Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έμεινε «κάγκελο» η Αννίτα Πάνια: «Έφτασα στα 53 κιλά για να δω...»

Η εξομολόγηση γνωστής τραγουδίστριας

23 Φεβρουαρίου 2023 18:31
Έμεινε «κάγκελο» η Αννίτα Πάνια: «Έφτασα στα 53 κιλά για να δω...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αννίτα Πάνια έχει κατά καιρούς φιλοξενήσει πολλές ιδιαίτερες ανθρώπινες ιστορίες, με γνωστή καλλιτέχνιδα πέρυσι να έχει συγκινήσει με την προσωπική της εξομολόγηση.

Η Μαντώ μίλησε για τα παιδικά της χρόνια δίπλα σε δύο γονείς μουσικούς, αποκάλυψε την πίεση που δεχόντουσαν οι τραγουδίστριες για την εξωτερική τους εμφάνιση στα κέντρα που εμφανιζόντουσαν, με αποτέλεσμα και η ίδια, λόγω αυτών των πιέσεων, να χάσει πάρα πολλά κιλά, με την παρουσιάστρια πάντως να έχει πραγματοποιήσει επίσης μια αποκάλυψη.

Η σπάνια εξομολόγηση της Μαντούς

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια δήλωσε: «Στα μαγαζιά ήθελαν οι τραγουδίστριες να είναι ‘’κόκκαλο’’. Υπήρχε μία κατεύθυνση ότι δεν πρέπει στη ζυγαριά να υπάρχει το 6 μπροστά. Υπήρχε μία καταπίεση γενικά, δηλαδή γυναίκες, οι οποίες δεν έχουν γεννηθεί ‘’κόκκαλο’’ και είναι από φυσικού τους έτσι, θα έπρεπε να ακολουθήσουν μία συγκεκριμένη διατροφή, ώστε να φτάσουν στο σωστό βάρος»

Και συμπλήρωσε: «Όταν είχα αδυνατίσει πάρα πολύ και ήμουν 53 κιλά, δεν μου πήγαινε. Αδυνάτισα για να δω πως είναι να είμαι αδύνατη και ήταν χάλια. Εκτός από το ότι αισθανόμουν αδύναμη γιατί δεν μου πήγαινε οργανικά, δεν μου πήγαινε και αισθητικά. Έβλεπες ένα αδύνατο κορμί με ένα μεγάλο πρόσωπο».

Η Μαντώ αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή αλλά και στους δύο γάμου που έχει κάνει: «Έχω δύο διαζύγια. Ο πρώτος μου σύζυγός ήταν πιανίστας και ο δεύτερος γιατρός. Με τον δεύτερο σύζυγό μου ήμασταν μαζί 10 χρόνια κάπου στην πορεία χάθηκε όμως. Αποκτήσαμε μαζί δύο παιδιά. Σήμερα ο γιος μου είναι 19 και 16 ετών η κόρη μου. Η σχέση μας είναι άψογη. Είμαι μαμά κανονική, είμαστε πολύ δεμένοι. Κάποιες φορές έρχονται και στις σκηνές να με δούνε».

«Η κόρη μου έχει μία κλίση προς το τραγούδι αλλά δεν μου το δείχνει. Εγώ θέλω να ακολουθήσουν αυτό που τα κάνει ευτυχισμένα», είπε κλείνοντας η Μαντώ.

Παλάτι στην Εκάλη: Αυτό είναι το σπίτι της Αννίτας Πάνια - Πώς είναι μέσα η βίλα της παρουσιάστριας (photos)

Η Αννίτα Πάνια είναι από τις πιο αναγνωρίσιμες Ελληνίδες παρουσιάστριες και έχει τη δυνατότητα να μένει σε ένα σπίτι που μοιάζει με παλάτι στην Εκάλη; Πώς είναι μέσα η βίλα της;

Φέτος την απολαμβάνουμε σε ένα διαφορετικό ρόλο με το «Έλεος», καλώντας αρκετές διασημότητες με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και βάζοντας σε κάθε εκπομπή τη δική της ανατρεπτική «πινελιά».

Η ίδια βρίσκεται εδώ και 30 χρόνια στην ελληνική τηλεόραση και η μοναδικότητά της στην παρουσίαση δεν αμφισβητείται, κάτι που πάντοτε της δίνει δουλειά, όπως κι ένα υπέροχο σπίτι, που έχει διακοσμήσει με πολύ γούστο.

Το αξιοζήλευτο σπίτι της Αννίτας Πάνια στην Εκάλη

Η Αννίτα έχει δημιουργήσει έναν άνετο και ζεστό χώρο, χωρίς ωστόσο να περιορίζεται μονάχα στο εσωτερικό του σπιτιού της, το οποίο είναι πράγματι εντυπωσιακό. Η ίδια έχει φροντίσει και για το εξωτερικό, σε ένα μεγάλο κήπο.

Για να λέμε την αλήθεια, βέβαια, πολλές λεπτομέρειες δεν μπορεί να δει κάποιος στις φωτογραφίες που ανεβάζει, αλλά από όσα μπορούμε να κρίνουμε, το σαλόνι της είναι ικανό να σε κάνει... να χαζεύεις, ενώ αξιοζήλευτος είναι και ο κήπος, που δείχνει να αγαπά αρκετά, αφού εμφανίζεται σε αρκετά της στιγμιότυπα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share