολέτα Σεργιανοπούλου.

Το πατρικό σπίτι του Νίκου Σεργιανόπουλου στη Δράμα

Αυτό, όμως, δεν είναι και το μόνο του σπίτι, αφού η γενέτειρά του ήταν η Δράμα. Κανένα πλάνο δεν υπάρχει σχεδόν από αυτή την οικία, με τον ΑΝΤ1 να το παρουσιάζει.

Λίγο μετά το θάνατό του, η κάμερα του καναλιού είχε βρεθεί στο σπίτι, όπου μεγάλωσε ο Νίκος Σεργιανόπουλος, σε ένα κλασικό οίκημα με αυλή και μεγάλο μπαλκόνι. Εκεί πέρασε τα παιδικά του χρόνια, προτού ξεκινήσει για την απόλυτη καταξίωση ως ένας ζεν πρεμιέ του θεάτρου και της τηλεόρασης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share